Sizce haberi olmalı mı?

Bana mantikli gelmiyor bu nedense . Neden bulasilmasin, onlara daha cok bulasiliyor.

Ne bileyim ya, tanıdığımdan belki de biraz bulaşılmaz biri gibi gelmişti de. Hiç karıştırmasam mı ya? Çok kafam karıştı, sağlıklı düşünemiyorum.

ya adam pislikse kızın öyle bi tiple işi ne? bu biiir

o zaman anonim hesaptan yazmak en mantıklısı ama kız bunu aldatma görmeyen tiplerden bile olabilir. fuhuşu aldatma saymayan kadınlar var sürüsüne.

fake trans hesap açıp foto istemeyi kız yapsın ama o kadarına siz bulaşmayın bence.

bi de anonim hesap da ip numarasıyla bulunabilir savcılıkla sanırım. daha çok karışır mı ortalık bilmem bu tür pislik adamlar her tür saçmalamayı yapabilirler.

Kız hassas bir kız biraz, ilk ilişkisi ilk ilgi gösteren adama atladı diyeyim. "Bu benim için uygun olur mu?" düzeyinde düşünecek biri değil, o yüzden çekincelerim var.

Farklı hesapla bu bahsettiğin hesabın linkini at. Belki de adamın fotolarını kullanarak fake hesap açılmıştır.

Bilmeli. Başka bişey olsa bi kızla görsen falan yine karışma derdim. Ama bu durum farklı. Direkt aa bu ne diye at hesap linkini şikayet edin bunu falan de hani biri açmış gibi. Bi şekilde görmesini sağla.

Tek çekincem adamın bana sarması, "Sana ne benim ilişkimden" diye. Kız gidip adımı verebilir, Astoria'dan duydum diye o potansiyel var. Anonim hesap o yüzden en temizi gibi ama uğraşıp IP falan bulurlarsa bir de onunla uğraşırım. Ya ne dertmiş, keşke Eternal Sunshine of the Spotless Mind'daki gibi hafızamı sildirebilsem, bayılıcam şimdi.

Kız hassas bir kız biraz, ilk ilişkisi ilk ilgi gösteren adama atladı diyeyim. "Bu benim için uygun olur mu?" düzeyinde düşünecek biri değil, o yüzden çekincelerim var.

bana hala en mantıklısı kıza bu senaryoyu anlatıp cevabına göre yüzyüze söylemek ya da konuyu kapatmak geliyor. ama kıza güvenmiyorsanız adamı başıma sardırır diyorsanız hiç bulaşmayın.

geçmişte böyle olmasa bile beni ispiyonlayıp karşı tarafla muhattap etmiş kişiler oldu artık bulaşmıyorum hiç

Fotograflarimi calip fake profil acmislar der kurtulur sen dedikoduculugunla kalirsin. Cok samimi de degilsiniz. Bence senlik durum yok

Ayrica yok kiz cirkin yok ilk iliskisi bunlarin mevzuyla ne alakasi var, guzel kizlar hemen terk edip yenisini buluyo, cirkinler her seye katlaniyo mu saniyosun

Ne bileyim ya, tanıdığımdan belki de biraz bulaşılmaz biri gibi gelmişti de. Hiç karıştırmasam mı ya? Çok kafam karıştı, sağlıklı düşünemiyorum.

Su an saglikli dusunemiyorsan , sen bi iki gun bekle en iyisi. Ne kadar az kisi o kadar iyi . Kimsenin uzerine kalmasin bu olay. Ne senin, ne baskasinin. O yuzden internet cafe ve fake hesap sart. Muhim olan olayin dogrulugunu kanitlamak degil . Kiz arkadasin kulagina bunu fisildamak. Eger inandiysa arastirir. Eger inanmazsa 10 kisi de yuzune anlatsa anlamaz iliskisine devam eder.

Yoo hiç öyle düşünerek yazmadım. Kızın hassas olduğunu ve kaldıramayacağını düşündüğüm için yazdım. Şu anda zaten gayet bakımlı bir kız. İlişkisine çok bağlı ve çok değer veriyor, zamanında yaşadığı özgüven eksikliğinden kaynaklı. Kızı aşağılama niyetim hiç yok öyle olsa zaten buraya konu açmazdım. Teşekkür ederim :)

Tabi ki, ben en iyisi biraz duruma bakayım. Oğlanın devam ettiğini ve işlerin ciddiyete bindiğini görürsem fake hesapla ekran görüntülerini atarım artık, en azından içim rahat etmiş olur.

Bence söyle tesadüfen göster samimi değiliz diyosan aranı iyi yap samimi ol ben kıza üzüldüm cidden

Can'ım bende KPSS kursuna gidiyordum bir mühendis bana asıldı ısrar kıyamet tanışalım şans ver vs baktım Facebook ta arkadaşımla arkadaş gittim sordum bu kim diye kızla nişanlıymış suçlu ben oldum
Sanki masus çocuğu takip etmişsin gibi olur direk söylersen ama şöyle yap birgün sende pasta yap işinden önceki stajından bahset trans insanlara seks işçisi gözüyle bakıyorlar bak buna terapi verdim neler yazmışlar diye aç kendisi görsün cnm

Son düzenleme:
Fake hesaptan söyleyin kendinizi belli etmeyin hiç sonra başınıza bela alırsınız. Kız da sizin atacağınız mesaja inanır ya da inanmaz kendi bileceği bir şey.

Kesinlikle söylemelisin bilsin bilmeye hakkı var bunu. Kız yazık zavallım , aşkım bitanem diye düşünsün adam orda uçkurunun peşinde kimlere yazsın! İyi de bir arkadaşın madem yazık olmasın kıza. Bilsin bilerek devam etmek istiyorsa etsin.

Elinde somut deliller var , kızı yanına çağır söyleyip söylememekte çok kararsız kaldım ama bak neye rastladım de göster. Muhtemelen çocuk ölümüne inkar edecek resmimi çalmışlar fake hesap açmışlar vs diyecek ama kız eğer akıllıysa bir tane trans fake hesabı açsın dialoğa girsin. Buluşma ayarlayıp kendi gitsin görsün...

Bence sahte bir hesap açın facebooktan ve arkadaşınıza mesaj atın adamın profil linkini. Kendi girip görsün karar versin.
Bu kişi arkadaşınızı paravan evlilik yapma niyetiyle kullanıyor olabilir. Madem allah tesadüfen karşınıza çıkarmış, bilmesini sağlayın derim.
Bir de ipnizi falan bulamazlar, sonuçta mesajınız suç içerikli değil ki. Neye dayanarak savcılığa verecekler?

Sahteliğe falan gerek yok anlatırım ben olsam durumu bilmeye elbette hakkım var...nasıl rastladığımı anlatır arkadaşıma da görmesini sağlar gerisini ona bırakırdım sanırım...

Bu kadar dan dan diye değil tabi daha uygun bir dille...rastladım ana bi decsen bak istersen gibi

Bunu yapacağını bilsem söylerim aslında ama zannetmiyorum bunun aklına geleceğini. Ağlaya ağlaya oğlanla konuşup Astoria söyledi falan diyecektir, oğlan da gelir başıma sarar bunu istemiyorum. O yüzden bir süre gözlemleyip oğlanın hareketlerine devam edip etmediğine bakacağım eğer devam ederse ve kızla da ciddi bir adım atarlarsa o zaman fake bir hesap açıp ekran görüntülerini göndereceğim.

Kesinlikle söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…