Sizce esime nasil tepki vermem gerek?

O zaman hiç konuşmaya çalışma bu nedir arkadaş neyi hakketmiyormussun sen? Ya ben bu erkekleri onları yetiştiren kayinvalidenlerin hiç anlamıyorum ya kartı almak ne demek? Ya senin karşında ergen çocuk mı var çocuğunun anası var .. bence tavrını hiç bozma kardeşim asıl hakemden o bunları yazıklar olsun ya.. Not: ayrıca ha baldız yazmış ha görümce şu an buna takildiniza inanamıyorum sorun odaklı davranım bira insanlar kelimeleri yanlış yazabilir.. ayrıca not yazmış kız okuyun bı zahmet

hemen para ile korkutmaya çalışıyor.. siz öyle diyince ne dedi

anasının bacısının yanında aslan kesilen bir erkek daha...
yemeğinizi herkese yetecek gibi yap, o gelmeden çocuklarla kendini doyur.
geldiğinde kendi yapsın yesin, ya da senin yaptığını yesin.
ama değil çamaşırını yıkamak ütülemek, bir tane bardağını bile kaldırma.
ne demek çalışmayan kadının elinden kartı almak.
kimi neyle cezalandırıyorsun sen demezler mi adama...

Ağzınız yok mu sizin ya! Diyemediniz mi kaynanaya o akılları bana vereceğine kızına verseydin, o kocasının bir dediğini iki etmeseydi otursaydı kocasıyla. Görümceye deseydiniz, kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. sen kocanın her dediğini yaptığın için mi boşandın. Çok bildiğin için mi babanın evine döndün. Kocanda taş yesin bu arada.

Kv filan hic davet etmiycektin canim.. benim kv geldi gitti 2 senedir evimde gram huzur yok, suratimdan mutsuzluk akiyo.. hata etmissin.. komsunun tavugu kaz gozukuyo gozlerine bir copun bile olsa kiskaniyolar.. tecrubeee tecrube

Kredi kartiyla bakalim camasir yikatip utu yaptirabiliyor mu... Gozu kararmis resmen.

Kocaniz dangalak ötesi.
Sizi ve cocuklari ac birakmaya kalkışmasi rezaletin dibi.

Reis moduna geçip kartı geri almak evde yapılan işleri resmen küçümsemek ki çocuk büyütüyorsunuz yaptığı çok yanlış çocuklarına bakabilecek biri varsa işe gir derim böyle terbiyesizlikk olmaz adamdaki tavra bak

Iste bunun icin kadinin maddi gucu olmali.
Bakin ilk firsatta para ile tehdit ediliyorsunuz.
Ne çirkin bir uslup.
Insan eşine bunu der mi?
Konu sahibi lutfen kendi maddi imkaninizin oldugunu soyleyin..

Devam edin bu tavrınıza, hiçbir şeyini yapmayın. Madem öyle işte böyle.

Zerre saygı hak etmeyen biri eşiniz kendini aklanmaya çalışma zatende bir haklı varsa sensim hakkı yenen varsa oda sen ve çocukların...canim benim kıyamam üzülmeyin lütfen Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Ben dedim onlara. Benim isime karismayin, iste sen gorumce, kayinvaliden islerinize karisiyor diye yakinmiyormuydun, o zaman kendin neden yapiyorsun simdi bunu dedim.

Kv filan hic davet etmiycektin canim.. benim kv geldi gitti 2 senedir evimde gram huzur yok, suratimdan mutsuzluk akiyo.. hata etmissin.. komsunun tavugu kaz gozukuyo gozlerine bir copun bile olsa kiskaniyolar.. tecrubeee tecrube
Haklisin ama bu zamana kadar evimiz falan olmadigi icin nasil kiskanc ve kiskandiklari icin aramizi vurmaya calisa bilieceklerini akil edemedim. Simdiye kadar oglunu kiskandigini hissettim hep ama bir kavga cikmadi bu olay olana kadar. Ne kadar mutlu olmustum bir bilseniz misafirlerim geliyor diye.Megerse misafir degil,yuvayikanlarmis.
Hem simdiden sonra bile burasi oglununda evi,ben istemesem bile oglu davet eder gelir.Ne yapa bilirim ki?

Tesekkur ederim. Ben onun gozunde, ailesi yaninda olunca ne kadar guvensiz ve degersiz oldugumu hiss ettim ya bu hiss beni cok uzuyor. Hep 4 cocuk arzu etmisdik. Simdilerde hamile kalmayi dusunmustim. Ve eger bebegimiz erkek olursa babasinin (vefat etti) ismini koyucaktik esimin istegiyle. Birinci ve ikinci cocugumun ismini onlar koymasina ragmen. Bu benim saygim, o da onlarinki. Bu tavirlardan sonra simdilik bebek yapmamaya karar verdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…