Evet 30 yaklaştı ama hala bekliyor onuBoşuna mı demişler dost acı söyler diye söylemen gerekiyor yoksa daha çok bekler yaş alır başını gider önüne bakmak zorunda
Biliyor kiVazgeçsin diye hikayeler uydurmaya gerek yok.3 ay oldu o işe gireli deyin laf arasında.Arkadaşınız ne isterse yapsın gerisine karışmayın bence.
İyi de oğlan işe tekrar alınmış ama hâlâ dönmemiş işte kıza kız hâlâ neyini anlamıyor. Ay bırak şu takınlı arkadaşını. İnsanda az bi gurur olur yahuBende üzülüyorum çokta iyi niyetli arkadaşım işi yokken bile onu bırakmayı aklindan geçirmedi iş sorun değil dedi ama oğlan istemiyor
çocuk istese senin peşinden koşardı.Eşimin bir arkadaşını yakın arkadaşımla tanistirmistik 1 sene olucak neredeyse hatta geçti belki bir süre görüştüler daha sonrasında oğlan işten çıkarıldı bunu bahaneme etti artk ne oldu bilmiyorum kızdan ayrıldı isim düzenim olmadan bir ilişki düşünmem senide bekletemem diye ama sorun şu ki arkadaşım hala onu bekliyor sürekli soruyor oğlana msjlar attı kaç kez dönüş yapmadı simdi tekrar mesleğine geri döndü arkadaşım bekliyor 3 ay olacak ama yazmadı tabi oğlan çevre herkes diyor ki arkadaşını beğenmedi ondan bu şekilde arkadaşımın onu beklemeside beni sinir ediyor açıkçası bütün taliplerinide geri çeviriyor hayatında biri var oğlanın diyecektim beklemesin önüne baksın diye ama deme dedi eşim karışma sizce demelimiyim yüzüne direk seni beğenmedi sevmedi diyemem
Cocugun kizdan ayrıldığı gün gibi aşikar. Kiz daha neyi bekliyor bilmiyorum. Yalan soylemeyin sakin kiza karşı. Olanı gormesini sağlayın yada hic karismayin. Sakin umut da vermeyin.Eşimin bir arkadaşını yakın arkadaşımla tanistirmistik 1 sene olucak neredeyse hatta geçti belki bir süre görüştüler daha sonrasında oğlan işten çıkarıldı bunu bahaneme etti artk ne oldu bilmiyorum kızdan ayrıldı isim düzenim olmadan bir ilişki düşünmem senide bekletemem diye ama sorun şu ki arkadaşım hala onu bekliyor sürekli soruyor oğlana msjlar attı kaç kez dönüş yapmadı simdi tekrar mesleğine geri döndü arkadaşım bekliyor 3 ay olacak ama yazmadı tabi oğlan çevre herkes diyor ki arkadaşını beğenmedi ondan bu şekilde arkadaşımın onu beklemeside beni sinir ediyor açıkçası bütün taliplerinide geri çeviriyor hayatında biri var oğlanın diyecektim beklemesin önüne baksın diye ama deme dedi eşim karışma sizce demelimiyim yüzüne direk seni beğenmedi sevmedi diyemem
o zaman yüzüne küt küt söyleyinYaptık onuda eşime arattım sor şuna dedim kiz bekliyor talipleri çıkıyor oğlan demiş ki ben istemiyorum beklemesin arkadaşıma dedim diyor ki yok işi olmadığı için öyle yapiyor beni istemediğinden değil diyor
Aynı şeyi ben de arkadaşımla yaşamıştım günün sonunda hiçbir şey diyemedimEşimin bir arkadaşını yakın arkadaşımla tanistirmistik 1 sene olucak neredeyse hatta geçti belki bir süre görüştüler daha sonrasında oğlan işten çıkarıldı bunu bahaneme etti artk ne oldu bilmiyorum kızdan ayrıldı isim düzenim olmadan bir ilişki düşünmem senide bekletemem diye ama sorun şu ki arkadaşım hala onu bekliyor sürekli soruyor oğlana msjlar attı kaç kez dönüş yapmadı simdi tekrar mesleğine geri döndü arkadaşım bekliyor 3 ay olacak ama yazmadı tabi oğlan çevre herkes diyor ki arkadaşını beğenmedi ondan bu şekilde arkadaşımın onu beklemeside beni sinir ediyor açıkçası bütün taliplerinide geri çeviriyor hayatında biri var oğlanın diyecektim beklemesin önüne baksın diye ama deme dedi eşim karışma sizce demelimiyim yüzüne direk seni beğenmedi sevmedi diyemem
Arkadaşınız iyi değil galiba çok değişik bir kafa yapısıYaptık onuda eşime arattım sor şuna dedim kiz bekliyor talipleri çıkıyor oğlan demiş ki ben istemiyorum beklemesin arkadaşıma dedim diyor ki yok işi olmadığı için öyle yapiyor beni istemediğinden değil diyor
En mantıklı cevap bu. Çocuk mesaj filan atmak istemezse siz anlatın biz sorduk istemediği için beklemesin diyor deyin yapacak birşey yok hayat bir erkekten ibaret değil belli ki arkadaşınız o kişiyi beğendi ama çocuk onu istemiyor. İstemeyen birine ısrarcı olmasın N NurpnrrEşiniz arkadaşıyla konuşsun. Bu kızla bir daha görüşmek istemiyorsan açık açık konuş senden hala ümidi var desin, her gün bizi darlıyor sanki dönecekmişsin gibi sanıyor desin.
Dedim demez olurmuyim istemiyor değil diyor işin den dolayi imiş sürekli soruyor Ahmet olsun çocuğun adı iste Ahmet ne yapıyor iyimi
Yetişkin bir kadın kendi kararini kendi versin, yalan söylemeyin . Gider sorar olmadığını öğrenir sizinle arası bozulurUmudunu kessin diye dedim böyle dersem artk beklemez
Bana sorma artık diyin.Diyorum ama dinlemiyor hiç takmış oğlana sürekli soruyor bide 2 3 güne bir bana ne yapıyormuş haberin varmi fln diye bende diyorum bosver onu artk sen hayatına yeni birilerini al diye ama hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?