Sizce görüşmeye devam mı etmeli?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
979
200
103
34
Geçenlerde konu açtım.İş yerinden iki arkadaşım var diye.Özet geçiyorum.İkisi de işten ayrıldı.Bir süre canciger gibiydik.Sürekli görüşürdük.Biri eşinden ayrıldı.Aileside sıkıntı.O hiç arayıp sormazdı.Hep biz aradık.Ortak olduğumuz iş ilanı grubuna hep yazardı ama.Tahmini 3 4haftadır ben yazmıyorum ve konuşmuyoruz.
Diğeri kpssye hazırlanıyor.3 4 hafta önce onu aynı gün 3 kez aradım.Ne mesajla ne telefonla geri döndü.Ama başka arkadaşıyla ara ara story attı.Ben bidaha aramadım.O günden beri hiç konuşmuyoruz.Boşanan arkadaş mesaj atmış.Görüşelim diyor.Ne yapayım bana akıl verir misiniz? Sırf can sıkıntısına görüşeyim mi? Yoksa bahane mi bulayım? Ne yazayım ne yapayim.

Eklentiler

• 1000454753.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 295
Artık onları hiç aramayı düşünmüyorum.Dediginiz gibi tekrar aramakla hata yaptim

İçinizden geleni yapın, eğer onlarla olan arkadaşlığınızın değerli olduğunu düşünüyorsanız buluşun ama yapılana kırıldıysanız ve arkadaşlığınızı devam ettirmek istemiyorsanız buluşmayın siz de iletişim kurmayın. Bir sebebi vardır belki diyeceğim de üç aramaya da mesajla bile dönmemesi ayıp olmuş biraz.

Kalbinizi dinleyin bu konuda ama bence birisi aramalarınıza bile dönmüyorsa siz peşinden koşmayın, tek taraflı çabayla ilişkiler yürümüyor.

Kesinlikle yaptığı kırdı beni.Önemsemedigi için bu şekilde yaptı.Digeriyle konuştuk.Yüzyüze görüşeceğiz.Ama 3 aramaya dönmeyi birdaha aramayı düşünmüyorum.Aramadım zatende

İki arkadaşınla ilgili farklı başlıklarla konu açıyorsun. Bu iki kişi, üç dört konunda da bahsettiğin kişiler mi?
Aynı insanlardan bahsediyorsan sen takıntı haline getirmiş olabilir misin?
Bu insanlarla ilişkin seni burada konu açtırmak durumunda bırakıyorsa,(malum" bir derdim var"ın başlığı altında olduğumuz için demek ki sana dert olmuşlar)iletisimini tamamen kesmen senin için daha sağlıklı olacaktır.

Evet aynı kişiler.Bugün eşinden ayrılanla konuştuk.Diger arkadaş için bence o bizle çok yakın değil, bizle çok zaman geçirmedi falan dedi.Aslında takıntı yapmadım.Sadece ben sürekli arayıp sorarak hata yapıyorum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…