Bana mantikli gelmiyor bu nedense . Neden bulasilmasin, onlara daha cok bulasiliyor.
Korkum muhabbeti kesmesinden ziyade sevgilisinin başıma ekşimesi, "Sana ne" deyip bana bulaşması ki bulaşır da muhtemelen adımı öğrenirse, öyle bir tipe benziyor. Kimliğimi açığa vurmamayı bu yüzden istiyorum.
ya adam pislikse kızın öyle bi tiple işi ne? bu biiir
o zaman anonim hesaptan yazmak en mantıklısı ama kız bunu aldatma görmeyen tiplerden bile olabilir. fuhuşu aldatma saymayan kadınlar var sürüsüne.
fake trans hesap açıp foto istemeyi kız yapsın ama o kadarına siz bulaşmayın bence.
bi de anonim hesap da ip numarasıyla bulunabilir savcılıkla sanırım. daha çok karışır mı ortalık bilmem bu tür pislik adamlar her tür saçmalamayı yapabilirler.
Bence de kesinlikle haber vermelisin. ama dogrudan ama dolayli. Kiz senin adini vermek zorunda degil. Senin buldugun gibi internetten o da erismis olabilir sonucta. Sonrasinda ne yapacagi kiza kalmis ister yuzlesir ister izler ister baska bir bahaneyle ayrilir ama sen soylemelisin. Uzulse ne olacak alisir zamanla asar. Allah hayirli insanlar cikarsin karsisina. Kizla cok samimi degilmissin zaten. Kaybedecegin derin bir dostluk yok ortada. Dogru olani yaptigini bilmenin vicdani rahatliginda gider bir dilim pastayi kendin alir yersin:)
Bilmeli. Başka bişey olsa bi kızla görsen falan yine karışma derdim. Ama bu durum farklı. Direkt aa bu ne diye at hesap linkini şikayet edin bunu falan de hani biri açmış gibi. Bi şekilde görmesini sağla.
Kız hassas bir kız biraz, ilk ilişkisi ilk ilgi gösteren adama atladı diyeyim. "Bu benim için uygun olur mu?" düzeyinde düşünecek biri değil, o yüzden çekincelerim var.
Ne bileyim ya, tanıdığımdan belki de biraz bulaşılmaz biri gibi gelmişti de. Hiç karıştırmasam mı ya? Çok kafam karıştı, sağlıklı düşünemiyorum.
Fotograflarimi calip fake profil acmislar der kurtulur sen dedikoduculugunla kalirsin. Cok samimi de degilsiniz. Bence senlik durum yok
Ayrica yok kiz cirkin yok ilk iliskisi bunlarin mevzuyla ne alakasi var, guzel kizlar hemen terk edip yenisini buluyo, cirkinler her seye katlaniyo mu saniyosun
Su an saglikli dusunemiyorsan , sen bi iki gun bekle en iyisi. Ne kadar az kisi o kadar iyi . Kimsenin uzerine kalmasin bu olay. Ne senin, ne baskasinin. O yuzden internet cafe ve fake hesap sart. Muhim olan olayin dogrulugunu kanitlamak degil . Kiz arkadasin kulagina bunu fisildamak. Eger inandiysa arastirir. Eger inanmazsa 10 kisi de yuzune anlatsa anlamaz iliskisine devam eder.
Can'ım bende KPSS kursuna gidiyordum bir mühendis bana asıldı ısrar kıyamet tanışalım şans ver vs baktım Facebook ta arkadaşımla arkadaş gittim sordum bu kim diye kızla nişanlıymış suçlu ben oldumMerhaba arkadaşlar, Astoria'nın dertleri yine bitmiyordu. :)
Bugün konu sevdiğim bir okul arkadaşıma ait. Aslında ilkokul arkadaşım fakat aynı yerde oturuyoruz. Kız da çok sever beni halimi hatrımı her gördüğünde sorar eder, geçen pasta yapmış evime getirdi 1 dilim falan kızı ben de seviyorum ama çok çok samimi değiliz. Neyse, bu kız aslında çok alımlı bir kızımız değil (ne alaka diyenler şimdi anlayacaksınız). Kızcağız sonradan biraz bakım yaparak falan güzelce bir kız oldu. Sevgilim yok diye çok üzülüyordu sonradan bir de sevgili yaptı, daha önceden hiçbir romantik ilişkisi olmayan bir kızdı, bu ilk ilişkisi. Bunları neden anlattığımı merak ediyorsunuz, konuya gireyim.
Ben kısa bir süre LGBTQ derneklerinde çalıştım bilmeyenler için geylere lezbiyenlere translara falan psikolojik destek veren derneklerde stajyerlik gibi bir şey yaptım gönüllü olarak. Dolayısıyla birkaç tanıdığım var bu gruptan. Facebook'ta vakit geçirmek için dolanırken öylesine birinin profiline tıkladım, oradan başka birinin böyleee gezentilik yaparken bir baktım bu arkadaşın sevgilisinin profili. Trans bir arkadaşa "Off ulan off, ne zaman geleyim sana" tarzı yorumlar, çocuk soyadını değiştirmiş ama fotoğrafları falan kendisine ait. O profile girdiğimde hep trans seks işçilerini eklediğini, onlarla konuştuğunu falan gördüm. Esas profilinde ise bizim kızla fotoğrafları, ölüp bittiğine dair şeyler işte anladınız.
Şimdi sizce bu kızın haberi olmalı mı bundan? Ben gidip araya girsem söylesem olmaz gibi geliyor, bir de ilk romantik ilişkisi, çok samimi de değilim. Normalden daha hassas olacaktır sanırım yukarıda anlattıklarımdan ötürü sevgilisiyle alakalı söylenen şeylere. Ben bilmek isterdim sanırım sevgilimin böyle bir durumunu ama başkasından duysam nasıl hissederdim, ne düşünürdüm emin değilim. O yüzden size sormak istedim, karışayım mı yoksa bırakayım mı? Teşekkürler şimdiden okuyanlara. :)
Kesinlikle söylemelisin bilsin bilmeye hakkı var bunu. Kız yazık zavallım , aşkım bitanem diye düşünsün adam orda uçkurunun peşinde kimlere yazsın! İyi de bir arkadaşın madem yazık olmasın kıza. Bilsin bilerek devam etmek istiyorsa etsin.
Elinde somut deliller var , kızı yanına çağır söyleyip söylememekte çok kararsız kaldım ama bak neye rastladım de göster. Muhtemelen çocuk ölümüne inkar edecek resmimi çalmışlar fake hesap açmışlar vs diyecek ama kız eğer akıllıysa bir tane trans fake hesabı açsın dialoğa girsin. Buluşma ayarlayıp kendi gitsin görsün...
Kesinlikle söyle.Merhaba arkadaşlar, Astoria'nın dertleri yine bitmiyordu. :)
Bugün konu sevdiğim bir okul arkadaşıma ait. Aslında ilkokul arkadaşım fakat aynı yerde oturuyoruz. Kız da çok sever beni halimi hatrımı her gördüğünde sorar eder, geçen pasta yapmış evime getirdi 1 dilim falan kızı ben de seviyorum ama çok çok samimi değiliz. Neyse, bu kız aslında çok alımlı bir kızımız değil (ne alaka diyenler şimdi anlayacaksınız). Kızcağız sonradan biraz bakım yaparak falan güzelce bir kız oldu. Sevgilim yok diye çok üzülüyordu sonradan bir de sevgili yaptı, daha önceden hiçbir romantik ilişkisi olmayan bir kızdı, bu ilk ilişkisi. Bunları neden anlattığımı merak ediyorsunuz, konuya gireyim.
Ben kısa bir süre LGBTQ derneklerinde çalıştım bilmeyenler için geylere lezbiyenlere translara falan psikolojik destek veren derneklerde stajyerlik gibi bir şey yaptım gönüllü olarak. Dolayısıyla birkaç tanıdığım var bu gruptan. Facebook'ta vakit geçirmek için dolanırken öylesine birinin profiline tıkladım, oradan başka birinin böyleee gezentilik yaparken bir baktım bu arkadaşın sevgilisinin profili. Trans bir arkadaşa "Off ulan off, ne zaman geleyim sana" tarzı yorumlar, çocuk soyadını değiştirmiş ama fotoğrafları falan kendisine ait. O profile girdiğimde hep trans seks işçilerini eklediğini, onlarla konuştuğunu falan gördüm. Esas profilinde ise bizim kızla fotoğrafları, ölüp bittiğine dair şeyler işte anladınız.
Şimdi sizce bu kızın haberi olmalı mı bundan? Ben gidip araya girsem söylesem olmaz gibi geliyor, bir de ilk romantik ilişkisi, çok samimi de değilim. Normalden daha hassas olacaktır sanırım yukarıda anlattıklarımdan ötürü sevgilisiyle alakalı söylenen şeylere. Ben bilmek isterdim sanırım sevgilimin böyle bir durumunu ama başkasından duysam nasıl hissederdim, ne düşünürdüm emin değilim. O yüzden size sormak istedim, karışayım mı yoksa bırakayım mı? Teşekkürler şimdiden okuyanlara. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?