Sizce eşim mi haklı?

Burda tepki aldığım için değil ilk mesajlarımda da var hanfendi,dikkatli okuyun ben ocakta degilde doğumdan bir kaç hafta sonra gitsen daha uygun olur dedim bebekte annede toparlar ozamana kadar.
İçinizden dediniz herhalde, zira konunun başından beri hiçbir mesajınızda görümce ve bebeği düşündüğünüze dair bir şey yazmamışsınız, sadece bu sabah, o da alıntıladığım mesajınızda belirtmişsiniz :)

bizimde tedavi sürecimiz olacak,cok değil bir kaç hafta ertelemesini söylemiştim sadece.

Allah'ım ben gitme demedim ki bir kaç hafta sonra gidersin takıni, alınan hediyeleri verirsin ailenle vakit geçirirsin dedim

yani benim bağlar kuvvetli olmadığı için esnek düşünüyorum bir kaç hafta sonra gitse ne olacak diyorum

Diğer mesajlarınız da bu minvalde. Tedavi başlayacak-maddiyat-aile bağlarımız aynı değil-birkaç hafta sonra gitse nolur kapsamında.

Ben de tam da bunu teklif ettiğim için eleştiriliyorum burda,eşime aynı şeyi söyledim buradaki kızlarda doğuma gitmesi daha uygun diyorlar bilmiyorum sanırım doğru olan bu olmadı biz erteleriz bir ay daha
Bence doğuma gitmeli. Bu kadar beklenen bi bebek olmasa da gitmeliydi ama şimdi x2 gitmeli. Eşiniz haklı.

ben ocakta degilde doğumdan bir kaç hafta sonra gitsen daha uygun olur dedim bebekte annede toparlar ozamana kadar.

Bence sadece gorumce oldugu icin sorun cikarma derdinsesiniz.
Ne demek bebek ve anne toparlanir daha iyi olur?
Ne alaka?
Toparlanmasinlar nolcak ki?

Bence dogumhanenim kapisinda bile beklese esiniz daha iyi olur

Evet bana göre bir kaç hafta sonra gitse ne olacak hala aynı şeyi düşünüyorum ne var bunda

Evet bana göre bir kaç hafta sonra gitse ne olacak hala aynı şeyi düşünüyorum ne var bunda

Senin ablan da sen dogurunca birkac hafta sonra gelsin o zaman
Sen ve bebek toparlanirsiniz ne guzel

Ne dusunursun ablan boyle yapsa?

Hala ayni seyi dusunuyorum..diyorsun ya valla pess

Sen de biliyorsun da yanlis oldugunu ..aa ne var canim bunda.diye masum ayaklarina yatoyorsun

Az degilsin valla.

Siz de beni, mesele görümcem olması değil kendi ablam olsa da ertelerdim bir kaç hafta
Hanımefendi satır satır yazayım ki anlaşabilelim.

1. Konunuz 10 sayfa boyunca sizin tüp bebek tedaviniz-maddiyatınız-eşinizin aile bağlarını anlamamanız üzerinden gitti.
2. Yorum yazan üyelerin çok büyük çoğunluğu sizi haksız buldu.
3. Haklı bulan birkaç üyenin yorumu "anne ve bebek toparlansın, birkaç hafta sonra gitsin" oldu. Burada konu sizin tüp bebek savınız değil, anne ve bebek idi.
4. Haklı bulan üyelerin yorumlarından sonra 9. sayfada birden, ilk kez birkaç hafta sonra gitmesini "anne ve bebeğin toparlanmasına" bağladınız.
5. Ben de aslında düşüncenizin bu olmadığını (çünkü sayfalar boyunca hiç ama hiç anne ve bebeği düşündüğünüze dair kelime etmediniz), üyelerden bu şekilde yorum gelince sizin yorumlarınızın da buraya kaydığını söyledim.

Daha açık nasıl ifade edebilirim inanın bilmiyorum.

Konu sahibi gorumceyi 40 kat yabanci goruyor

.........Kocasinin kardesi...... oldugunu hala idrak edemedigi icin..hala boyle dusunuyorum me var bunda ? Diyecek kadar rahat.

Bence daha fazla yorum yapmaya gerek yok
Mesele görümce değil. Üyelerin yaptığı "anne bebek toparlansın öyle gitsin" yorumu kendi sebeplerinden daha makul geldiği için onu benimsemeye karar verdi.

Konu sahibi gorumceyi 40 kat yabanci goruyor

.........Kocasinin kardesi...... oldugunu hala idrak edemedigi icin..hala boyle dusunuyorum me var bunda ? Diyecek kadar rahat.

Bence daha fazla yorum yapmaya gerek yok
Kendi ablası doğum yaptığında da haftalar sonra gitmiş, görümceye özel değil yani. Doğum yapan kardeş konseptine karşı bir umursamazlık var, kimin kardeşi olursa olsun.

Ablam müsait olmayabilir daha müsait bir zamanda gelebilir neden sorun yapayım ki?

Bence eşine bu sekilde söyle. Ben de senin gibiyim cok umursamam ama insanlarin geneli anında yapilmasi gerektigini düşünür bu işin. Sonra gelecekse el gibi, hic gelmesin daha iyi der muhtemelen. Empati yap diye misilleme yapmis ama bu yazdigin sekilde soyleyebilirsin. Benim icin bir kac hafta sonra gitmek önemli olmazdi ablamin yanina, zaten o yuzden sana oyle yapalim mi diye sordum sadece. Yapalim diye diretmedim sonuçta. Gidilcek diosan gideriz ya da git. Dersen gönlü olur.

Ben birkaç hafta sonra gidince ne değişecek onu anlamadım. Bir de ziyarete deyip bir ay kalacak hali yok herhalde,
Birkaç gün içinde dönecektir, bu tedavi sürecini niye aksatsın ona göre planlasanız tedaviyi

Yani bilemiyorum ben kendimi tuhaf hissettim cidden hiç böyle şeyleri sorun etmem şimdi müsait değilsem sonrada olabilir ya da ben dogum yapsam illa tüm kardeşler gelsin diye beklemem zira benimde esiminde ailesi kalabalık dört beş kardesliyiz

Ben olsam kimseyi takmam giderim, şu anda da zaten öyle bi durumun yolculugundayim, kuzenim kocası ve çocuklarıyla başka bi ülkeden geldi eşinin annesigilde, ben eşime gidebilir miyim demedim gidiyorum dedim, iki çocuk bi köpek bi kedi hasta raporlu yatan adama bıraktım yoldayım kuzenimi görmeye gidiyorum... 10 yil beklenen bir bebek benim mazeretimden bile kat kat onemli tabiki gitmeli ablasina hem de dogum vaktinde... dogduktan sonrasi ayri bi durum cunku.. önemli olan o zamanda orda olmasi

Eşim buradaki kızlar kadar tepki vermedi bir kez daha kıymetini anladim

Aramızda sizin zannettiğiniz gibi bir tartışma yaşanmadı,sakin bir şekilde konuştuk ki tartışma sebebi de değil zaten

Buradaki yorumlar tabiki bana fikir verebilir tabiki önemsiyorim hepinizin yazdıklarınızı benim yaşam tarzım aile baglarim esnek esimden de aynı şeyi beklemem doğru değildi ama onun dışında yazılanlar çok acımasızca sırf goeumceymis diye istememisim hiç alakası yok tekrar söylüyorum ablam olsa gitmem su durumda daha sonra giderim,daha önce benim ablamda dört yılın sonunda bebek sahibi oldum gitmedim bir kaç ay sonra gittim

Evet sadece kendi açımdan düşünmüş olabilirim ama bizim ailede bunun lafı edilmez mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…