Sizce eşim mi haklı?

seni bu konuda sindirmiş buna izin vermemelisin o mesliğinden dolayı gidemiyor diye sende mi mahsum kalacaksın ailenden .kv size çok mu uzakta
KV ve ailem aynı şehirde Malatya'dalar biz Bursa'dayiz, daha önce Malatya'ya iki saat uzaklıkta bir yerdeydik ben tatillerde ara ara gidip dönüyordum evime,su durumda zaten eşim olmadan Malatya'ya gidip kalmam ama İstanbul'da erkek kardeşim ve ablam var onlara gidecek olsam bak sen gidiyorsun ben gidemiyorum diyecek,ama şunu anlamıyor İstanbul çok yakın ama Malatya uzak ha deyince gidilmiyor (önemli bir durum olmadıkça yani) bir de eşim işinden dolayı yoğun çalışıyor her zaman izin hakkını kullanamıyor

eşin açısından çok kötü gerçekten ama sen git hiç bakma eşine gerekirse malatyaya git hem kvleri hem annenleri görürsün o da istediğini desin boşver . elazığ ve malatya arası uzak değil sanırım gitmişken ailesini de görme planı yapmıştır kafasında . tabi misilleme yapması doğru değildi

Benim ablam Yurt dışından gelecek doğumuma. Kardeş en nihayetinde, 10 yıl beklenmiş bebek olması bile önemli değil. Hatta ben onunkine gidemedim vizeden ötürü, o bile içimde yaradır yani. Sonuçta tek bir an ve telafisi yok.

bence siz biraz üzülmüşsünüz

yani siz de tedavi sürecindesiniz ve onların bebeğinin olması, eşinizin önemseyip gitmek istememiş vs sizi biraz içten içe yaralamış

eşinizin isteğinde bir şey yok

verdiği cevap çirkin ama onu da anlayın

sizin bebeğiniz olmuyor kardeşinin yıllar sonra olan bebeğini görmek istiyor

maddi olarak sıkıntı olabilir tabii ama tarih belirli ise şimdiden alsın bileti iznini vs

taksit oluyorsa onu yapsın

siz de bir tık daha dinlenin bu ay yumurta gelişmemiş ise yeni tedavi için 2-3 adet daha bekleseniz iyi olur

benim de tüp bebeğim var sizi de anlıyorum ama eşinizle aranızı germeyin

bu arada adınız Seval mi bu anlattığınız hikayeye benzer bir kişi var da merak ettim

öncelikle haksizsiniz onu soyliyeyim tabiki gidecek tüp bebek olmasa bile kosa kosa gitmesi lazım...birde ben yukarda msjinizida garip buldum. benim kardeşimde ogretmen eşi değil. yaz tatilinde nerdeyse bir aya yakın bizde kalır. on gün kalsa bir daha yüzün e bakmazdım herhalde... aile bu ya..kac ay onu bekliyoruz biz...esinize fazla yüz vermişsiniz sanki...ne derse desin hele yakınsa gidemiyorum ne demek

misilleme yaparak haksız olmuş
ama
10 yıldır beklenen bir bebekse gitmesi gerekebilir (en azından kendinizi onun yerine koyun öyle düşünün derim)
ama çok masraf olacak ise siz malum bütçemiz yok deyip gitmeyin
ama ben olsam misilleme yapılacak birşey değil ciddi masraf olacağı için arayı bulmak istedim ama sen için tersleşmek istemiş deyin
ama misilleme söyledikten sonra gitmem masrafa da ortak olmazdım

Bence Zaten geç gidilmesi gerekiyor ..
Bir durun bebeğin 40 ı çıksın abla eve gitsin bir rahatlasın bebeğiyle yanlız geciriceği zamanı olsun zaten uzak mesafe gideceksiniz mecbur kalıcaksınız ..
Bir kaç saat oturup dönmezsiniz herhalde ..
Hem 40 mevlüdüne gider destek olur yardımcı olursunuz bence elinize öyle söylemektense böyle söylemeyi deneyin ..
Ablasınada sorduğunuzda evet biraz geç gelin diyicektir abla yada durumu izah edin bebek bir toparlansın ..

Eşiniz çocuk gibi. Onun imkanı olsa oda gider sizin gitmenize laf edemez. Ablası konusunda da siz haksızsınız. Bu gitme gelme işlerini yarışa çevirmiş eşiniz. Misilleme yapmayın birbirinize. Herkes imkan dahilinde gitsin istediği kadar.

size böyle bir baskı yapıyorsa sizin de bunu yapmanız normal.
İnsanlar ağaç kovuğundan çıkıyor sanki ailene gitme demek ne oluyor.
bu duruma nasıl göz yumup kocanıza uydunuz o da tuhaf.
Ben her koşulda istediğim anda ailemin yanına giderim ,sen de gidebilirsin ortamı yaratın aranızda.
yoksa böyle ömür geçmez.

hevesini kırmışsınız...

Haksizsiniz
Gorumce tam dogum yapacagi tafta baslamayin siz de tup bebek tedavisine?

Tam o zaman mi baslamak lazim illa ki?

Bile isteye o zaman denk getirmek neden?

Ayrica maddi anlamda sıkısık oldugunuzu siz dusunuyorsunuz da esiniz bilmiyor mu
Birak da para kismini da esiniz dusunsun.

10 yildir beklenen bir bebekmis
Dayisi da gormek ister dogal olarak
Ocaga daha cok var
Istenirse her is ayarlanir o zamana kadar
Ama istenirse tabii

Gitmesine bir şey demiyorum ama sadece bir kaç hafta sonra olsa daha iyi olur dedim,benim kırıldığım şey bana missileme yaomasiydi
Niye birkac hafta beklesin ki?
Dogum bu.

Firsati varsa doguma girerken bile yaninda olsa iyi olur bebegin dayisi olarak.

Siz tup bebegi birkac hafta erteleseniz mesela?
Sonucta illa su gun tup bebek yapilmali diye bir sart yok.

Burada tepki alınca eşinizle konuşmanızın içeriğinin değişmesi ilginç değil mi? İlk mesajlarınızda sadece tüp bebek ve maddiyat sebepleri varken bir anda görümce ve bebeği düşünür oldunuz.

doğum hastane olayı biter rahat rahat eve geçerler hem bebekte toparlar bir kaç hafta sonra gidersin dedim

Kusura bakmayın ama haksızsınız
10 yıl değil isterse hiç beklemeden bir anda olmuş olsun .
Eşinizin kardeşi çocuk doğuruyor tabiki yanında olmak isteyecek.
Bana aynı şekilde gitme denilseydi ciddi tartışma çıkardı.
Eşiniz yine sadece misilleme yapmak ile yetinmiş o da büyük ihtimal yaptığınız şeyin yanlışlığını anlayasınız diye

Ben de tam da bunu teklif ettiğim için eleştiriliyorum burda,eşime aynı şeyi söyledim buradaki kızlarda doğuma gitmesi daha uygun diyorlar bilmiyorum sanırım doğru olan bu olmadı biz erteleriz bir ay daha

Burda tepki aldığım için değil ilk mesajlarımda da var hanfendi,dikkatli okuyun ben ocakta degilde doğumdan bir kaç hafta sonra gitsen daha uygun olur dedim bebekte annede toparlar ozamana kadar.

Haksızsınız. 10 yıl da beklense gerdek gecesinde olsa fark etmez.

Bebeğin-annenin eve geçmesi konusunda da abi-kardeş konuşurlar. Görümce böyle bir durumdan rahatsızsa söyler abisine, erteletir zaten. Ama aile bu, el gibi çocuğun 40 uçurmasına mı gitsin?

Sizin ablanıza gitmenizde de misilleme yapmamış, zorla empati yaptırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…