- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.268
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Doğru aslında bende böyle günleri onemsemem.ama gbaya kişi paylaşım yaptığı için acaba ben hayırsız evlat miyim dur bende paylaşayım diye de düşünüyor insanBende bu babalar anneler günü, sevgililer gününü bir türlü anlamadim gitti. Yılda bir kez dayatılan saçmalıklar.
Kutlayacaksan gidip kutla, ara kutla. Medyadan paylaşmak neden ?
İlla her duygumuzu yazmak zorundayız herkesin gözüne sanki.
Bilemiyorum ama üzüldüm açıkçası onlarinda elinde değil demekki uzuluyorlarDeğiller. Belli bir yasa gelen yetişkinlerin bunlara takılı kalıp kendine hayatı zehir etmemesi gerekiyor.
Kiminin çocuğu yok.
Kiminin annesi yok.
Kiminin parası yok.
Kiminin sağlığı yok.
Amacı zaten paylaşım olan sosyal medyada bulunup sürekli bu tarz duyar kasmak anlamsız
Babamı iki sene önce kaybettim. Hala içim yanıyor. Babalar gününde biraz daha fazla aklıma geliyor. Ama bu kimin ne paylaşım yapacağına karışma hakkı vermez bana. Aksine mutlu babalar ve çocuklar görünce ben de mutlu oluyorum. Allah başlarından eksik etmesin diyorum.
Özel günler hep var olacak. Her özel günü üstümüze alınıp böhühühü olmayanaları da düşünün demek saçma. Özel güne bile gerek yok, her insanın eksik bir tarafı var ve birilerinin eksiğine dokunmadan yaşayamayız.
O zaman evlenme yıldönümümüzde foto paylaşmayalım evlenemeyenler ya da boşananlar var, 23 nisanda çocuk paylaşmayalım çocuğu olmayanlar var, sevgililer gününde sevgili paylaşmayalım sevgili bulamayanlar var, tatile gittiğimizde paylaşmayalım gidemeyenler var. Sürer gider bu, sosyal medyayı yasaklayalım toptan isterlerse.
Bu tip mıymıy mızmız insanları sevmiyorum.
Oda doğru ama ne bilim ben üzüldüm açıkçası babamı paylaşacağım varsada bu yazıdan sonra paylaşmam artik
Ben özel günleri sosyal medyadan paylaşmayı tercih ediyorum. Aramak yanına gitmek yüzyüze olmak tercihlerinin arasındaİki babası vefat eden arkadaşım .böyle paylaşımlar yapmışlar. Biraz icerlendim açıkçasi,bu durumda yazıldığı gibi yılda 1 kez babalar günü oluyor (oyuzden kutlayanlarada kızamıyorum ) babası vefat eden yada bosananlar onlarda böyle paylaşımlara üzuluyorlar demekki onlarada hak veriyorum . Sizce böyle paylaşımlar yanlismi ?Eki Görüntüle 2652449
Bilemiyorum ama üzüldüm açıkçası onlarinda elinde değil demekki uzuluyorlar
Babasının annesinin görmeyeceği whatsapp durumlarını paylaşmaları çok saçma.ki zaten sevdiğini söylemek istiyorsan yanına git yüzüne söyle ara söyle bunu bir başka insana duyurmanın bir gereği yok diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?