Sizin var mı çocuğunuz varsa ne kadar zamanda ve kaç yaşında anne oldunuz keşkeerken olmasaydı dediniz mi?İlk olmayacaksınız son kişi de bebek yapan
Evlenirken korkunuzda vardır mutlaka nasıl alışcam falan gibi 8 ay geçmiş yasınızda küçük degil istiyorsanız eğer korkularınız boş
Diğerlerinde okey olduğum için bunları sordum zatenÇocuğu nasıl taşıycam yerine evliliğimiz oturdu mu, huzurlu ve mutlu muyuz, benden ana beyimden baba olur mu, maddi açıdan bir çocuğun ihtşyaçlarını karşılayabilecek yeterlilikte miyiz gibi daha ciddi şeyleri düşünmeniz gerekmez mi? 7 ay bunlara karar vermek için pek yeterli bir süre değil bana kalırsa.
Kesinlikle.Çocuğu nasıl taşıycam yerine evliliğimiz oturdu mu, huzurlu ve mutlu muyuz, benden ana beyimden baba olur mu, maddi açıdan bir çocuğun ihtşyaçlarını karşılayabilecek yeterlilikte miyiz gibi daha ciddi şeyleri düşünmeniz gerekmez mi? 7 ay bunlara karar vermek için pek yeterli bir süre değil bana kalırsa.
Gerçekten ağırlık hissediliyormu diye korkuyormusunMerhaba kızlar, ben 7 aylık evliyim 8. Ayıma giricem. Sürekli bir bebek konusu açılıyor ailelerimiz tarafından. Kendi annemin 11 torunu olmasına rağmen toruna doymuyor. Sürekli çocuk var mı diye soruyor. Eşimin ailesi de öyle. 28 yaşımdayım. Bir kaç ay sonra 29 olacağım. Aslında ben de istiyorum ama korkularım var. Nasıl karnımda taşıyacağım, ağırlık hissediliyor mu. Ya hastalanırsam ilaç içmezsem falan Ya da iyi anne olamazsam diye korkuyorum. Eşim de istiyor. Ama o bana saygı duyuyor bu konuda. Sizce ne yapayım. Tecrübeli annelerden mesaj bekliyorum
Diğerlerinde okey olduğum için bunları sordum zaten
Evhamlıyım ben bunalırsam diye korkuyorumGerçekten ağırlık hissediliyormu diye korkuyormusun
Bilemedim yaşında normal yapabilirsin,23 yaşında 3 aylık evliyken hamile kalınca tek düşündüğüm borçlardı hiç aklıma gelmemiş hastalanınca ilaç içebilecekmiyim diye düşünmek :))Evhamlıyım ben bunalırsam diye korkuyorum
3 tane var 24-35 arası oldu demeye fırsatım olmadı tam zamanıydıSizin var mı çocuğunuz varsa ne kadar zamanda ve kaç yaşında anne oldunuz keşkeerken olmasaydı dediniz mi?
ALlah bağışlasın3 tane var 24-35 arası oldu demeye fırsatım olmadı tam zamanıydı
Merhaba kızlar, ben 7 aylık evliyim 8. Ayıma giricem. Sürekli bir bebek konusu açılıyor ailelerimiz tarafından. Kendi annemin 11 torunu olmasına rağmen toruna doymuyor. Sürekli çocuk var mı diye soruyor. Eşimin ailesi de öyle. 28 yaşımdayım. Bir kaç ay sonra 29 olacağım. Aslında ben de istiyorum ama korkularım var. Nasıl karnımda taşıyacağım, ağırlık hissediliyor mu. Ya hastalanırsam ilaç içmezsem falan Ya da iyi anne olamazsam diye korkuyorum. Eşim de istiyor. Ama o bana saygı duyuyor bu konuda. Sizce ne yapayım. Tecrübeli annelerden mesaj bekliyorum
Erken evlendim ve erken anne oldum pişman degilim erken anne oldugumaMerhaba kızlar, ben 7 aylık evliyim 8. Ayıma giricem. Sürekli bir bebek konusu açılıyor ailelerimiz tarafından. Kendi annemin 11 torunu olmasına rağmen toruna doymuyor. Sürekli çocuk var mı diye soruyor. Eşimin ailesi de öyle. 28 yaşımdayım. Bir kaç ay sonra 29 olacağım. Aslında ben de istiyorum ama korkularım var. Nasıl karnımda taşıyacağım, ağırlık hissediliyor mu. Ya hastalanırsam ilaç içmezsem falan Ya da iyi anne olamazsam diye korkuyorum. Eşim de istiyor. Ama o bana saygı duyuyor bu konuda. Sizce ne yapayım. Tecrübeli annelerden mesaj bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?