- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
Eşin haklı 10 sene sonra yeğeni olcak sen tedavini demişsin bir ay daha ertele bişey olmaz aylarca kalmıycaksınız yaMerhaba hanımlar
Kizlar bir sorum olacaktı.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, eşime kırıldım açıkçası sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kız kardeşi hamile (10 yıldır bekliyordu) Allah nasip ederse Ocak gibi doğum olacak eşim şimdiden gitme planları yapıyor,biz Bursa'dayiz onlar Elazığ'da,üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,eşim de "tamam o zaman sen de ablanlara gitmek istediğinde hatırlatırım" dedi,cidden çok kırıldım,üstelik benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani.(ama gidemiyorum tabiki). Ben eşime gidemezsin demedim sadece olan durumu anlattım,bana böyle cevap vermesi beni kırdı açıkçası.
Sizce hakli miyim kirilmakta?
Yani bilemiyorum ben kendimi tuhaf hissettim cidden hiç böyle şeyleri sorun etmem şimdi müsait değilsem sonrada olabilir ya da ben dogum yapsam illa tüm kardeşler gelsin diye beklemem zira benimde esiminde ailesi kalabalık dört beş kardesliyiz
Sanırım görümce olduğu için o kadar tepki aldım ama kendi ablam olsa da aynı şeyi düşünürüm ki ablam da benim kafada asla sorun yapmaz yaniBence de cok sacma. Ben de hissetmiorum boyle showman hareketlere gerek oldugunu. Ama millet show pesinde. Butun yil gitme gitme ee ölüm oldu dogum oldu git. Kimi kandirioruz. Bas baya kan bagi gercek sevgi ve düşkünlük icin yeterli bi sebep degil.
Hassas oldunuz icin alinganlik yapmissiniz.ben de bir tup bebek annesi olarak soyluyorum ki ne kadar tarih hesaplarsaniz hesaplayin herseyin zamani var.2.tup bebek tedavimde hamile kaldim oglum 15 aylik.ilk tedavi negatif olunca iki tedavi arasinda 2 ay olsun dedik.2ay gecti tup bebek merkezine gitmemiz gereken gun geldi.benim doktor çin e gitmis.ancak embriyo transferinde olabilirmis.ya cikacaktim ordan ya tedaviye baslayacaktim.Allahim dedim sen bana yardim et.hadi tutmazsa alistik negatife:) dunya para nasil denklesir bir daha..tevekkul ettim baska bir doktor muayene etti ilac dozlarini ayarladi.benim doktor transfere yetisti ve oglum oldu.demem o ki...ocak ayi gelecek de gorumceniz doguracak da esiniz gidip gelecek...belki tedaviye denk gelmeyecek tum bunlar? Belki tup bebek merkezi ile ilgili ertelemeniz gereken bir karar alacaksiniz.Allah ölüm vermesin.neden esinizin mutluluguna ortak olmuyorsunuz? Hic kendinizi de esinizi de uzmeyin bence.herseyin vakti saati var.Merhaba hanımlar
Kizlar bir sorum olacaktı.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, eşime kırıldım açıkçası sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kız kardeşi hamile (10 yıldır bekliyordu) Allah nasip ederse Ocak gibi doğum olacak eşim şimdiden gitme planları yapıyor,biz Bursa'dayiz onlar Elazığ'da,üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,eşim de "tamam o zaman sen de ablanlara gitmek istediğinde hatırlatırım" dedi,cidden çok kırıldım,üstelik benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani.(ama gidemiyorum tabiki). Ben eşime gidemezsin demedim sadece olan durumu anlattım,bana böyle cevap vermesi beni kırdı açıkçası.
Siz haklısınız bence. Doğar doğmaz gitmesine gerek yok. Kadın belki sezeryan olacak. Kardeş de olsa rahat edemez yani kardeşi bence. İlk zamanlar emzirmek eğilip kalmak bile o haliyle zor. Ki siz de tüp bebek yaptıracağınıza göre siz de bi bekleyiş içerisindesinizdir. Üstelik doğduğu zaman olmasa da bi kaç hafta sonra gitsen daha iyi olur demişsiniz. Güzel bi dille tekrar ne demek istediğinizi söyleyin bence. Ben dilini de kullanarak konuşursanız tatlıya bağlarsınız.Ablamlara gidecek olsam eşim her fırsatta ailenin yanına gidiyorsun ben gidemiyorum deyip psikolojik baskı yapar diye gitmiyorum
Sizinde çocuğunuz olur inşallahMerhaba hanımlar
Gelmiş bebeğin gelecek bebeğe önceliği vardır,bence eşiniz haklı,vaktinde gitmeli,hani bayram geçtikten sonra kınayı nereye yakacaksın misali...Hayır mesafe açısından dedim,istanbul yakın,Elazığ uzak diye,üstelik maddiyatta değil bizimde tedavi sürecimiz olacak,cok değil bir kaç hafta ertelemesini söylemiştim sadece.
AblaMalesef beraber gidemeyiz ancak on beş tatilde olur o zamanda zaten doğum olmuş olur,ben bu süreçte kendim için çok rapor aldığım için o da sıkıntı oluyor okulda.
Sanırım benim aile baglarim çok kuvvetli olmadığı için,daha önce ablam dört yılın sonunda yegenimi doğurdu gitmemistim,yani benim bağlar kuvvetli olmadığı için esnek düşünüyorum bir kaç hafta sonra gitse ne olacak diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?