Sizce gerçeği direk söylemelimiyim?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.199
2.814
133
28
Eşimin bir arkadaşını yakın arkadaşımla tanistirmistik 1 sene olucak neredeyse hatta geçti belki bir süre görüştüler daha sonrasında oğlan işten çıkarıldı bunu bahaneme etti artk ne oldu bilmiyorum kızdan ayrıldı isim düzenim olmadan bir ilişki düşünmem senide bekletemem diye ama sorun şu ki arkadaşım hala onu bekliyor sürekli soruyor oğlana msjlar attı kaç kez dönüş yapmadı simdi tekrar mesleğine geri döndü arkadaşım bekliyor 3 ay olacak ama yazmadı tabi oğlan çevre herkes diyor ki arkadaşını beğenmedi ondan bu şekilde arkadaşımın onu beklemeside beni sinir ediyor açıkçası bütün taliplerinide geri çeviriyor hayatında biri var oğlanın diyecektim beklemesin önüne baksın diye ama deme dedi eşim karışma sizce demelimiyim yüzüne direk seni beğenmedi sevmedi diyemem

Yok öyle demeyin bence yahu gider oğlana sarar bide sonra oglanlada ugrasirsiniz seni begenmedi denmezde demekki bitirmis bazi seyleri kafasinda suan sevmiyor bunlar bahane diyerek gercegi ona soyleyebilirsiniz

Söyle bence eşini dinleme. Seninle görüşmek isteseydi işe girdikten sonra yazardı demekki sevmiyor sende önüne bak boşuna bekleme de. Hayatında biri var falan deme olmadığını öğrenir yalancı durumuna düşersin.

Hayatında biri yokken var dersen senin başın yanabilir ileride. Arkadaşınla konuş bence daha dönmez taliplerini geri çevirme falan de sonrasına karışma sizlik bir durum yok neticede
Diyorum ama dinlemiyor hiç takmış oğlana sürekli soruyor bide 2 3 güne bir bana ne yapıyormuş haberin varmi fln diye bende diyorum bosver onu artk sen hayatına yeni birilerini al diye ama hiç

Hayatinda biri var demeyin. Yalana gerek yok. Ise basladi ama sana yazmiyor. Önüne bak. Taliplerini geri cevirme deyin. Buna ragmen beklemeyi tercih ediyorsa olay sizden cikmistir. Uyarmak zorunda bile degilsiniz. Sirf siz tanistirdiniz diye kendinizi sorumlu hissetmeyin. Herkesin akli var fikri var. 3 ay once ise girdigini ve yazmadigini biliyorsa, arkadas olarak uyarin. Ama vicdan yapmayin..

Yazık kadına ya üzüldüm,ama insan kendisi bile anlar. Aslında anlamak istemiyor olabilir bence kesinlikle bu konuyla yüzleşmesi gerekiyor umut etmemeli söylemeniz lazım böyle daha mı iyi beklemesi.
Çocuk değil ki saklayın diyelim, erişkin insanlar artık her istediklerinin olamayacağını anlaması gerekiyor. Zorla güzellik olmaz.
Beğenmemiş işte. Yoksa herşey bahane. Kısacası söylerim hemde hemen....

Umudunu kessin diye dedim böyle dersem artk beklemez

Bence öyle demeyin araya biri girdi kafası karıştı diye düşünür emin olun. Beklemeye devam eder. Kesinlikle yüzleşmesi gerekli seninle uyuşmamış kafa yapısı olarak elektrik almamış deyin. Hayatta bunlar olabilir yani.
Çok olağan durumlar.

Eşiniz arkadaşıyla konuşsun. Bu kızla bir daha görüşmek istemiyorsan açık açık konuş senden hala ümidi var desin, her gün bizi darlıyor sanki dönecekmişsin gibi sanıyor desin.

Umudunu kessin diye dedim böyle dersem artk beklemez
Siz sadece arkadaş olarak uyarınızı yapın gerisi sizi ilgilendirmiyor. Ayrıca ayrılalı aylar olmuş hâlâ adamı ne diye rahatsız ediyor ki resmen taciz ediyor. Ay hiç sevmediğim laftan anlamaz biri arkadaşınız. Adam yakında çok fena tersler. İnşallah terslesinde bu ne yahu hastalıklı gibi.

Peki arkadaşınız bunu anlayamıyor mu ? Sizin demenize gerek yok ki gayet net karşı taraf.

Boşuna mı demişler dost acı söyler diye söylemen gerekiyor yoksa daha çok bekler yaş alır başını gider önüne bakmak zorunda

Adamın kulağına gider arkadaşın sorar öyle bir tipse eğer. Kim var hayatında vs Nurpnrr bana söyledi diyecek muhtemelen.arkadaşınzın Onu beğenmediğini nazikçe söyleyin

Vazgeçsin diye hikayeler uydurmaya gerek yok.3 ay oldu o işe gireli deyin laf arasında.Arkadaşınız ne isterse yapsın gerisine karışmayın bence.

Bende üzülüyorum çokta iyi niyetli arkadaşım işi yokken bile onu bırakmayı aklindan geçirmedi iş sorun değil dedi ama oğlan istemiyor

Eşiniz arkadaşıyla konuşsun. Bu kızla bir daha görüşmek istemiyorsan açık açık konuş senden hala ümidi var desin, her gün bizi darlıyor sanki dönecekmişsin gibi sanıyor desin.
Yaptık onuda eşime arattım sor şuna dedim kiz bekliyor talipleri çıkıyor oğlan demiş ki ben istemiyorum beklemesin arkadaşıma dedim diyor ki yok işi olmadığı için öyle yapiyor beni istemediğinden değil diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…