Sizce haberi olmalı mı?

Kız aldatılıyor, iyi de bir insanmış.. Ben olsam söylerim. Sonuçta size kızsa da, olmazsa olmaz bir arkadaşınız da değil. Siz elinizden geleni yapmış olursunuz, vicdanınız rahat olur. Yazık yani. Ben aldatılıyor olsam arkadaşlarımın bilip de saklamasını asla istemem.

Ben de istemem ama malumunuz hassas bir konu. İnsanlar inanmayabiliyor, inansa bile olay çıkma olasılığı çok yüksek. O yüzden anonim olarak söylemeyi düşünüyorum bakalım, umarım kötü bir şey yapmıyorumdur. Teşekkür ederim. :)

Kesinlikle bilmesi gerekir. Allah korusun söz, nişan falan olur. Samimiyetiniz çok değil ama neticede arkadaş olarak birbirinizi sevip değer veriyorsunuz. İlla hergün dipdibe olmak değildir bunun şartı. Bence bu tarz bir kuruluşta çalışan bir insan olarak bu konulara vâkıfsınız, buradan konuyu açıp en uygun dille bunu kendisine söyleyebilirsiniz. Aileler maileler tanışmadan bu kızcağızın gerçeği öğrenmesi gerek.

sen anlat de işte erkeklere güvenmeyeceksin ben tanıyorum hişç anlamazsın ama böyle yapıyor dikkatli ol denemekte fayda var de mesela fake bir hesap açıp eklesin falan böylelikle sen dememiş olursun

Kızın sosyal medya hesabına başka bir hesaptan adamın o hesabının linkini gönderebilirsiniz diye düşünüyorum. Kızı hiç tanımayan bir arkadaşınıza rica etseniz sahte hesap açmakla uğraşmanız da gerekmeyebilir.

Teşekkür ederim, uzmanım çok bilirim gibi bir şey asla iddia edemem gönüllü olarak staj yaptım sadece çok kısa bir süreliğine, birkaç kişiyle de dostluğum oldu. Ben de öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum, bir yandan da üzülüyorum sevgilisini çok sevdiği değer verdiği belli. Bu hayal kırıklığına ben direkt aracı olmak istemiyorum, o yüzden anonim bir yol deneyeceğim. :)

Gerçek bir kişi kullanmamam daha iyi olur sanki ya. Şundan bundan öğrendim diye kesin söyleyecektir sevgilisine, o arkadaşımın başına ekşirler bu sefer. Arada ulaşabilecekleri gerçek bir kişi olmaması daha iyi sanırım.

şöyle düşün..
o arkadaşın senin sevgilin hakkında öğrense sana söylesini istemez miydin..
lütfen uygun bir dille söyle..
arkadaşının kandırılmasına göz yumma..

şöyle düşün..
o arkadaşın senin sevgilin hakkında öğrense sana söylesini istemez miydin..
lütfen uygun bir dille söyle..
arkadaşının kandırılmasına göz yumma..

Kesinlikle ben bilmek isterdim. Ama kızın ne kadar hassas olduğunu biliyorum, kaldırabilir mi tereddütteyim. Arada kalmak da istemiyorum açıkçası.

Fotoğrafını başkası kullanabilir öyle olmasa bile kıza böyle açıklayacaktır. Ama bence uygun bir dille söyle.Yani direkt görduklerini ona da göster kararı kendi versin.İster inanır ister inanmaz.

Haber verin bize de. İnşallah çabuk teselli bulur arkadaşınız

Arkadasinizin yanina gidin sonra lafi facede biseye getirin sonrada o arkadasi buldugunuz kisinin hesabiña girin bahaneyle aynı evde yaptiginiz gibi tesadufen bulun yanında da kıza bu X degil mi baksana deyin. Kıza icerikleride gosterin ee gerisi ona kalmış
Ay bilemedim yada boyle yapmayın
Fake bi hesaptan sevgilisinin 2.hesabinin linkini atın

İkinci dediğinizi yapma olasılığım yüksek :) Kızın inanıp inanmamasından ziyade adam gelip "Sana ne" diye başıma ekşiyebilir, uğraştırabilir beni bunu istemem.

Kesinlikle ben bilmek isterdim. Ama kızın ne kadar hassas olduğunu biliyorum, kaldırabilir mi tereddütteyim. Arada kalmak da istemiyorum açıkçası.
ama evlenseler vicdanın rahat edecek mi?
Bugün üzülür yarın üzülür belki üç ay üzülür ama sonra daha iyi olur
bence uygun bir şekilde söylemelisin

İkinci dediğinizi yapma olasılığım yüksek :) Kızın inanıp inanmamasından ziyade adam gelip "Sana ne" diye başıma ekşiyebilir, uğraştırabilir beni bunu istemem.
Aynen fake bi hesaptan atın linkini gerisi kızla oglanın arasında. Hatta o hesapla paylasim yapmis ya o paylasimlarinda resimini cekip gonderin bence

ama evlenseler vicdanın rahat edecek mi?
Bugün üzülür yarın üzülür belki üç ay üzülür ama sonra daha iyi olur
bence uygun bir şekilde söylemelisin

Etmeyecek, o yüzden anonim yolla söyleyeceğim sanırım sahte bir hesap alarak.

kesinlikle bilmek hakkı kızcağızın.bu çok kötü hatta iğrenç bir durum.kimse bu şekilde aldatılmayı haketmiyor kanımca.

kesinlikle bilmek hakkı kızcağızın.bu çok kötü hatta iğrenç bir durum.kimse bu şekilde aldatılmayı haketmiyor kanımca.

Kimse aldatılmayı hak etmiyor, haklısınız. Bu kızcağız bir de çok değer veriyor sevgilisine, üzülmemek elde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…