- Konu Sahibi kelebekse38
-
Bunlar sizce sevip sevmemeyi düşünmek için birer sebep mi ? Ben anlayamıyorum bu kadar zor mu eşinizin ailesini sevip, onların bir parçasıymış gibi davranmak neden bu kadar zor ? Durumları iyi değilse siz her yardım ettiğinizde vicdanen daha iyi hissediyor olmanız gerekiyor bence ...arkadaşlar mrb,benim sorunum şu:ben çalışıyorum eşimde çalışıyo tabiki ailelerimizde çok uzakta bi şehirde oturuyoruz senede 2 yada 3 kez memleketimize gidiyoruz ve ben oraya gidince eşimin ailesinde kalmak istemiyorum eşimin ailesinden hoşlanmıyorum çünkü nedenleri şunlar:
1-evlendiğimizde kayınvalidem geldiğinizde iki tarafı da eşit tut eşit kal dedi (daha yeni evlenmişiz birbirimize ısınmadan)
2-onların maddi durumları iyi değil her gittğimizdeeşim yüklü miktarlarda market alışverişi yapar
1-evlendiğimizde kayınvalidem geldiğinizde iki tarafı da eşit tut eşit kal dedi (daha yeni evlenmişiz birbirimize ısınmadan)
2-onların maddi durumları iyi değil her gittğimizdeeşim yüklü miktarlarda market alışverişi yapar
bence sen kocanın senı sevmesıne yat kalk bın kere şükret..adam annesının dolabına ıkı kılo birşey alamayacaksa yazık yanı ne denebılır...
kı durumlarıda ıyı değilmiş...sankı yat kat almış annesıne...
bu kadar önyargı olmaz..kımı arar bulamaz kımı bulur anlamaz dıye boşuna dememişler...
senın yavrun da buyuyunce sana bırşey almasın o zaman...
Bu kadar yüklenmeyin kıza.İki satır yazmış ama belli ki birikmiş artık.Yargılamayın o kadar.
arkadaşlar mrb,benim sorunum şu:ben çalışıyorum eşimde çalışıyo tabiki ailelerimizde çok uzakta bi şehirde oturuyoruz senede 2 yada 3 kez memleketimize gidiyoruz ve ben oraya gidince eşimin ailesinde kalmak istemiyorum eşimin ailesinden hoşlanmıyorum çünkü nedenleri şunlar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?