- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Ee sizde onun kızkardeşine gitmesine engel oluyorsunuz.Şimdi şöyle anlatayım daha önce ikimizin ailesine 2 saat uzaklıkta bir yerdeydik,esim polis memuru ben öğretmen,yaz döneminde ailemin yanına gidip bir hafta on gün kaldığım oluyordu o zamanlar her fırsatta sen gidiyorsun işte ailenin yanına diyordu,annem babam için söyleyen eş muhtemelen ablamlar için de der.
Ben çevremde görüp, yaşadıklarımdan ve kendi evlilik tecrübemden yola çıkarak böyle bir tespit yaptım.İyi de kıyaslamayınca da kıymet bilmiyorlar. Objektif olamıyor yurdum erkeği biz napalım :)
şöyle düşünüyorum sende bebek sahibi olmak istiyorsun ve bir an önce tedaviye başlama planların var ertelemekte yoruyor insanı plansız harcamalarda bu noktada haklısın ama eşinde yeğenini görmek ister kız kardeşinin en güzel günlerinden biri o heyecanı pylaşmak istiyor . belki tedavi öncesi sizede iyi gelir gitmek . biraz haksızlık gibi olmuş .Merhaba hanımlar
Kizlar bir sorum olacaktı.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, eşime kırıldım açıkçası sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kız kardeşi hamile (10 yıldır bekliyordu) Allah nasip ederse Ocak gibi doğum olacak eşim şimdiden gitme planları yapıyor,biz Bursa'dayiz onlar Elazığ'da,üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,eşim de "tamam o zaman sen de ablanlara gitmek istediğinde hatırlatırım" dedi,cidden çok kırıldım,üstelik benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani.(ama gidemiyorum tabiki). Ben eşime gidemezsin demedim sadece olan durumu anlattım,bana böyle cevap vermesi beni kırdı açıkçası.
Sizce hakli miyim kirilmakta?
ocak değil de şubatta başlayın tüp bebeğeMerhaba hanımlar
Kizlar bir sorum olacaktı.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, eşime kırıldım açıkçası sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kız kardeşi hamile (10 yıldır bekliyordu) Allah nasip ederse Ocak gibi doğum olacak eşim şimdiden gitme planları yapıyor,biz Bursa'dayiz onlar Elazığ'da,üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,eşim de "tamam o zaman sen de ablanlara gitmek istediğinde hatırlatırım" dedi,cidden çok kırıldım,üstelik benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani.(ama gidemiyorum tabiki). Ben eşime gidemezsin demedim sadece olan durumu anlattım,bana böyle cevap vermesi beni kırdı açıkçası.
Sizce hakli miyim kirilmakta?
seni bu konuda sindirmiş buna izin vermemelisin o mesliğinden dolayı gidemiyor diye sende mi mahsum kalacaksın ailenden .kv size çok mu uzaktaSchonerDuft canım ablama gidememe sebebim,eşimin daha önce ailemin yanına gittiğimde bana hep şunu soylemesiydi"sen her zaman ailenin yanına gidebiliyorsun ben gidemiyorum" demesinden dolayiydi,gidememesinin sebebi de ben değilim yanlış anlaşılmasin polis olduğu için her zaman fırsat bulup gidemiyordu diye.
Derse desin ogretmensin 2 ay tatilde 1 hafta ablana annene babana gitmissin cok mu. Ayrica misilleme yaparak esin haksiz duruma dusuyor. Cocuk gibi davranmis hos degilŞimdi şöyle anlatayım daha önce ikimizin ailesine 2 saat uzaklıkta bir yerdeydik,esim polis memuru ben öğretmen,yaz döneminde ailemin yanına gidip bir hafta on gün kaldığım oluyordu o zamanlar her fırsatta sen gidiyorsun işte ailenin yanına diyordu,annem babam için söyleyen eş muhtemelen ablamlar için de der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?