- 19 Mayıs 2020
- 47.781
- 214.712
- 598
- Konu Sahibi Neslihan Can
-
Aşkım iyi de o iş pratikte pek öyle olmuyor. Yatağa giriyorsan herşey olabilir o yatakta. Yatağın sınırı olmaz ki. Adam o an naz yapıyor sanar, fantezi yapıyor sanar, o libido yoğunluğu ile düşünemez, ciddiye almaz seni. Hiç girmeyeceksin yatağa, evlenmeyi bekleyeceksin olup bitecek. Daha kendi dürtülerini kontrol edemeyip değerlerine aykırı davranan insanlar karşı taraftan ne diye bu kadar çok şeyler beklerler aklım almıyor.Bu arada karşı taraf dur dediği an ne yapılıyorsa hangi haldeyse durulmak zorundadır ötesi taciz/tecavüz olur. Kişisel sınırlar böyle çalışır. Yani istemiyorum dediğiniz an istemiyorsunuzdur.
Aşkım iyi de o iş pratikte pek öyle olmuyor. Yatağa giriyorsan herşey olabilir o yatakta. Yatağın sınırı olmaz ki. Adam o an naz yapıyor sanar, fantezi yapıyor sanar, o libido yoğunluğu ile düşünemez, ciddiye almaz seni. Hiç girmeyeceksin yatağa, evlenmeyi bekleyeceksin olup bitecek. Daha kendi dürtülerini kontrol edemeyip değerlerine aykırı davranan insanlar karşı taraftan ne diye bu kadar çok şeyler beklerler aklım almıyor
Haklısınız zaten ben ondan çok hatalıyım hiç böyle saçmalık yapmamalıydım. Benden izin almadı değer verse izin alırdı diye düşünmemde saçma o an dediğiniz gibi her şey olabilirAşkım iyi de o iş pratikte pek öyle olmuyor. Yatağa giriyorsan herşey olabilir o yatakta. Yatağın sınırı olmaz ki. Adam o an naz yapıyor sanar, fantezi yapıyor sanar, o libido yoğunluğu ile düşünemez, ciddiye almaz seni. Hiç girmeyeceksin yatağa, evlenmeyi bekleyeceksin olup bitecek. Daha kendi dürtülerini kontrol edemeyip değerlerine aykırı davranan insanlar karşı taraftan ne diye bu kadar çok şeyler beklerler aklım almıyor.
Şunu demiş olsan anlardım sevişelim ama girmek yok desen anlardım seni ama sürtünme falan saçma. Kıyafetleriniz ile yatakta okşayabilirdiniz soyunduysanız sürtünürr tabikide
Doğru ben fazla düşünceli olmasını bekledim galibaŞunu demiş olsan anlardım sevişelim ama girmek yok desen anlardım seni ama sürtünme falan saçma. Kıyafetleriniz ile yatakta okşayabilirdiniz soyunduysanız sürtünürr tabiki
Yatakta izin alınmaz ama. Orası öyle bir ortam. Sınırlarınız varsa evlenmeden o işlere girmeyin. Üzülürsünüz bakın kimseye bişey anlatamazsınız.Haklısınız zaten ben ondan çok hatalıyım hiç böyle saçmalık yapmamalıydım. Benden izin almadı değer verse izin alırdı diye düşünmemde saçma o an dediğiniz gibi her şey olabilir
Ya işte nşa düşünüyorum, nşa ve medeni sınırlar dahilinde yani.Aşkım iyi de o iş pratikte pek öyle olmuyor. Yatağa giriyorsan herşey olabilir o yatakta. Yatağın sınırı olmaz ki. Adam o an naz yapıyor sanar, fantezi yapıyor sanar, o libido yoğunluğu ile düşünemez, ciddiye almaz seni. Hiç girmeyeceksin yatağa, evlenmeyi bekleyeceksin olup bitecek. Daha kendi dürtülerini kontrol edemeyip değerlerine aykırı davranan insanlar karşı taraftan ne diye bu kadar çok şeyler beklerler aklım almıyor.
Evet çok pişman oldum. Ben izin alınır sanıyordum öyle olmadığını görmüş oldum malesefYatakta izin alınmaz ama. Orası öyle bir ortam. Sınırlarınız varsa evlenmeden o işlere girmeyin. Üzülürsünüz bakın kimseye bişey anlatamazsınız.
Dilekçe mi yazsın?Evet çok pişman oldum. Ben izin alınır sanıyordum öyle olmadığını görmüş oldum malesef
Siz hatalısınız malesef adamı oanda keyfe gelmiş şunu yapma bunu yapma diye istediğiniz kadar söyleyin kurallarınız varsa evlendiğiniz zaman yapın o işi oan ikinizde zevke gelip tam bir birleşmede yaşayabilir dinizArkadaşlar günaydın. Size bir sorum olacaktı. Ben nişanlımla sevişmek istedim ona sınırlarımı söyledim. Sürtünme vs asla istemiyorum dedi ama o sırada sürtündü ve ben de baya sinirlendim ve onu hayatımdan çıkardım.Ben sana söylemiştim izin falan alman lazımdı düşüncesiz ,bencil falan dedim. Sizce ben mi abarttım yoksa gerçekten bencilce davranıp sadece kendini mi düşündü? Çünkü bana gerçekten böyle olduğumu düşünüyorsan bir daha ben de konuşmak istemiyorum dedi. Yani o sırada izin alması gerekiyor muydu yoksa ben sert bir şekilde tepkimi koyamadığım için o en ben mi hatalıyım?
Sınırının aşılmasını istememek ergenlik değil bence o sizin düşüncenizNe ergen bir ruhunuz var!
Yine o kadarlık aklı başındaymış, o kadarla bırakmış, daha fenası da olabilirdi.Evet çok pişman oldum. Ben izin alınır sanıyordum öyle olmadığını görmüş oldum malesef
Evet doğru o zaman ne olurdu bilmiyorumYine o kadarlık aklı başındaymış, o kadarla bırakmış, daha fenası da olabilirdi.
Ne yaptınız soyunup öpüşüp birbirinizi mi ellediniz bu kadar mı yaşandı?Sınırının aşılmasını istememek ergenlik değil bence o sizin düşünceniz
İyi olurduDilekçe mi yazsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?