- 17 Şubat 2021
- 326
- -315
- 13
Yani bir adamın esi oldunuz diye hayatına bu derece karısma hakkı mı oluyor? İnada binmis iste, haklı mıyım diye sormussunuz hayırAz önce eşimle fena tartıştık öyle sinirlerim tepemde ki anlatamam. Konu yeğeni. 7 yaşında yeğeni var çok seviyor ,abisinin oğlu. Telefon bilgisayar duvar kağıdında hep yeğeninin resmi var. Biz evlendikten sonra dedim ki artık ikimizn resmini koy.Işyeri resmi bir yer olduğu için bazen masada saate bakmak icin dokunuyorum gelen geçen bakmasın özelimiz sonuçta dedi. hadi onu anladım neyse dedim. Ama artık kendi bebeğimiz oldu 9 aylık. 9 ayda 3 defa güzellikle söyledim artık kızımızın resmini koy dedim. beni umursamadı. Bugün de artık sert bi dille söyledim. yok abartıyormuşum yok bananeymiş. Arkadaşlar siz olsanız alınmaznisiniz kendi bebeğimiz dururken neden her yerde yeğeninin fotosu duruyor ki? küçücük çocuğu kıskanacak halim yok tabi ki dr ama duvar kağıdına kendi çocuğunun değil de yeğeninin resmini koyuyorsa kızını değil de yeğenini sürekli görmek istiyordur siz de olsanız böyle düşünmez misiniz?
Siz boynuzlanirim diye mi bu kadar eşinizin teline bakıyorsunuz. Her an beni boynuzlanma tehlikesi yaşadığınız biri ile evli olmak zor olmalı.sen de baya işsizmissin ki canım ya buralarda takılıp yorumları tek tek okumuşsun . hadi yallah işine bak. bence aklına gelsin eşinin telefonu arada bi göz at yoksa mazallah boynuz show hadi by
Eşiniz çok luzumsuz gereksiz hiç sevmem böyle insanları, o kadar boş ki sizinle inatlaşıyorAz önce eşimle fena tartıştık öyle sinirlerim tepemde ki anlatamam. Konu yeğeni. 7 yaşında yeğeni var çok seviyor ,abisinin oğlu. Telefon bilgisayar duvar kağıdında hep yeğeninin resmi var. Biz evlendikten sonra dedim ki artık ikimizn resmini koy.Işyeri resmi bir yer olduğu için bazen masada saate bakmak icin dokunuyorum gelen geçen bakmasın özelimiz sonuçta dedi. hadi onu anladım neyse dedim. Ama artık kendi bebeğimiz oldu 9 aylık. 9 ayda 3 defa güzellikle söyledim artık kızımızın resmini koy dedim. beni umursamadı. Bugün de artık sert bi dille söyledim. yok abartıyormuşum yok bananeymiş. Arkadaşlar siz olsanız alınmaznisiniz kendi bebeğimiz dururken neden her yerde yeğeninin fotosu duruyor ki? küçücük çocuğu kıskanacak halim yok tabi ki dr ama duvar kağıdına kendi çocuğunun değil de yeğeninin resmini koyuyorsa kızını değil de yeğenini sürekli görmek istiyordur siz de olsanız böyle düşünmez misiniz?
Aynen cocuğun anası babası yok sanki, amca dayıya düştü bu kadar gereksiz sevgiBenim duvar kağıdım yok olacaksa çocuğum olur yeğenim olmaz. Kıskançlığa yoran olacaktır ama alakası yok. Çok tuhaf buluyorum bu aşırı ultra yeğen sevdasını, daha doğrusu gözüne gözüne sokulmasını. Çevremde de vardı. Tamam anladık seviyosunuz da bu sevgiyi aşırı uçlarda yaşama, çevreyi bunaltma nedir yani..
DüşünürdümAz önce eşimle fena tartıştık öyle sinirlerim tepemde ki anlatamam. Konu yeğeni. 7 yaşında yeğeni var çok seviyor ,abisinin oğlu. Telefon bilgisayar duvar kağıdında hep yeğeninin resmi var. Biz evlendikten sonra dedim ki artık ikimizn resmini koy.Işyeri resmi bir yer olduğu için bazen masada saate bakmak icin dokunuyorum gelen geçen bakmasın özelimiz sonuçta dedi. hadi onu anladım neyse dedim. Ama artık kendi bebeğimiz oldu 9 aylık. 9 ayda 3 defa güzellikle söyledim artık kızımızın resmini koy dedim. beni umursamadı. Bugün de artık sert bi dille söyledim. yok abartıyormuşum yok bananeymiş. Arkadaşlar siz olsanız alınmaznisiniz kendi bebeğimiz dururken neden her yerde yeğeninin fotosu duruyor ki? küçücük çocuğu kıskanacak halim yok tabi ki dr ama duvar kağıdına kendi çocuğunun değil de yeğeninin resmini koyuyorsa kızını değil de yeğenini sürekli görmek istiyordur siz de olsanız böyle düşünmez misiniz?
Bence haklısın. Evet sizin bir çocuğunuz olmasaydı tabii ki bencede hiç problem olmazdı ama ben olsam bende tepki verirdim. Ancak böyle karşıdan bakınca biraz daha objektif bakabiliyoruzya bence çokta takma yüz göz olma. Sen heryere kendi çocuğunla eşinin fotosunu koy ve bekle. Elbet sonunda o da yapacaktır ama sen üsteledikçe de değiştireceği varsada değiştirmeyecek.Az önce eşimle fena tartıştık öyle sinirlerim tepemde ki anlatamam. Konu yeğeni. 7 yaşında yeğeni var çok seviyor ,abisinin oğlu. Telefon bilgisayar duvar kağıdında hep yeğeninin resmi var. Biz evlendikten sonra dedim ki artık ikimizn resmini koy.Işyeri resmi bir yer olduğu için bazen masada saate bakmak icin dokunuyorum gelen geçen bakmasın özelimiz sonuçta dedi. hadi onu anladım neyse dedim. Ama artık kendi bebeğimiz oldu 9 aylık. 9 ayda 3 defa güzellikle söyledim artık kızımızın resmini koy dedim. beni umursamadı. Bugün de artık sert bi dille söyledim. yok abartıyormuşum yok bananeymiş. Arkadaşlar siz olsanız alınmaznisiniz kendi bebeğimiz dururken neden her yerde yeğeninin fotosu duruyor ki? küçücük çocuğu kıskanacak halim yok tabi ki dr ama duvar kağıdına kendi çocuğunun değil de yeğeninin resmini koyuyorsa kızını değil de yeğenini sürekli görmek istiyordur siz de olsanız böyle düşünmez misiniz?
Yeğeninin fotoğraflarını çıkartmak yerine kızınızın fotoğraflarını başka yere koyun yani elbet vardır boş yerler..neden yeğenin fotoğraflarını kaldırmak istiyorsunuz israrlaAz önce eşimle fena tartıştık öyle sinirlerim tepemde ki anlatamam. Konu yeğeni. 7 yaşında yeğeni var çok seviyor ,abisinin oğlu. Telefon bilgisayar duvar kağıdında hep yeğeninin resmi var. Biz evlendikten sonra dedim ki artık ikimizn resmini koy.Işyeri resmi bir yer olduğu için bazen masada saate bakmak icin dokunuyorum gelen geçen bakmasın özelimiz sonuçta dedi. hadi onu anladım neyse dedim. Ama artık kendi bebeğimiz oldu 9 aylık. 9 ayda 3 defa güzellikle söyledim artık kızımızın resmini koy dedim. beni umursamadı. Bugün de artık sert bi dille söyledim. yok abartıyormuşum yok bananeymiş. Arkadaşlar siz olsanız alınmaznisiniz kendi bebeğimiz dururken neden her yerde yeğeninin fotosu duruyor ki? küçücük çocuğu kıskanacak halim yok tabi ki dr ama duvar kağıdına kendi çocuğunun değil de yeğeninin resmini koyuyorsa kızını değil de yeğenini sürekli görmek istiyordur siz de olsanız böyle düşünmez misiniz?
Benim hayatıma daha fazla mudalahe eden bir eşe az bile mudahale ediyorum. Kaldı ki inada bindi. Yani inada binse nolur ben git benim yeğenimin resmini koy demiyorum ki! Kendi evladimizi diyorum. Ayrıca belirtmeyi unutmuşum. Eltim yani bahsettiğim yeğenin annesi. Ekranda hala kendi çocuğunun fotosunu görünce bana laf soktu aklınca. eşimden için hala babalık psikolojisine girememiş dedi. Bu ve bunun gibi saçma sapan yeğen takıntısı. Inada bindirdiysem de haklı sebeplerle bindirdim.Yani bir adamın esi oldunuz diye hayatına bu derece karısma hakkı mı oluyor? İnada binmis iste, haklı mıyım diye sormussunuz hayır
Yeğeni 7 yaşına geldi sevimsiz bir erkrk çocuğu haline geldi. benim kizim daha 8 aylık.Ah bende yeğenimi o kadar çok seviyorum ki.nasil anlatsam herşeyi o çocuğa bağlıyorum.surekli ağzımda çocuğun adı.benim çocuğum büyüdü başka da olmadı.buyukken kucağıma alıp çok sevemiyorum ama kalbimden çok seviyorum.bebek daha bı seviliyo.eline al mincikla hep.bence yeğenler ayrı bı seviliyo.ama kızımın yeri çok ayrı o benim canım.esim de yeğenini çok sever telefonda bı konuşması var benle daha öyle konuşmadı.ama duvar kağıdı gibi durum bizde yok.olsa bende ne yapardım bilemedim.
Çok güzel özetlemissiniz. Yengesinin anneler günü hediyesini bile kaçırmayan bir eş.Yine üslubuyla kendini haksız etmeyi başarmış bi konu sahibi daha.
Sevgili konu sahibi C cagszcn durum anormal tabi ki.
Sizin ifade ettiğiniz şekilde bir anormallik değil ama.
"Değersiz hissettiriliyorum" derseniz anlarım, çok da hak veririm.
Meseleniz foto değil; size inat etmesi, yok sayması ve bunu ego savaşına çevirmeniz.
Önce bi onu netleştirelim.
Yoksa çok linç yersiniz buralarda.
Tuzu kuru gayz akıtmaya gelen çok.
Konunuzu düzenleyin isterseniz.
hay agzujiza sağlık. Alt zeminini anlatsam bitmezÖncelik sırasına kizmissiniz ve bence bunun alt zemini kesin vardir.
Olay basit bir resimden ibaret degildir.
Şahsen bende resim vs paylaşmam ama esim bebeğimiz dururken yeğenini paylassa sinir olurum
Benimde var yeğenim bende çok severim ama bazı adamlar cidden abartıyor bu işi.
ee kendi çocuğunun fotoğrafını koyması öncelik olmalı.Az önce eşimle fena tartıştık öyle sinirlerim tepemde ki anlatamam. Konu yeğeni. 7 yaşında yeğeni var çok seviyor ,abisinin oğlu. Telefon bilgisayar duvar kağıdında hep yeğeninin resmi var. Biz evlendikten sonra dedim ki artık ikimizn resmini koy.Işyeri resmi bir yer olduğu için bazen masada saate bakmak icin dokunuyorum gelen geçen bakmasın özelimiz sonuçta dedi. hadi onu anladım neyse dedim. Ama artık kendi bebeğimiz oldu 9 aylık. 9 ayda 3 defa güzellikle söyledim artık kızımızın resmini koy dedim. beni umursamadı. Bugün de artık sert bi dille söyledim. yok abartıyormuşum yok bananeymiş. Arkadaşlar siz olsanız alınmaznisiniz kendi bebeğimiz dururken neden her yerde yeğeninin fotosu duruyor ki? küçücük çocuğu kıskanacak halim yok tabi ki dr ama duvar kağıdına kendi çocuğunun değil de yeğeninin resmini koyuyorsa kızını değil de yeğenini sürekli görmek istiyordur siz de olsanız böyle düşünmez misiniz?
valla benim karakterim de öyle . deliririm . isteyen istediğini düşünsün evet kıskanada bilir gayet doğal . herkes kusursuz çünkü burdaAz önce eşimle fena tartıştık öyle sinirlerim tepemde ki anlatamam. Konu yeğeni. 7 yaşında yeğeni var çok seviyor ,abisinin oğlu. Telefon bilgisayar duvar kağıdında hep yeğeninin resmi var. Biz evlendikten sonra dedim ki artık ikimizn resmini koy.Işyeri resmi bir yer olduğu için bazen masada saate bakmak icin dokunuyorum gelen geçen bakmasın özelimiz sonuçta dedi. hadi onu anladım neyse dedim. Ama artık kendi bebeğimiz oldu 9 aylık. 9 ayda 3 defa güzellikle söyledim artık kızımızın resmini koy dedim. beni umursamadı. Bugün de artık sert bi dille söyledim. yok abartıyormuşum yok bananeymiş. Arkadaşlar siz olsanız alınmaznisiniz kendi bebeğimiz dururken neden her yerde yeğeninin fotosu duruyor ki? küçücük çocuğu kıskanacak halim yok tabi ki dr ama duvar kağıdına kendi çocuğunun değil de yeğeninin resmini koyuyorsa kızını değil de yeğenini sürekli görmek istiyordur siz de olsanız böyle düşünmez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?