- 12 Mayıs 2020
- 53
- 26
- 3
- 31
- Konu Sahibi yosunyesilii222
-
Kızlar merhaba fazla detay vermeden birşey sorucam ben mi abartıyorum bilmiyorum eve alışverişimizi yapmıştık ama zamanla tükeniyor tabiki evden sürekli de çıkamıyoruz dışarı. Eşimde annelerine uğraşmıştı eve gelirken laf lafı açmış bizimde pek birşey kalmamş demiş kv de sağolsun sebze vs vermiş bide yapmayın ben yarın yemek yapayım size demiş. Burada kv de de bir suç bulmuyorum sonuçta anne ama eşim ? İnsan evinde olup biteni neden söyler anlatır ki ? Sanki acımızdan öldük yani öbür günde yapsın sana söyle ben yapamıyom ya dedim ne alakası var senn yapamanla dedi bende her olup biteni neden söylüyosun ailene dedim geliştir kendni diyo ama alakası yok hem yapıyosun diyo hem geliştir diyo geçen gün isteği ve daha önce yapamadığım yemeği yaptım olmuş sana daha da yapamıyosun demem artık dedi. Şahsen ben olsam söylemezdim iki ekmek yerim geçerim evimde olan evde kalır haksız mıyım ? Allaha çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ki et, köfte vs o tarz seylerimiz bitmişti. Abartiyorum gibime geldi sonradan ama ben böyle gördüm evde olan evde kalır anlatmamalı insan bence
Teşekkür ederizBuda değişikmiş afiyet olsun hepinize
Gönderiyosa ye iç işte ne güzel yemek lapmazsın hem mis ğibiklasikleşmese keşke
Yemek içmek sorun değil de eşimin çenesini çekemicem.Gönderiyosa ye iç işte ne güzel yemek lapmazsın hem mis ğibi
Eşini uyar bu konuda erkekler bilmiyor böyle şeylere dikkat etmiyor biz gibi düşünemiyorlarYemek içmek sorun değil de eşimin çenesini çekemicem.
Aynen öyleEşini uyar bu konuda erkekler bilmiyor böyle şeylere dikkat etmiyor biz gibi düşünemiyorlar
AminKesinlikle 1 hafta en fazla daha sonra kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. Tabiki anne yemekleri ayrıdır. Ona lafım yok ama bu kadar böyle konusması sinirimi bozuyor. Bende artık kısmetse kendi çocuğuma yaparım nasılsa en başından benim yemekleri tatcak Allahım nasip etsin
kavga çıkartmaya yer aramışsınız sanki ne var ki bunda sanki yatak odası fantazilerinizi anlatmış, sıradan ayaküstü sohbet işte karşı binadaki komşuyla da balkondan balkona bu sohbeti yapıyoruz.Kızlar merhaba fazla detay vermeden birşey sorucam ben mi abartıyorum bilmiyorum eve alışverişimizi yapmıştık ama zamanla tükeniyor tabiki evden sürekli de çıkamıyoruz dışarı. Eşimde annelerine uğraşmıştı eve gelirken laf lafı açmış bizimde pek birşey kalmamş demiş kv de sağolsun sebze vs vermiş bide yapmayın ben yarın yemek yapayım size demiş. Burada kv de de bir suç bulmuyorum sonuçta anne ama eşim ? İnsan evinde olup biteni neden söyler anlatır ki ? Sanki acımızdan öldük yani öbür günde yapsın sana söyle ben yapamıyom ya dedim ne alakası var senn yapamanla dedi bende her olup biteni neden söylüyosun ailene dedim geliştir kendni diyo ama alakası yok hem yapıyosun diyo hem geliştir diyo geçen gün isteği ve daha önce yapamadığım yemeği yaptım olmuş sana daha da yapamıyosun demem artık dedi. Şahsen ben olsam söylemezdim iki ekmek yerim geçerim evimde olan evde kalır haksız mıyım ? Allaha çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ki et, köfte vs o tarz seylerimiz bitmişti. Abartiyorum gibime geldi sonradan ama ben böyle gördüm evde olan evde kalır anlatmamalı insan bence
Vallahi billahi razıyımSevdiğin insanla evlenince seninde böyle dertlerin olacak cicigız
Allahım sen şu yeni gelinlere akıl, fikir, mantık, kocalarına da sabır ver yarabbim. Trip atacakmış bir de sanki devlet sırrı açıklamış adam. Birkaç sene sonra kocam bana niye bağırıyo, niye tahammülü azaldı diye konu açarsınız.
Vallahi billahi razıyım
Kötü niyet göremedim ben.Kızlar merhaba fazla detay vermeden birşey sorucam ben mi abartıyorum bilmiyorum eve alışverişimizi yapmıştık ama zamanla tükeniyor tabiki evden sürekli de çıkamıyoruz dışarı. Eşimde annelerine uğraşmıştı eve gelirken laf lafı açmış bizimde pek birşey kalmamş demiş kv de sağolsun sebze vs vermiş bide yapmayın ben yarın yemek yapayım size demiş. Burada kv de de bir suç bulmuyorum sonuçta anne ama eşim ? İnsan evinde olup biteni neden söyler anlatır ki ? Sanki acımızdan öldük yani öbür günde yapsın sana söyle ben yapamıyom ya dedim ne alakası var senn yapamanla dedi bende her olup biteni neden söylüyosun ailene dedim geliştir kendni diyo ama alakası yok hem yapıyosun diyo hem geliştir diyo geçen gün isteği ve daha önce yapamadığım yemeği yaptım olmuş sana daha da yapamıyosun demem artık dedi. Şahsen ben olsam söylemezdim iki ekmek yerim geçerim evimde olan evde kalır haksız mıyım ? Allaha çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ki et, köfte vs o tarz seylerimiz bitmişti. Abartiyorum gibime geldi sonradan ama ben böyle gördüm evde olan evde kalır anlatmamalı insan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?