Sizce eşim mi haklı?

Eşin haklı 10 sene sonra yeğeni olcak sen tedavini demişsin bir ay daha ertele bişey olmaz aylarca kalmıycaksınız ya

Bence de cok sacma. Ben de hissetmiorum boyle showman hareketlere gerek oldugunu. Ama millet show pesinde. Butun yil gitme gitme ee ölüm oldu dogum oldu git. Kimi kandirioruz. Bas baya kan bagi gercek sevgi ve düşkünlük icin yeterli bi sebep degil.

Sanırım görümce olduğu için o kadar tepki aldım ama kendi ablam olsa da aynı şeyi düşünürüm ki ablam da benim kafada asla sorun yapmaz yani

Hassas oldunuz icin alinganlik yapmissiniz.ben de bir tup bebek annesi olarak soyluyorum ki ne kadar tarih hesaplarsaniz hesaplayin herseyin zamani var.2.tup bebek tedavimde hamile kaldim oglum 15 aylik.ilk tedavi negatif olunca iki tedavi arasinda 2 ay olsun dedik.2ay gecti tup bebek merkezine gitmemiz gereken gun geldi.benim doktor çin e gitmis.ancak embriyo transferinde olabilirmis.ya cikacaktim ordan ya tedaviye baslayacaktim.Allahim dedim sen bana yardim et.hadi tutmazsa alistik negatife:) dunya para nasil denklesir bir daha..tevekkul ettim baska bir doktor muayene etti ilac dozlarini ayarladi.benim doktor transfere yetisti ve oglum oldu.demem o ki...ocak ayi gelecek de gorumceniz doguracak da esiniz gidip gelecek...belki tedaviye denk gelmeyecek tum bunlar? Belki tup bebek merkezi ile ilgili ertelemeniz gereken bir karar alacaksiniz.Allah ölüm vermesin.neden esinizin mutluluguna ortak olmuyorsunuz? Hic kendinizi de esinizi de uzmeyin bence.herseyin vakti saati var.

Ben yeni dogum yaptigimda abimin hemen gelmesini istemezdim aslinda. Dogum yorgunlugu, emzirme uykusuzlugu, bebege alisma sureci vs. O ara yatili misafir yeni dogum yapmis bir annenin ihtiyaci olan en son sey. Bence bu acidan bakinca esiniz gitme isini erteleyebilir.

Yıllardır bekledikleri için bir nevi mucize olarak görüyorlardır. Eşiniz de vefalı bir abi olduğu için en mutlu günlerinde kardeşinin yanında olmak istemesi gayet normal diye düşünüyorum. Elbette misilleme yapması yanlış, kendini daha doğru kelimelerle ifade edebilirdi. Lakin benim bakış açıma göre, ortada kırılmanız gereken bir durum göremiyorum. Çünkü siz ablanıza istediğiniz zaman gidebilirsiniz; muhtemelen o da size kırıldığı için böyle bir söz ağzından çıkmıştır. Takılacak bir durum yok bence.

Ablamlara gidecek olsam eşim her fırsatta ailenin yanına gidiyorsun ben gidemiyorum deyip psikolojik baskı yapar diye gitmiyorum
Siz haklısınız bence. Doğar doğmaz gitmesine gerek yok. Kadın belki sezeryan olacak. Kardeş de olsa rahat edemez yani kardeşi bence. İlk zamanlar emzirmek eğilip kalmak bile o haliyle zor. Ki siz de tüp bebek yaptıracağınıza göre siz de bi bekleyiş içerisindesinizdir. Üstelik doğduğu zaman olmasa da bi kaç hafta sonra gitsen daha iyi olur demişsiniz. Güzel bi dille tekrar ne demek istediğinizi söyleyin bence. Ben dilini de kullanarak konuşursanız tatlıya bağlarsınız.

Sizinde çocuğunuz olur inşallah
Ama doğum yaptığınızda ablanızın eşi ekonomik sebeplerden ötürü ablanızı göndermesin sakın üzülmeyin ama size göre haklı çünkü

Giddin giddin cümbür cemaat giddin..
Lohusa kadini kalabalik içinde boğun.
Tee...Allahim ya bu kadinlarida anlamak çok zor.
Burda yeni doģum yapmiş kadinlar lohusa aninda neleri şikayet ediyorlar?
Vay kv geldi abisi geldi babasi geldi rahat rahat bir çocuk emziremedim ,istediģim gibi oturup kalkamadim ne bileyim ben.
Şimdi ise tavsiye ,abi tabii ilk olarak o gidecek ,en iyisi doğumada girsin.
Evet mucize bir bebek geliyor ama birakinda bir annesi babasi o yeni duyguyu tatsin .Biraz birbirlerine alişsinlar.
Bence abisi telefonda tebrik edebilir ve ablaciğim sen biraz toparlan ve kendine gel ,ben geleceğim kesin bir iki hafta sonra,diye bilir .
Yani şimdi ne kadar olsa adam günü birlik gitmeyecek ,ister istemez yatili kalmali ve bu yeni doğum yapmiş bir kadin için yük.
Konu sahibi sizin kirilmanizida şöyle yorumluyorum,eşiniz sizin durumu düşünmediğini ve öncelik ablasina verdiğini düşünmüşsünüz.

10 yıldır kardesım bebek beklese ve sonunda doğum yapacak olsa yurtdısına bile giderim ve tüm imkanlarımı zorlarım. İstanbul yada Elazığ fark yok bence sonucta tabiki gitmek istemekte haklı eşin.

Empati yapabilirsiniz sizin kardeşiniz 10 yıldır bekliyo olsa doğumuna gitmez misin? En mutlu ani yaninda bulunmak istemesi cok normal hatta güzel bilmiyorum ya bende cok isterdim yaninda olmak eşimin ailesi benim de ailem. Ki siz de tedavi surecindesiniz böyle mutlu bi anin olsa sevdiklerinin yaninda olmasini istemez misin.. Insallah hayirlisiyla rabbim sana da nasip eder.. bence gidin para pul bi şekilde hallolur

misilleme yapması tabii ki yanlış ama gitmek istemesi olağan.. Ama şöyle düşünelim belki o zaman psikolojik olarak iyi değildi.. her zaman insanın anı iyi mi kötü mü belli olmuyor.. hepimiz yaşıyoruz bunu. belki oda farkına varır.

Hayır mesafe açısından dedim,istanbul yakın,Elazığ uzak diye,üstelik maddiyatta değil bizimde tedavi sürecimiz olacak,cok değil bir kaç hafta ertelemesini söylemiştim sadece.
Gelmiş bebeğin gelecek bebeğe önceliği vardır,bence eşiniz haklı,vaktinde gitmeli,hani bayram geçtikten sonra kınayı nereye yakacaksın misali...

Ablayeğen4 yılgitmemek nasıl yani
Aile olmak bu değil,eşiniz doğrusunu biliyor ve yapıyor,ona bırakın bu işleri

Empati yapıyorum hemen kardeşimin yanına gitmek isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…