- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Evet amaa ben evlilik istemuyorum şuan.yanu begendigim olsadaa iki sene sonra falan istiyorum.Gorucu usulune karsi degilim.İstemiyorsan reddet tabi ki ama şunu da düşün. Görücü deyince evlenmek zorunda değilsin beğenmezsen... Adı görücü kalmış ama tanıştırma da denilebilir buna. Artık o eski görücüler kalmadı. Belki de hoşlanabileceğin bir adaydır varsa bir aday şu an, olamaz mı?
Evde kalmak tabirini benimserseniz bu düşüncelerden etkilenirsiniz elbette. Evde kalmak nedir? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Üniversite de okumuşsunuz. Zihninizi zamanın koşullarına göre bir güncelleyin derim. Yaşınızın çok genç olduğuna girmiyorum bile, çünkü kırk yaşında da olsanız "evde kaldım" tabirini kabul edemem. Siz bir mal değilsiniz. Eşya değilsiniz. Bunu unutmayın. Kendinize gerçekten kıymet verdiğinizde toplum baskılarını dikkate almayacaksınız da..25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
aslında kasmanın manası yok, her şey nasip işi.
eline erkek eli degmemiş hanımcıklar yaşasınlar kendı dünyalarında. ne berbat bi tabirdir bu
ne yasiyormusuz anlatsana...25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?