• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce eski sevgilim midir şoktan ellerim titriyor

Arkadaşlar eski sevgilim ayrıldığımızdan beri fotoğraf falan değiştirmiyor sadece face kullanıyor.stalklarken son beğendiği sayfalara bakıyordum. Son beğendiği bir sayfa az beğenisi var toplamda 100 kişi beğenmiş sayfayı, böyle duygusal yazılar yazan amatör bir sayfa günlük gibi.

Aşağı indim bir gönderi gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 2 ay önce yazılmış. Eski sevgilimin adı Mert

"Az önce Mert'imim nişanlandıgını Nisan'da da evleneceğini duydum nasıl mutlu oldum gibi bir şey paylaşmış bu bahsettigim sayfa. Bu Kadar tesadüf olabilir mi? Bir de bu eski sevgilim beni aylarca rehberde bekletip 2-3 y ömce silmişti. Kesin o ya.Ben arkadaşının sayfası oldugunu düsünüyorum. Yoksa neden öyle bir sayfayı beğensin? daha ayrılalı 7 ay olmuştu Kasım'da 7 ayda ne ara buldu nişanlandı ve biz Nisanda ayrıldık düğün Nisan yazıyor eğer oysa. Bu bir şaka mı cidden Çıldırıcam şoktayım ellerim titriyor

Benim bi fikrim var fake hesap ac bi erkek resmi koy tam yüzü belli olmasin o gönderinin altina aaa bizim mert soyadininyaz o mu evleniyor de. Hani arkadasiymissin gibi. Öyle ögrenirsin

Bu kadar aşık olup evleniyorsa insan bi fotoğraf bile koymaz mı facebooka? Bi iliski durumu bile yapmaz mı? Nisanlısıyla koymasa en kötü yüzükle falan atıyorlar. Sır gibi saklamış resmen ya. Tesadüfen öğrendim

neden sinirini bozuyosun ki kuzum?
belli ki sutlanmis , ardindan da adam asik olup evlenmis , gelip burda mutlu olanlari kiskanip cemkiriyor , vakit harcadigina deger mis kiskanc bir kadin icin?

Mutlu olanları kıskanıyor derken kızın eski konusuna bakabilirsiniz. Bunun mutlu olmakla değil üzülen birinin konusuna. Dalga gecenlerle ilgisi var mahalle kadını gibisiniz aynı

Bu kadar aşık olup evleniyorsa insan bi fotoğraf bile koymaz mı facebooka? Bi iliski durumu bile yapmaz mı? Nisanlısıyla koymasa en kötü yüzükle falan atıyorlar. Sır gibi saklamış resmen ya. Tesadüfen öğrendim
Valla bir rivayet üzerine bile adamın hayatına bodoslama dalmayı düşünüyorsunuz. Fotoğraf falan paylaşsa yapabileceklerinizden korkmuştur.

Mutlu olanları kıskanıyor derken kızın eski konusuna bakabilirsiniz. Bunun mutlu olmakla değil üzülen birinin konusuna. Dalga gecenlerle ilgisi var mahalle kadını gibisiniz aynı
Mahalle kadınlığı ile bi alaka kuramadım ama? Neden öyle dediniz? Milena nın dalga geçtiğini göremedim de eski yorumlarda

7 aydır mesaj bile atmayacak kadar asil biriyim. Böyle aptal ithamlar yapamazsınız.

images (3).webp
images (3).webp

7 aydır mesaj bile atmayacak kadar asil biriyim. Böyle aptal ithamlar yapamazsınız.

Aşk olsun çok kırıldım.
Sevgilinize de böyle konuştuysanız sizi terk edip başkasına aşık olması onunla mutlu huzurlu bir yuva kurmayı istemesi,sizi tamamen silmesi hatta adınızı bile hatırlamaması,nişanlısıyla bir ömür sürecek mutluluğa yelken açması çok normal.

Aşk olsun çok kırıldım.
Sevgilinize de böyle konuştuysanız sizi terk edip başkasına aşık olması onunla mutlu huzurlu bir yuva kurmayı istemesi,sizi tamamen silmesi hatta adınızı bile hatırlamaması,nişanlısıyla bir ömür sürecek mutluluğa yelken açması çok normal.
Umrumda değilsin tatlım canımı acıtamazsın

7 ayda nasıl buldu da nişanlandı mi??
YEDİ AY çook uzun bir süre. Son 7 ayda başımdan geçenleri yazsam film olur :) bence yeni biriyle tanışıp aşık olup bir gelecek planı yapmak için gayet yeterli bir süre.
Siz de stalka bir son verin, elbet bir gün o damatligi göreceksiniz çünkü profil resminde

Belli ki çok değer vermişsiniz,sevmişsiniz...ayrılmış olsanız bile zaman onu size unutturmamış.Hissiyatinizi anlıyorum.fakat bir de gerçekler var ki erkekler bizler gibi değiller hatta biten bir iliskinin ardından serseri kurşun gibi sağa sola çarparlar ve birini de böyle denk getirip evlenirler.Bayanlar ise ayrılığa daha farklı tepki verirler hele ki sevdiği değer verdiği adamsa değil 7 ay 7 sene de geçse ciğerinin bir yerinde saklarlar onu.Hayat acımasız kimse kimseye samimi değil devir değişti nesil cok farklılaştı.Ayrilmalar, barışmalar tez tez olup bitiyor.Demekki o sizi,sizin ona verdiğiniz değer kadar sevmemiş ya da karşısına sizden daha güzeli ,daha mantıklı bi evlilik çıktı da tercih etti.Hic bir erkek bir önceki sevgilisinden güzel kadına hayır demez.(gördüklerim bu yönde )sende önüne bak artık evlenmek kolay önemli olan o museseyi yürütebilmek 3 gün sonra evli mutlu fotoğraflarına aldanma...hiç bisey görünen gibi değil.sende yolunu çiz donup bakma ardına kapat Zihni’nde, kalbinde o kapıları...Bugün sanaysa yarın da ona olacak bazı seyler sabret bekle..

Back
X