• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce eski sevgilim midir şoktan ellerim titriyor

7 ay az bir süre değil ki.
neler neler olur o kadar ayda.
cinsiyet ayrımı yapanları da hiç anlamıyorum.
kadın erkek ne fark eder?
ayrılık sonrası kendine uygun birini bulup evlenecek kadar kısmetliyse bir insan daha ne istesin.
ne güzel önüne bakmış işte adam.
keşke sizin de hayatınız değişmiş olsaydı ama kader.

gorustugum kisiye olmaz deyince 1 hafta sonra baskasiyla cikmaya baslamis ...sonra birakti geri bana yazmaya kalkti ben istmeyince kime gitti allah bilir:KK70:

7 ayda birini bulup hemen evlenmek çok kolay öyle yani öyle mi? Tamam ben anormalim
Evet evlene bilir... eşimden önce bir çok kişiyle sevgili oldum. Deneyip yanılmadan ne bilecem iyimi kötümü kafama göremi. eski Sevgilimden ayrıldıktan 6 ay sonra nişanlandım 1 sene içinde evlendim çünkü aşık oldum. Eski eskide kaldı aklıma bile gelmiyor bitmiş şeylere çok anlam yüklemeyin. Niye kaynar su döküldü onuda anlamadım.

giden gitmiş
sonrasında yaşadıklarını umursamayın
umrunuzda ise hala sizde bitmemiş
sizde hala bitmemişse düşünmek dahi vakit kaybı
mutluluklar dileyin ve geçin

Valla elin oğlu affetmez. Sen niye bu kadar panik yaptın 7 ay geçmiş sen aynı yerde kalmışsın hâlâ aşıkmısın? ben olacaktım ki aaah ah.. :))

Ayy hiç uğraşamayacagım sizinle yahu hadi işine. Özel alıntılayıp sana bir şey demediğime göre alınan sen olmussun demekki.
alınmakla alakası Yok. Yorumunuzu bi baştan açıp okuyun. 7 ay uzun bi süre ne var bunda evlenebilir diyen herkese sallamışsınız :)

Ayy hiç uğraşamayacagım sizinle yahu hadi işine. Özel alıntılayıp sana bir şey demediğime göre alınan sen olmussun demekki.
Birileri alinsin diye degilmiydi uslupsuzlugunuz sizin yazmanizla kendime ve buradaki konuya yorum yapanlara yakistiramam hicbir dediginizi.

Gencecik insansiniz egitim aliyorsunuz ama 6 yas egitiminiz eksik kalmis yazik ne hallerdeyiz.

Ben erkek açısından düşünüp kendimi es geçmişim.Ben de biriyle sevgiliydim olmayacağını anlayıp ayrılmıştım o sırada da eşimle tanıştım.6. Ay nişan olmuştu tayin durumundan dolayı 1 yıl dolunca da evlenmiştik.Çok sevdiğim halde çok da çabuk unutmuştum.Gel görki eşimle tayin yerleri aynı çıkınca ve de aynı meslek grubundan denk gelince hep aynı ortamda bulunduk ama hiç kalbim atmadı o peşimizden takip edip durmuştu.Acelemiz de birbirimizi kaçırmamak adınaydı.

Back
X