- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Akrabaa olunca degistiremiyorum iste.Herkes hadi bul birini evlen diyo
Gitsin canm nolcak. Kısmet nezaman sa ozaman giderKardesimin ciddi ilisksi var.herkes o senden once gitcej sirani verme dio
Benim asiri yalnizlik korkum var.bunu aşmak icin herseyi yapicam.insanlardan vazgecmeyi ogrencem.Atanicam bi sekilde.zaten ozamn bu hayatimdaki insani da eminim istememLütfen düzgün bir işe girip, yada çalışıyorsan yükselme odaklı çalışıp, bir yandan kpss de şansını dene..
Etraf baskısı ile evlilik tehlikeli ve kötü sonuç doğurur genelde..
Çünkü evlilik çok ciddi bir konudur, yanlış hatırlamıyorsam geçen gün erkek arkadaşın kredi çekmeni istemişti, kendi keyfine bineceği araba için.. Emin ol çeksen sonu gelmez, bu seferde benzin parası ister, çünkü insan ciddi düşündüğü kişiyi düşünür, zorda kalmasın der..
Sana tavsiyem, sakın kendinden taviz verme.. Evlilik kararı alacağın insan için sen fedakarlık edeceksen, o da senin için fedakarlık etmeli..
Evlilik konusu için kimse ile yada kimsenin lafı ile acele etme..
Onlar diyo bi atanamadin sende.buyuk sehir iste kocan olur basinda.yaa kafalari Cok geri.ne zman evlenip cocuk yapcakmisim.amaa ben gezmeye alismis kizim zor gelir banaa evlilikSıra neymiş.kardeşim benden önce evlendi. Ben atanmadan düşünmüyorum bile senden de büyüğüm.evlenince nolcak?okumuş etmiş kızsın canım ya nasıl düşünce bunlar. İnsanları bu kadar kaile alma
Ediyom tabisii kacarmiKiiizz ne alakası var :) erken daha boşver gününü gün eett
himmmm ilginc yaklasim o zaman da namus kavrami isin icine giriyor... ya sen unv mezunu olduguna emin misin??ya da sunu sorayim orgun ogretim mi yani okula godip geldin mi evden mi okudun??? ya soyleyecek cok seyim var da daha yeni kiblendim susuyorum... bence sen hemen evlen. bak is hayatina falan atilirsin Orada da kadin erkek karisik calisiliyor haberin yoktir belki yazik olur...bunu soyleyen insan dediki ileri yasina kadar duran kadinlar cok erkekler cikarmista
25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?