- 13 Eylül 2016
- 50
- 59
- 88
- 33
- Konu Sahibi delimelek2170
-
O zaman hiç konuşmaya çalışma bu nedir arkadaş neyi hakketmiyormussun sen? Ya ben bu erkekleri onları yetiştiren kayinvalidenlerin hiç anlamıyorum ya kartı almak ne demek? Ya senin karşında ergen çocuk mı var çocuğunun anası var .. bence tavrını hiç bozma kardeşim asıl hakemden o bunları yazıklar olsun ya.. Not: ayrıca ha baldız yazmış ha görümce şu an buna takildiniza inanamıyorum sorun odaklı davranım bira insanlar kelimeleri yanlış yazabilir.. ayrıca not yazmış kız okuyun bı zahmetCok haklisiniz ama ben onunla sakin dille konusmaya calistikca beni daha cok kiriyor,yuzume bakmiyor bazen, kirici cevaplar veriyor, "Sen herseyi hakettin" tarzinda.Agladigim zaman umrunda olmuyor, kapriz yapiyorsun diyor,tv-nin onune gecib kahkaha atiyor.Cunki ona gore ben agladigima yanima gelirse benim "kaprizimle " oynamis oluyor ve ben "kotu alisiyorum". 2 yasli cocugum ya ben.
hemen para ile korkutmaya çalışıyor.. siz öyle diyince ne dediKizlar dediginiz gibi yaptim.Cocuklarima ve kendime yemek koydum.Ona yok.Kalkti bir sey demeden suzme yogurt ve ekmek yedi.Sonra alisveris icin kullandigim kredi kartimi cantamdan aldi (ben calismiyorum,kredi kartini benim icin o actirdi).Sen buna layik degilsin dedi. Bende annenler seni baya qaza getirmis bakiyorum.O zaman karti geri verinceye kadar camasirlarini bi zahmet kendin yikarsin artik dedim.
Kizlar dediginiz gibi yaptim.Cocuklarima ve kendime yemek koydum.Ona yok.Kalkti bir sey demeden suzme yogurt ve ekmek yedi.Sonra alisveris icin kullandigim kredi kartimi cantamdan aldi (ben calismiyorum,kredi kartini benim icin o actirdi).Sen buna layik degilsin dedi. Bende annenler seni baya qaza getirmis bakiyorum.O zaman karti geri verinceye kadar camasirlarini bi zahmet kendin yikarsin artik dedim.
Kizlar dediginiz gibi yaptim.Cocuklarima ve kendime yemek koydum.Ona yok.Kalkti bir sey demeden suzme yogurt ve ekmek yedi.Sonra alisveris icin kullandigim kredi kartimi cantamdan aldi (ben calismiyorum,kredi kartini benim icin o actirdi).Sen buna layik degilsin dedi. Bende annenler seni baya qaza getirmis bakiyorum.O zaman karti geri verinceye kadar camasirlarini bi zahmet kendin yikarsin artik dedim.
Hic bir sey demedi....Adam gibi adam olsaydin karini onlara ezdirmezdin dedim,anne kuzusun sen. O da en iyi bildiyi seyi yapti,odasina cekildi,bilgisayarinin basina.hemen para ile korkutmaya çalışıyor.. siz öyle diyince ne dedi
Ağzınız yok mu sizin ya! Diyemediniz mi kaynanaya o akılları bana vereceğine kızına verseydin, o kocasının bir dediğini iki etmeseydi otursaydı kocasıyla. Görümceye deseydiniz, kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. sen kocanın her dediğini yaptığın için mi boşandın. Çok bildiğin için mi babanın evine döndün. Kocanda taş yesin bu arada.
Haklisin ama bu zamana kadar evimiz falan olmadigi icin nasil kiskanc ve kiskandiklari icin aramizi vurmaya calisa bilieceklerini akil edemedim. Simdiye kadar oglunu kiskandigini hissettim hep ama bir kavga cikmadi bu olay olana kadar. Ne kadar mutlu olmustum bir bilseniz misafirlerim geliyor diye.Megerse misafir degil,yuvayikanlarmis.Kv filan hic davet etmiycektin canim.. benim kv geldi gitti 2 senedir evimde gram huzur yok, suratimdan mutsuzluk akiyo.. hata etmissin.. komsunun tavugu kaz gozukuyo gozlerine bir copun bile olsa kiskaniyolar.. tecrubeee tecrube
Bizi ac birakmiyor, siz yalnis anladiniz,haftalik yemek alisverisini zaten hep o yapar. Yapti da.Ama iste oluyor bazen eksik malzeme filan gerektiginde ben gidip aliyordum.Simdi yapamiycam.Kocaniz dangalak ötesi.
Sizi ve cocuklari ac birakmaya kalkışmasi rezaletin dibi.
Tesekkur ederim. Ben onun gozunde, ailesi yaninda olunca ne kadar guvensiz ve degersiz oldugumu hiss ettim ya bu hiss beni cok uzuyor. Hep 4 cocuk arzu etmisdik. Simdilerde hamile kalmayi dusunmustim. Ve eger bebegimiz erkek olursa babasinin (vefat etti) ismini koyucaktik esimin istegiyle. Birinci ve ikinci cocugumun ismini onlar koymasina ragmen. Bu benim saygim, o da onlarinki. Bu tavirlardan sonra simdilik bebek yapmamaya karar verdim.Zerre saygı hak etmeyen biri eşiniz kendini aklanmaya çalışma zatende bir haklı varsa sensim hakkı yenen varsa oda sen ve çocukların...canim benim kıyamam üzülmeyin lütfen Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?