- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi kelebekse38
-
yılda iki kere görmeylemi birikmiş :)))))))))))))))))))))))))
İki kere görmesi dolmasına engel değil.Tekefondan bile yetişirler.Mesafe önemli değil.Mutfak masrafını dert ettiğini sanmıyorum.Birikimin sonucu bu.
keşke bir derdim var köşesindeki diğer bayan arkadaşlarında kaynanalarıyla bu kadar önemsiz sorunları olsa.
bence sevmemek için sudan sebepler.üstelik uzaktasınız.aynı apartmanda ya da aynı evde yaşayıp dayanmaya çalışanda var..
durumları iyi değilse evlat elinden geleni yapacak..2 torba gözünüzü batmamalı bence..siz kendi ailenize yapmazmıydınız..ya da tapsanız bile eşiniz hoşnutsuz olsa hoşunuza gidermiydi?
o da ailesi sonuçta..senede 2-3 kere katlanın ne var ki...insan istemediği ddaha neleri yaşıyor hayatta.bende haftanın 3 günü sabahın köründe nefret ede ede kpss kursuna gidiyorum çünkü mecburum..
mesafeyi koruyun başka da bir sorun olmaz.
Allahım inanamıyorum yaaa şikayet edilen 2. maddeye bakın.arkadaşlar mrb,benim sorunum şu:ben çalışıyorum eşimde çalışıyo tabiki ailelerimizde çok uzakta bi şehirde oturuyoruz senede 2 yada 3 kez memleketimize gidiyoruz ve ben oraya gidince eşimin ailesinde kalmak istemiyorum eşimin ailesinden hoşlanmıyorum çünkü nedenleri şunlar:
1-evlendiğimizde kayınvalidem geldiğinizde iki tarafı da eşit tut eşit kal dedi (daha yeni evlenmişiz birbirimize ısınmadan)
2-onların maddi durumları iyi değil her gittğimizdeeşim yüklü miktarlarda market alışverişi yapar
Arkadaşlar acaba kayınvalidesi kendisimi yapıyor yüklü miktarda alışverişi yani belki arkadaş hem maddi durumları iyi değil hem de bir sürü masrafa neden oluyoruz diye rahatsız olmuştur çünkü ben bize yaptırıyor diye birşey okumadım ''yapıyor'' yazmış:26: yanlış anlayıp yüklenmeyelim hemen yazık
ya ben anlatamadım derdimi ben tekrar girene kadar maşallah doldurmuşsunuz ne kötü kalpliliğim kalmış ne bencilliğim birincisi kaynananm kıskançlığından eşit dedi çünkü daha sonrasında kendi söyledi gelin kaynananın neden anlaşamadığını anladım oğullarını kıskanıyorlar dedi ikincisi eşim alışveriş gizlice yapıyo ben buna bozuluyorum tesadüfen ekstrada gördüm ben öyle öğrendim bende çalışıyorum ama gittiğimde bi ekmek bile almam kadın herşeyi oğlundan bekliyo
kıskanç işte bizimkiler gelir bi hafta kalır o da hemen gelir
Arkadaşlar acaba kayınvalidesi kendisimi yapıyor yüklü miktarda alışverişi yani belki arkadaş hem maddi durumları iyi değil hem de bir sürü masrafa neden oluyoruz diye rahatsız olmuştur çünkü ben bize yaptırıyor diye birşey okumadım ''yapıyor'' yazmış:26: yanlış anlayıp yüklenmeyelim hemen yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?