- Katılım
- 17 Şubat 2016
- Mesajlar
- 6.853
- Emoji Skoru
- 5.518
- Puanlar
- 398
- Yaş
- 35
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
- #1
Artık onları hiç aramayı düşünmüyorum.Dediginiz gibi tekrar aramakla hata yaptimGörüşmek istiyorsanız görüşün tabi. Ama diğer arkadaşlara bence artık yazmayın aramayın. Günde 3 kere aramak gereksiz. Ben bir arkadaşımı arıyorsam geri dönüş yapmasını beklerim tekrar aramaya gerek yok. Herkesin öncelik sırası da farklı illaki.
Görüşüp hiç arayıp sormasam mıSiz bilirsiniz arkadaşlığınızı devam ettirmek istiyorsanız görüşün bu vesileyle kopmak istiyorsanız da görüşmeyin
Kesinlikle yaptığı kırdı beni.Önemsemedigi için bu şekilde yaptı.Digeriyle konuştuk.Yüzyüze görüşeceğiz.Ama 3 aramaya dönmeyi birdaha aramayı düşünmüyorum.Aramadım zatendeİçinizden geleni yapın, eğer onlarla olan arkadaşlığınızın değerli olduğunu düşünüyorsanız buluşun ama yapılana kırıldıysanız ve arkadaşlığınızı devam ettirmek istemiyorsanız buluşmayın siz de iletişim kurmayın. Bir sebebi vardır belki diyeceğim de üç aramaya da mesajla bile dönmemesi ayıp olmuş biraz.
Kalbinizi dinleyin bu konuda ama bence birisi aramalarınıza bile dönmüyorsa siz peşinden koşmayın, tek taraflı çabayla ilişkiler yürümüyor.
Siz bilirsiniz arkadaşlığınızı devam ettirmek istiyorsanız görüşün bu vesileyle kopmak istiyorsanız da görüşmeyin
Evet aynı kişiler.Bugün eşinden ayrılanla konuştuk.Diger arkadaş için bence o bizle çok yakın değil, bizle çok zaman geçirmedi falan dedi.Aslında takıntı yapmadım.Sadece ben sürekli arayıp sorarak hata yapıyorum benceİki arkadaşınla ilgili farklı başlıklarla konu açıyorsun. Bu iki kişi, üç dört konunda da bahsettiğin kişiler mi?
Aynı insanlardan bahsediyorsan sen takıntı haline getirmiş olabilir misin?
Bu insanlarla ilişkin seni burada konu açtırmak durumunda bırakıyorsa,(malum" bir derdim var"ın başlığı altında olduğumuz için demek ki sana dert olmuşlar)iletisimini tamamen kesmen senin için daha sağlıklı olacaktır.