- 20 Kasım 2018
- 14.335
- 54.683
- 598
- 35
İçinizden dediniz herhalde, zira konunun başından beri hiçbir mesajınızda görümce ve bebeği düşündüğünüze dair bir şey yazmamışsınız, sadece bu sabah, o da alıntıladığım mesajınızda belirtmişsiniz :)Burda tepki aldığım için değil ilk mesajlarımda da var hanfendi,dikkatli okuyun ben ocakta degilde doğumdan bir kaç hafta sonra gitsen daha uygun olur dedim bebekte annede toparlar ozamana kadar.
üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,
bizimde tedavi sürecimiz olacak,cok değil bir kaç hafta ertelemesini söylemiştim sadece.
Allah'ım ben gitme demedim ki bir kaç hafta sonra gidersin takıni, alınan hediyeleri verirsin ailenle vakit geçirirsin dedim
yani benim bağlar kuvvetli olmadığı için esnek düşünüyorum bir kaç hafta sonra gitse ne olacak diyorum
Bence doğuma gitmeli. Bu kadar beklenen bi bebek olmasa da gitmeliydi ama şimdi x2 gitmeli. Eşiniz haklı.Ben de tam da bunu teklif ettiğim için eleştiriliyorum burda,eşime aynı şeyi söyledim buradaki kızlarda doğuma gitmesi daha uygun diyorlar bilmiyorum sanırım doğru olan bu olmadı biz erteleriz bir ay daha
ben ocakta degilde doğumdan bir kaç hafta sonra gitsen daha uygun olur dedim bebekte annede toparlar ozamana kadar.
Evet bana göre bir kaç hafta sonra gitse ne olacak hala aynı şeyi düşünüyorum ne var bundaİçinizden dediniz herhalde, zira konunun başından beri hiçbir mesajınızda görümce ve bebeği düşündüğünüze dair bir şey yazmamışsınız, sadece bu sabah, o da alıntıladığım mesajınızda belirtmişsiniz :)
Diğer mesajlarınız da bu minvalde. Tedavi başlayacak-maddiyat-aile bağlarımız aynı değil-birkaç hafta sonra gitse nolur kapsamında.
Siz benim demek istediğimi pek anlamamışsınız ki :)Evet bana göre bir kaç hafta sonra gitse ne olacak hala aynı şeyi düşünüyorum ne var bunda
Siz de beni, mesele görümcem olması değil kendi ablam olsa da ertelerdim bir kaç haftaSiz benim demek istediğimi pek anlamamışsınız ki :)
Evet bana göre bir kaç hafta sonra gitse ne olacak hala aynı şeyi düşünüyorum ne var bunda
Konu sahibi gorumceyi 40 kat yabanci goruyorSiz benim demek istediğimi pek anlamamışsınız ki :)
Hanımefendi satır satır yazayım ki anlaşabilelim.Siz de beni, mesele görümcem olması değil kendi ablam olsa da ertelerdim bir kaç hafta
Mesele görümce değil. Üyelerin yaptığı "anne bebek toparlansın öyle gitsin" yorumu kendi sebeplerinden daha makul geldiği için onu benimsemeye karar verdi.Konu sahibi gorumceyi 40 kat yabanci goruyor
.........Kocasinin kardesi...... oldugunu hala idrak edemedigi icin..hala boyle dusunuyorum me var bunda ? Diyecek kadar rahat.
Bence daha fazla yorum yapmaya gerek yok
Kendi ablası doğum yaptığında da haftalar sonra gitmiş, görümceye özel değil yani. Doğum yapan kardeş konseptine karşı bir umursamazlık var, kimin kardeşi olursa olsun.Konu sahibi gorumceyi 40 kat yabanci goruyor
.........Kocasinin kardesi...... oldugunu hala idrak edemedigi icin..hala boyle dusunuyorum me var bunda ? Diyecek kadar rahat.
Bence daha fazla yorum yapmaya gerek yok
Mesele görümce değil. Üyelerin yaptığı "anne bebek toparlansın öyle gitsin" yorumu kendi sebeplerinden daha makul geldiği için onu benimsemeye karar verdi.
Ablam müsait olmayabilir daha müsait bir zamanda gelebilir neden sorun yapayım ki?Senin ablan da sen dogurunca birkac hafta sonra gelsin o zaman
Sen ve bebek toparlanirsiniz ne guzel
Ne dusunursun ablan boyle yapsa?
Hala ayni seyi dusunuyorum..diyorsun ya valla pess
Sen de biliyorsun da yanlis oldugunu ..aa ne var canim bunda.diye masum ayaklarina yatoyorsun
Az degilsin valla.
Malesef beraber gidemeyiz ancak on beş tatilde olur o zamanda zaten doğum olmuş olur,ben bu süreçte kendim için çok rapor aldığım için o da sıkıntı oluyor okulda.
Sanırım benim aile baglarim çok kuvvetli olmadığı için,daha önce ablam dört yılın sonunda yegenimi doğurdu gitmemistim,yani benim bağlar kuvvetli olmadığı için esnek düşünüyorum bir kaç hafta sonra gitse ne olacak diyorum
Yani bilemiyorum ben kendimi tuhaf hissettim cidden hiç böyle şeyleri sorun etmem şimdi müsait değilsem sonrada olabilir ya da ben dogum yapsam illa tüm kardeşler gelsin diye beklemem zira benimde esiminde ailesi kalabalık dört beş kardesliyizBence eşine bu sekilde söyle. Ben de senin gibiyim cok umursamam ama insanlarin geneli anında yapilmasi gerektigini düşünür bu işin. Sonra gelecekse el gibi, hic gelmesin daha iyi der muhtemelen. Empati yap diye misilleme yapmis ama bu yazdigin sekilde soyleyebilirsin. Benim icin bir kac hafta sonra gitmek önemli olmazdi ablamin yanina, zaten o yuzden sana oyle yapalim mi diye sordum sadece. Yapalim diye diretmedim sonuçta. Gidilcek diosan gideriz ya da git. Dersen gönlü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?