Sizce haksız mıyım

Bence de haklısınız. İlle de fotomu ya da çocuğun fotosunu masa üstü yap, duvar resmi yap, çerçeveletip iş yerine götür demem elbette ama kendi çocuğu olmuş insanın yeğen aşkıyla orda burada yeğen fotosu taşıması saçma bence de. Ya kaldır, çiçek böcek resmi koy ya da kendi çocuğunun resmini. Haklısınız basit ama sinir bozucu bir durum. Bunu insana söyletmesi bile yeteri kadar sevimsiz. Israr edip tartışması daha da mantıksız.

Haklısınız
Kendi çocuğu dururken yeğen koymasına bende takılırdım.
Kızını sevmiyor, yeğenini daha çok seviyor diye düşünmezdim orası apayrı.
Ama kendi çocuğu dururken neden yeğen yani.
Ne gereksiz

Yani evlendiginizden beri başlamışsınız söylenmeye. Insan kendi telefonuna istediğini koyamaz mı ya? Ben hiç fotoğraf koymuyorum mesela koysam değiştirerek hangi fotoğraf güzel ve komik geliyorsa değiştirerek koyardım. Yeğenim olur, kızım olur, toplu foto olur. Yani foto da daha çok sevdiğini göstermez ki. Koysa güzel olur ama kendi teli kendi düşüncesi. Adamın teline, düşüncelerine kadar girmek, hakim olmak istemek de ne bileyim. Ben 3. Söyleyişte çıldırırdım artık.

Ah bende yeğenimi o kadar çok seviyorum ki.nasil anlatsam herşeyi o çocuğa bağlıyorum.surekli ağzımda çocuğun adı.benim çocuğum büyüdü başka da olmadı.buyukken kucağıma alıp çok sevemiyorum ama kalbimden çok seviyorum.bebek daha bı seviliyo.eline al mincikla hep.bence yeğenler ayrı bı seviliyo.ama kızımın yeri çok ayrı o benim canım.esim de yeğenini çok sever telefonda bı konuşması var benle daha öyle konuşmadı.ama duvar kağıdı gibi durum bizde yok.olsa bende ne yapardım bilemedim.

Ama kendi çocuğu doğmadan hatta evlenince başlamış konu sahibinin baskıları, soylenmeleri. Inada binmiş olabilir bu iş.

Bebeğiniz henüz küçük diye belki nazar değmesinden korkuyordur.bebeklerini sosyal medyada paylaşırken yüzlerine çicek emojisi koyan kişiler var. Büyüdüğünde cocugunuzun resmini de koyar bence.Dert edilecek bir şey değil bence akışına bırakın

Ama kendi çocuğu doğmadan hatta evlenince başlamış konu sahibinin baskıları, soylenmeleri. Inada binmiş olabilir bu iş.

Bezdirmiş olabilir kadini, yoksa niye kucuk cocuga bu kadar taksin. 4063636 tane yere foto koymuş adam.
İddia ediyorum yeğenci adamlar yeni doğurmuş kadindan daha beter olabiliyorlar.
" Bak güldü, bak oynadi, bak uyurken biz, bak burda tuvaletini yapiyor" diye diye insani bunaltiyorlar hergun.

Bana denk geldi boyle bikaç tane, cidden bakin en cocuk seviyorum diyen bile bıkabilirdi o cocuklari gormekten.

İnat etcek çok saçma bir konu ozaman.
Kendi çocuğunu ikinci plana atmak oluyor bu.
Bilmiyorum ben takilmazdim belki ondan garip geldi. Yani benim 50 kere söylememle benim ya da çocuğunun fotosunu koyması çocuğunu daha çok sevdiğini ya da düşüncesi neyse onun değiştiğini göstermezdi. Sadece küçük bir zafer kazanırdım o kadar. Her şeyin içinden geleni güzel. Ve inat edilecek bir konu. Böyle bir şeye takacak insan niye evlenince başlar mesela bizi köy demeye. Niye sevgilik, söz veya nisanda değil. Bana aralarında adı konulmamış bir savaş var gibi geldi.

Cidden var böyle yeğenci insanlar. Çevremde gördüm benzerlerini; çocuk yapmayacağım tüm mal varlığımı yeğenlerime bırakacağım diyen değişikler. Başka bir konuda da vardı, hatta konu sahibi de olabilir hatırlamıyorum tam olarak, yeğeninin ultrason videolarını klasör yapmış adam. Ultrason fotosu yani ne bileyim ben de yeğenlerime çok düşkünüm ama bunlar başka şeyler. İnat olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İçinden gelmiyor ama neden? Valla tez konusu bile olabilir.

Ben hiç denk gelmedim bilemiyorum tabii:) Ben de yeğenlerimi çok severim. Sonuçta anne yarışı derler teyzeye. Böyle şeyler yapmıyorum tabii. Bana tam tersi gösteriş gibi geliyor. Seviyor mu çok ona bile evet diyemem.

Konunun üzerine fazla gittiğiniz için böyle davranıyor olabilir, sonuçta onun ekranı.

Yine üslubuyla kendini haksız etmeyi başarmış bi konu sahibi daha.
Sevgili konu sahibi C cagszcn durum anormal tabi ki.
Sizin ifade ettiğiniz şekilde bir anormallik değil ama.
"Değersiz hissettiriliyorum" derseniz anlarım, çok da hak veririm.
Meseleniz foto değil; size inat etmesi, yok sayması ve bunu ego savaşına çevirmeniz.
Önce bi onu netleştirelim.
Yoksa çok linç yersiniz buralarda.
Tuzu kuru gayz akıtmaya gelen çok.
Konunuzu düzenleyin isterseniz.

O konuyu hatırlıyorum. O adam abartmıştı artık. Bebek doğmadan çok önce başladığı için konu sahibi inat olabileceğini düşünüyorum hala. Bebek doğunca başlasaydı farklı derdim. Bilmiyorum bana teline şunu koy diyen olsa sana ne derim herhalde 3.de. Bana fazla geliyor bu tür şeyler. Çocuğumu ne kadar çok seveceğimi de sen mı biliyorsun derim. En başta da madem yeğen sevgimden bu kadar rahatsızdın niye benle evlendin derim. Bunu ilk evlendiği zaman konuşmalar için diyorum. Sevgilikte yeğenini çok sevdiğini görüp evlenince değiştirmeye çalışmak olmuyor yani. Ben adam haklı demiyorum. Hele çocuğu dururken yeğenini koyması da haklı demiyorum. Ama konu sahibi de haklı değil bence. Haklı haksız yok konuda tam

Ko
Kocamın telefonunun arka planından banane ya allah aşkına adamın kendi telefonu istediğini koyar bu kadarda karışmayın ya.

Illa ki bir resim koymak zorundamisiniz ?olmasa ne olur mesela

Sizin resim olsa özel hayat olur çocuğunuz resmi olsa nazar olur

Dursun yigenin resmi desem kizican

Ne gerek var tartışmaya kavgaya resim olsa ne olur olmasa ne olur

Bence karışmayın istedigini koysun. Yıllardır degistir diye baskı yapıyormuşsunuz. Bu yüzden değiştirmez.inat ediyor. Bu kadar anlam yüklemeyin duvar kağıdına. Annem de gelinin resmini duvar kağıdı yapmıştı.

Öncelik sırasına kizmissiniz ve bence bunun alt zemini kesin vardir.
Olay basit bir resimden ibaret degildir.
Şahsen bende resim vs paylaşmam ama esim bebeğimiz dururken yeğenini paylassa sinir olurum
Benimde var yeğenim bende çok severim ama bazı adamlar cidden abartıyor bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…