Sizce haberi olmalı mı?

Sahte hesaptan yollayacaksanız ekran resmi falan gönderin bari. Sonra bizi ayırmak istiyolar, eski sevgilim peşimi bırakmıyo yalanlarıyla kızı kandırmaya kalkarsa kız bazı şeyleri net görmüş olsun. Sonrasında karar onun tabi..

üff çok tuhaf bir durum

sevgilisi benim fotolarımla fake bir hesap açılmış diyebilir (hatta belki öyledir)

ama yine de ben olsam bilmek isterdim.

bu durumda kızın karakteri önemli.

aklıma şey geldi. bu sorunu kıza bahane edip evine gidip başka biriymiş gibi anlatıp fikrini sormak. eğer bence kıza söyle derse bu anlattığım kişi senin sevgilindi derdim. yok söyleme derse de söylemezdim sanırım.

en mantıklısı bu göründü

ama ben böyle şeyleri söylüyorum samimi olmadığım lise arkadaşımın fotoları kullanılarak fake hesap açılmış mesela ona denk gelince atmıştım kız bana çok teşekkür etmişti.

Belki de kız biliyordur ve sorun etmiyordur böyle birşeyi onu da bilemezsin. En iyisi kızın facebook una fake hesaptan durumu bildirmek ama şöyle de birşey var, arkadaşın olmayan kişilerden gelen mesajlar mesaj istekleri kutusuna düşebiliyor. Bu durumda görüp görmediğini bilemeyeceksin.

Ekran görüntülerini aldım zaten duruyor.

Fake hesap olmadığını şöyle düşündüm, olabilir tabi ama. İki profildeki fotoğraflar birbirinden farklı. Esas profille ikinci profil aynı fotoğrafları kullanmıyorlar. Öyle olsaydı esas profildeki fotoğrafları alırdı (diye düşündüm). Kızın evine gitmedim hiç şimdiye dek, bir yerde oturup buluşmadım o bana geldi ama. Samimiyetim olsa belki daha az düşünürdüm ama çok ara düzey bir samimiyetimiz var, kararsız kaldım o yüzden kendim söylemekle anonim olmak arasında.

Kararsız kalma anonim ol.
Oğlan bana pis biri gibi göründü. Başına bela alma.

O da olabilir. En iyisi anonim hesapla göndermek ya istek yollarım belki ama kabul etmezse bilemedim. Neyse ona kalmış olur en azından gerisi.

Kararsız kalma anonim ol.
Oğlan bana pis biri gibi göründü. Başına bela alma.

Yani muhtemelen kıza soracaktır kimden öğrendin diye adımı da alıp bana bulaşabilir. Kadınlara bulaşmayı sever böyle tipler, "errrkeklik" taslarlar. Ben de hiç uğraşamam, iyilikten maraz doğmasın haklısınız.

anladım o zaman şöyle anonim bir hesapla da linki atılabilir kıza. ne kadar inanır bilmem tabi.

muhtemelen gerçekse çocuk senle beni kıskanan biri açmış ve sana anonim bir hesap açıp atmış diye sıyrılır durumdan.

"bu hesabı ben açmadım seni kıskanan biri de değilim aksine seni düşündüğüm için atıyorum eğer fotoları aynı olsaydı belki fake hesap diye atmazdım ama bilmek istersin diye düşündüm." diyip atılabilir.

ama ben olsam "canım böyle bişeye denk geldim nedir ne değildir bilmem haberin olması gerekli diye atıyorum" diyip linki atıp yollardım whatsapptan. daha da karışmazdım. kızla uzakmışsınız zaten tamamen muhabbeti kesse ne olacak sanki?

Korkum muhabbeti kesmesinden ziyade sevgilisinin başıma ekşimesi, "Sana ne" deyip bana bulaşması ki bulaşır da muhtemelen adımı öğrenirse, öyle bir tipe benziyor. Kimliğimi açığa vurmamayı bu yüzden istiyorum.

Üzücü bir durum olmuş. söylesen sonucu kestiremiyorsun, söylemesen sana yük oluyor.. mümkünse fake hesaptan yazmak mantıklı..

Kesinlikle bilmeli. Kızı uyar direkt sormasın sevgilisine. Fake trans bi hesaptan yazsın anlik fotograf istesin de kesin emin olsun.

Ilgi duyabilir ok, ama suan sevgilisi var ve kızın bilmek isteyeceginden eminim.

Kesinlikle bilmeli. Kızı uyar direkt sormasın sevgilisine. Fake trans bi hesaptan yazsın anlik fotograf istesin de kesin emin olsun.

Ilgi duyabilir ok, ama suan sevgilisi var ve kızın bilmek isteyeceginden eminim.

Ya bir şey söyleyeyim mi bu dediğiniz aşırı mantıklı ya. Trans kadınlardan biriyle konuşup yardımını isteyebilirim, ona bulaşamaz da hem. Çok sağolun :)

Ya bir şey söyleyeyim mi bu dediğiniz aşırı mantıklı ya. Trans kadınlardan biriyle konuşup yardımını isteyebilirim, ona bulaşamaz da hem. Çok sağolun :)

Güvenmeden yardım almayın. Kendisi açsın fake hesap. Yurt dışındaki trans bireylerin resimleri ile. Bikac kisiyi de eklesin özellikle sevgilisinin fake hesabında ekli olanları. Hemen yazmasn anlaşılır fake oldugu

Fake hesaptan değil de direkt öyle birinden yardım isteyecektim, dernek aracılığıyla birkaç tanıdığım var, aşırı samimiyetimiz var denemez ama sevmişlerdi beni galiba :) Belki rica etsem konuşurlar, anlık fotoğraf isterler, kıza da onlar yazar diye düşündüm. Bilemedim ya.

Bence de kesinlikle haber vermelisin. ama dogrudan ama dolayli. Kiz senin adini vermek zorunda degil. Senin buldugun gibi internetten o da erismis olabilir sonucta. Sonrasinda ne yapacagi kiza kalmis ister yuzlesir ister izler ister baska bir bahaneyle ayrilir ama sen soylemelisin. Uzulse ne olacak alisir zamanla asar. Allah hayirli insanlar cikarsin karsisina. Kizla cok samimi degilmissin zaten. Kaybedecegin derin bir dostluk yok ortada. Dogru olani yaptigini bilmenin vicdani rahatliginda gider bir dilim pastayi kendin alir yersin:)

Bilmeli. Başka bişey olsa bi kızla görsen falan yine karışma derdim. Ama bu durum farklı. Direkt aa bu ne diye at hesap linkini şikayet edin bunu falan de hani biri açmış gibi. Bi şekilde görmesini sağla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…