- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Size göre gereksiz .bakin fikir alışverişi yapıyoruz işte neden gereksizben böyle günlere önem veririm ama sosyal medyada fotoğraf atıp hiç duyurmadım
sizce yanlış mı diye sormuşsunuz yanlış mı sorusu tartışmaya açık ama bence gereksiz
Bende babamınkini yüzyüze kutladım sadeceÖzel günler bence özel kutlanmali. Dün iki babamı da aradım uzaktalar kutladim. Sosyal medyada gerek duymadım. Yapanlara sözüm yok. Ama ben iletmem gereken kişilere ilettim gerisi mühim değil.
Ne güzel keşke herkez senin gibi dusunebilse ,Babami cok kucuk yasta kaybettim. Boyle insanlara da hic kizmiyorum. Bir gun bile olsa bilsinler babasinin kiymetini opsunler koklasinlar. Bu insanlar anneler gunununde de mi kutlamiyor? Ben kutluyorum. Beni tek basima buyutmus canimi veririm ona nasil kutlamam? Babam yok ama sosyal medyama annemi atiyorum baktikca icin isiniyor fotograflarimiza. Eskiden dedem haric hic kimseye babalar gunu icin aramazdim, hakkim yok gibi gelirdi (anneler gununde teyzelelrimi ararim cunku) kayinpederimle ilk defa bu sene kutladik artik onu da astim. Ilerde cocugum olunca esimle de kutlayacagim, insan kendi burukluklarini baskalarini acisina cekerek degil guzel anilarla yer degistirerek gidermeli bence.
Bende buna benzer bir yorum yapacaktım valla.. O zaman insan anasını kocasını colugunu cocugunu teyzesini halasınıda vs vs paylasmasın. Bence yalnıs bir dusunce acılarına saygım sonsuz tabıkı ıclerı yanıyor ama bide arkadasın dedıgı tarafı var konunun.Bende milletin hayatına takılıpta kendine hayatı zindan edenlere Kızıyorum
Ee benimde çocuğum yok benim yok diye millet çocuğunu paylaşmasınmı
böyle özel günlerde anne/babamla güzel bi gün geçirmem gerektiğini düşünürüm, gösteriş yapmaya gerek görmüyorumSize göre gereksiz .bakin fikir alışverişi yapıyoruz işte neden gereksiz
Bunun haklisi haksizi yok.Kaybetmeyen anlama.Babalar gunu gibi her yerde baba baba diye paylasimlar yapilirken olmayan kaybeden elbet uzulur.Fakat bu baskasinin babasiyla olan resmine ya da paylasimina kirici,uzucu bir sey soyleme hakki vermez.Zaten kiii soyleyen kisi de normal psikolojiyle bunu yapmiyordur.Fazlasiyla duygusallik iceren bir sitemdir ama kisiye karsi degil olmayana kaybaİki babası vefat eden arkadaşım .böyle paylaşımlar yapmışlar. Biraz icerlendim açıkçasi,bu durumda yazıldığı gibi yılda 1 kez babalar günü oluyor (oyuzden kutlayanlarada kızamıyorum ) babası vefat eden yada bosananlar onlarda böyle paylaşımlara üzuluyorlar demekki onlarada hak veriyorum . Sizce böyle paylaşımlar yanlismi ?Eki Görüntüle 2652449
Kaybolma office sensiz olmuyorAha kavgali konu en sevdigim ayagimi suruyerek mi geldim nedir
icinde teshir, zararli madde tesvigi falan olmadigi surece herhangi bir paylasimi sacma bulmuyorum. Bana gore anneler, babalar, sevgililer, ogretmenler, muhtarlar, kaymakamlar gibi gunlerin hepsi sacma. Ama kutlayan da kutlar ona bakarsaniz cocugu olmayan var kimse cocuk paylasmasin, ac olan var kimse yemek paylasmasin, marka giyemeyen var kimse kiyafet paylasmasina kadar gider. En fazla engeller gecerim hosuma gitmezse nedir ki diyor, kendi tayfama selamlarimi iletip gelecek yila kadar kayboluyorum muhtemelensevgilerimlen ofis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?