KV ve ailem aynı şehirde Malatya'dalar biz Bursa'dayiz, daha önce Malatya'ya iki saat uzaklıkta bir yerdeydik ben tatillerde ara ara gidip dönüyordum evime,su durumda zaten eşim olmadan Malatya'ya gidip kalmam ama İstanbul'da erkek kardeşim ve ablam var onlara gidecek olsam bak sen gidiyorsun ben gidemiyorum diyecek,ama şunu anlamıyor İstanbul çok yakın ama Malatya uzak ha deyince gidilmiyor (önemli bir durum olmadıkça yani) bir de eşim işinden dolayı yoğun çalışıyor her zaman izin hakkını kullanamıyorseni bu konuda sindirmiş buna izin vermemelisin o mesliğinden dolayı gidemiyor diye sende mi mahsum kalacaksın ailenden .kv size çok mu uzakta
eşin açısından çok kötü gerçekten ama sen git hiç bakma eşine gerekirse malatyaya git hem kvleri hem annenleri görürsün o da istediğini desin boşver . elazığ ve malatya arası uzak değil sanırım gitmişken ailesini de görme planı yapmıştır kafasında . tabi misilleme yapması doğru değildiKV ve ailem aynı şehirde Malatya'dalar biz Bursa'dayiz, daha önce Malatya'ya iki saat uzaklıkta bir yerdeydik ben tatillerde ara ara gidip dönüyordum evime,su durumda zaten eşim olmadan Malatya'ya gidip kalmam ama İstanbul'da erkek kardeşim ve ablam var onlara gidecek olsam bak sen gidiyorsun ben gidemiyorum diyecek,ama şunu anlamıyor İstanbul çok yakın ama Malatya uzak ha deyince gidilmiyor (önemli bir durum olmadıkça yani) bir de eşim işinden dolayı yoğun çalışıyor her zaman izin hakkını kullanamıyor
Şimdi şöyle anlatayım daha önce ikimizin ailesine 2 saat uzaklıkta bir yerdeydik,esim polis memuru ben öğretmen,yaz döneminde ailemin yanına gidip bir hafta on gün kaldığım oluyordu o zamanlar her fırsatta sen gidiyorsun işte ailenin yanına diyordu,annem babam için söyleyen eş muhtemelen ablamlar için de der.
hevesini kırmışsınız...Merhaba hanımlar
Kizlar bir sorum olacaktı.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, eşime kırıldım açıkçası sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kız kardeşi hamile (10 yıldır bekliyordu) Allah nasip ederse Ocak gibi doğum olacak eşim şimdiden gitme planları yapıyor,biz Bursa'dayiz onlar Elazığ'da,üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,eşim de "tamam o zaman sen de ablanlara gitmek istediğinde hatırlatırım" dedi,cidden çok kırıldım,üstelik benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani.(ama gidemiyorum tabiki). Ben eşime gidemezsin demedim sadece olan durumu anlattım,bana böyle cevap vermesi beni kırdı açıkçası.
Sizce hakli miyim kirilmakta?
Niye birkac hafta beklesin ki?Gitmesine bir şey demiyorum ama sadece bir kaç hafta sonra olsa daha iyi olur dedim,benim kırıldığım şey bana missileme yaomasiydi
üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,
doğum hastane olayı biter rahat rahat eve geçerler hem bebekte toparlar bir kaç hafta sonra gidersin dedim
Ben de tam da bunu teklif ettiğim için eleştiriliyorum burda,eşime aynı şeyi söyledim buradaki kızlarda doğuma gitmesi daha uygun diyorlar bilmiyorum sanırım doğru olan bu olmadı biz erteleriz bir ay dahaBence Zaten geç gidilmesi gerekiyor ..
Bir durun bebeğin 40 ı çıksın abla eve gitsin bir rahatlasın bebeğiyle yanlız geciriceği zamanı olsun zaten uzak mesafe gideceksiniz mecbur kalıcaksınız ..
Bir kaç saat oturup dönmezsiniz herhalde ..
Hem 40 mevlüdüne gider destek olur yardımcı olursunuz bence elinize öyle söylemektense böyle söylemeyi deneyin ..
Ablasınada sorduğunuzda evet biraz geç gelin diyicektir abla yada durumu izah edin bebek bir toparlansın ..
Burda tepki aldığım için değil ilk mesajlarımda da var hanfendi,dikkatli okuyun ben ocakta degilde doğumdan bir kaç hafta sonra gitsen daha uygun olur dedim bebekte annede toparlar ozamana kadar.Burada tepki alınca eşinizle konuşmanızın içeriğinin değişmesi ilginç değil mi? İlk mesajlarınızda sadece tüp bebek ve maddiyat sebepleri varken bir anda görümce ve bebeği düşünür oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?