- 7 Şubat 2023
- 102
- -16
- 16
- 26
- Konu Sahibi Neslihan Can
-
Yani saçmalık değil herkesin sınırları var abartmasını istemedim sadece ama o dinlemedi.Yorumunuz için teşekkürlerSaçma işler yapmayin. Evlenmeden sevismek istemiyorsaniz yapmayin ama yok şurayi elle ama buraya degdirme filan ne sacmaliktir yani.
Adamlar da yokluktan kabul ediyorlar boyle sacmaliklari baska aciklamasi yok.
Sınırım sürtünme kadar ileri gitmemek ama bu onun için basit olduğu için beni anlamadıAbartmışsınız o an ki duygu durumuyla heyecanıyla olmuştur, ayrıca sınırlarınız ne ki?
Saçma buldum tepkilerinizi.
Madem bu kadar kuralcısınız evlenmeyi bekleyin.
Zaten çok pişman oldum ama bir yandan da iyi ki bitti diyorum çünkü bence düşüncesiz davrandı. Baha değer verseydi yapmazdıSaçmalamışsınız. Nasıl tutsun adam kendini sevişmek istiyorum diyen bir kadına karşı ? Sizin de kendinizi tutamamanız gerekirdi hattaBence siz evlenene kadar elleşmeyin bu işin sınırı kuralı yok başladığın işi bitirirsin yani
Yani saçmalık değil herkesin sınırları var abartmasını istemedim sadece ama o dinlemedi.Yorumunuz için teşekkürler
Sevişmede sürtünme vs olmak zorunda değil ama
Haklı olup olmadığımı.E tamam ayrılmışsın işte devamını ne sorguluyorsun ki?
Yatağa girmeden sözleşme yapın net maddeler koyun. Sözleşmeye uymayanı bağlayıp aynısını sana yapsalar hoşuna gider mi diyip yapın.Sevişmede sürtünme vs olmak zorunda değil ama
Çok iyi fikirmiş ya keşke yapsaydımYatağa girmeden sözleşme yapın net maddeler koyun. Sözleşmeye uymayanı bağlayıp aynısını sana yapsalar hoşuna gider mi diyip yapın.
Gerçekten mantıklı sözleşme şart bence yoksa erkekler sınırlarını bilmiyorlarÇok iyi fikirmiş ya keşke yapsaydım
Haklı olsan ne, olmasan ne? Bitmiş gitmiş işte.Haklı olup olmadığımı.
Anlaşamadık kavga ediyoruz falan dedimHaklı olsan ne, olmasan ne? Bitmiş gitmiş işte.
Bu arada nişanlınızmış. Ailelere ne diyerek yüzük attınız ben oradayım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?