Sizce haksız mıyım ?

yosunyesilii222

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
628
353
23
32
Kızlar merhaba fazla detay vermeden birşey sorucam ben mi abartıyorum bilmiyorum eve alışverişimizi yapmıştık ama zamanla tükeniyor tabiki evden sürekli de çıkamıyoruz dışarı. Eşimde annelerine uğraşmıştı eve gelirken laf lafı açmış bizimde pek birşey kalmamş demiş kv de sağolsun sebze vs vermiş bide yapmayın ben yarın yemek yapayım size demiş. Burada kv de de bir suç bulmuyorum sonuçta anne ama eşim ? İnsan evinde olup biteni neden söyler anlatır ki ? Sanki acımızdan öldük yani öbür günde yapsın sana söyle ben yapamıyom ya dedim ne alakası var senn yapamanla dedi bende her olup biteni neden söylüyosun ailene dedim geliştir kendni diyo ama alakası yok hem yapıyosun diyo hem geliştir diyo geçen gün isteği ve daha önce yapamadığım yemeği yaptım olmuş sana daha da yapamıyosun demem artık dedi. Şahsen ben olsam söylemezdim iki ekmek yerim geçerim evimde olan evde kalır haksız mıyım ? Allaha çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ki et, köfte vs o tarz seylerimiz bitmişti. Abartiyorum gibime geldi sonradan ama ben böyle gördüm evde olan evde kalır anlatmamalı insan bence

Keşke ben de sevdiğim insanla evli olabilseydim de tek derdim evimizde köfte kalmadığını annesine söylemesi olsaydı.

Şaka bir yana bence büyütülecek bir mevzu değil. Hatta ortada mevzu yok. Ufacık şeyleri dert edinip negatif doluyoruz.

Ben kendini gelistir lafina takildim. Madem kendi gelissin daha iyisini yapsin.
Diger mevzuda lafin gelisi soylemis olabilir cok takilmayin. Yoksa tabi ki de soylenmez.

Sanırım öyle bende konumy tekrar tekrar okudum ama bana dokunan eşimin geliştir kendini demesi oldu yemek yaptığım halde. Bu arada umarım evlenilirsiniz :) durumlar nedir bilmiyorum ama

standart erkek dusuncesizligi. kisisellestirme. tribini yap. kendini uzme :)

Hazır, yapılı gelen yemek gibisi var mı ya? Hiç lafı edilecek mevzular değil, denk gelmiştir konuşma arasında söylenmiştir, kvniz de yemek neyim yollayacakmış ne güzel, o yollasın siz yiyin işte. Yemekle uğraşacağınız vaktinizde de tatlı yapın, ne bileyim saçınızı tarayın şekillendirin bir şeyler okuyun falan fıstık.

"Evde olan evde kalır"lık bir mevzu değil ki bu, zaten acınızdan öleceğiniz olsa ölmeyin anaya kardeşe söyleyin. Aile ne günler için var? Sizin kardeşiniz acından ölse dört duvar arası size söylemese iyi mi? Söylenebilir, olabilir yani nolcak?
Gelen yemeği bi güzel yiyin, "Ellerine sağlık daha isterim vallahi doyum olmuyor yemeklerine anne" deyin, yapsın kadın hevesle göndersin, siz de ne pişireceğim derdinden yırtarsınız, vakit kalır kendinize, mis.

Büyütülecek birsey olmadığını düşünüyorum.nrticede evin icinde kslmasi gerrken özel konu olur bir tartışma olur niye annene söylüyorsun dersin. bu oyle birsey degil ki.Esiniz annesinin yemeklerini özlemiş olabilir bunu size soyleyememistir ki eşiniz yemek de istememiş annesinden annesi teklif etmiş yarın size de yaparım diye .iyilikten maraz dogarmış kadın evladımı yemeğe cagiramiyorum birgunluk yemek yapiyim bari diye iyi niyetli düşünmüş olabilir bu sizin yapamadiginiz anlamina gelmez . Kv yemegi gondersin size de yarın yemeğin üstüne bir çay demleyip beraberce içmek kalsın. .koca sizin daha cok yemek yaparsiniz.uzmeyin kendinizi boyle seyler icin.

Abartmışsınız.
Niye her lafın, her özün arkasında bir art niyet arıyorsunuz. Böyle ömür geçmez ki.
Ben komşuya bile diyorum evde bir şey kalmadı diye. Bu "açız biz" mi demek. Evin sırrını mı açık etmek?
Ha yoksa da versinler ne olur, anası değil mi sonuçta.
Kaynanaların da işi zor. verseler suç, vermeseler suç.
Yapmayın böyle, her şeyden nem kapmayın. Sonra istemediğinizi duyarsınız , canınız sıkılır.
Anneniz size yemek yapsa yine tepkiniz aynı mı olurdu?

Sanırım öyle bende konumy tekrar tekrar okudum ama bana dokunan eşimin geliştir kendini demesi oldu yemek yaptığım halde. Bu arada umarım evlenilirsiniz :) durumlar nedir bilmiyorum ama
Erkekler bazen lafın nereye gideceğini bilmeden konuşuyorlar. Bizim kadar detaycı ve ince olmadıklarından fazla tartmıyorlar. O yüzden kişiliğinize size hakaret etmediği sürece söylenilen her şeyi takmayın derim. Kendini geliştir cümlesine takılıp onu aklınızda büyütürseniz kabiliyetlerinizi sorgulamaya başlarsınız vs bu böyle uzar gider. Kendinize güvenerek zaten çok güzel yemek yapıyorum ki diyip gülüp geçmeniz gerek. Siz ne kadar takmaz ve özgüvenli olursanız o da sizi öyle görür.

Bu iş böyle değil işte. Sonra eşim sözde şaka olarak annem yaptı bak neler yollamıs vs söylüyor. Kimseye muhtaç değilim ki olsa söyleyelim ama eşimin söylediklerini duymak istemiyorum. Bende evde yapıyorum aynılarını ha annesininki olmaz ama yapcak birşey yok

Bende zaten söyledim yerken yiyosun diye. Ama yinede kendimi kötü hissettim işte

E "Ne güzel yapmış evet hep yapsın yollasın oh oh" deyin nolacak, neyin yarışındasınız? Eşiniz sizi ekstra yermediği sürece annesinin yemeklerini övmesinde ne gibi bir sakınca olabilir? Muhtaç ol ya da olma ne fark eder, anne yemeği işte nesini deşiyorsunuz? Ne söylüyor ki eşiniz "Senin yaptığın yemek bk gibi" mi diyor?

Kv ye laf yapmadım ki neden işi zor olsun. Yemeği alıyoruz almasına ama sonra eşim bak annem gönderdi yollms vs deyip söylüyor. Ben evde yemek yaptığım halde duymak zorunda mıyım peki ? Gelinlerin işi ne zor asıl kadınların işi zor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…