Sizce esime nasil tepki vermem gerek?

Yorumlariniz benim icin cok onemli...Cunki Ben com kirgin ve sinirliyim suanda, tek basina bu sekilde yalnis karar vermemek istiyorum. Aksam yorumlariniz sonucunda bir karar vericem ve ona uygun davranicam.O yuzden lutfen yorumlarinizi esirgemeyin.Tesekkurler.

Yap yemegini tencereden yiyen yesin.
Yemeyen otursun.
Esinin ailesinede fazla hizmet etme.Görumceni çağır sofraya yardim etsin.
Misafirligi aşmış onlar kendilerini bile aşmışlar.
Biraz cadı ol millet evine gelmeye çekinsin.
Eşine karşı sakin ol ona kimseyi kötüleme.Sana bilenir.

Sadece kendime ve çocuklarıma yemek yaparım. O gelmeden yer kaldırır, tenceremi bile yıkarım ki ekmeğini sıyıracak bir damla kalmasın.
Yemekten sonra çay falan da vermem. Kapıyı açar gider içeri otururum. Çamaşırını bile kendi yıkasın

Bence konuşarak çözüm bu konuyu yemek koymak filan bana çok abartı geldi. Eşinizin yaptığı yenilir yutulur şeyler değil ama konusmak her şeyin çözümü erkekler tavirlan değil sözlen hareket eder...kırıldığını üzüldüğünü zu sakin bir dille anlatmanız onuda vicdanen huzursuz eder gibi.. ama yinede siz bilirsiniz.

Cok haklisiniz ama ben onunla sakin dille konusmaya calistikca beni daha cok kiriyor,yuzume bakmiyor bazen, kirici cevaplar veriyor, "Sen herseyi hakettin" tarzinda.Agladigim zaman umrunda olmuyor, kapriz yapiyorsun diyor,tv-nin onune gecib kahkaha atiyor.Cunki ona gore ben agladigima yanima gelirse benim "kaprizimle " oynamis oluyor ve ben "kotu alisiyorum". 2 yasli cocugum ya ben.

Aynen yazdığın gibi yap. Yapma yemek falan. Ailesinin yanında horozlanmasını bilen bir zahmet sonuçlarına da katlansın. Zamanında yediği hurmalar şimdi tırmalasın bakalım bir tarafını.

Kusura bakmayin eşiniz kendini birsey sanmis annesi ablasi gelince .. Ama birşey unutmus ser gider kum kalir.. Size her zaman saygi duymali ozellikle üçüncü kisilerin yaninda.. Bunu konusup rahatsiz oldugunuz noktalari dile getirin.. Umarim halledersiniz

Ben sorunlari konusarak halletmenin taraftariyim zaten. Ama o ailesini hep hakli goruyor. Annen ve ablan bana soyle soyle soylediler diyorum,onlarin yaninda bana haketmissindir diyor.Oysa saygimi hic bir zaman bozmadim onun ailesine karsi.

Senin baldizin mi varmış...

Sabirli kadinmişsin. Ben rezalet cikarirdim. Yaka paca atardim hepsini dışarı. Üç cocukla, bogazinda kredi boşasın bakalim kocişko denilen dangalak... sonrada sığınsın anasinin evine.

Kendin ve çocukların kocan eve gelmeden karninizi doyurun. Mutfağı temizle. Tencereyi birak ocagın üstünde.

Vallah tencereyi de birakmayasim geliyor

Kizlar dediginiz gibi yaptim.Cocuklarima ve kendime yemek koydum.Ona yok.Kalkti bir sey demeden suzme yogurt ve ekmek yedi.Sonra alisveris icin kullandigim kredi kartimi cantamdan aldi (ben calismiyorum,kredi kartini benim icin o actirdi).Sen buna layik degilsin dedi. Bende annenler seni baya qaza getirmis bakiyorum.O zaman karti geri verinceye kadar camasirlarini bi zahmet kendin yikarsin artik dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…