Sizce haksız mıyım

Yani bir adamın esi oldunuz diye hayatına bu derece karısma hakkı mı oluyor? İnada binmis iste, haklı mıyım diye sormussunuz hayır

sen de baya işsizmissin ki canım ya buralarda takılıp yorumları tek tek okumuşsun . hadi yallah işine bak. bence aklına gelsin eşinin telefonu arada bi göz at yoksa mazallah boynuz show hadi by
Siz boynuzlanirim diye mi bu kadar eşinizin teline bakıyorsunuz. Her an beni boynuzlanma tehlikesi yaşadığınız biri ile evli olmak zor olmalı.

Eşiniz çok luzumsuz gereksiz hiç sevmem böyle insanları, o kadar boş ki sizinle inatlaşıyor

Aynen cocuğun anası babası yok sanki, amca dayıya düştü bu kadar gereksiz sevgi

iş inata binmiş sanki... Valla bende sinir oluyorum eşim benim resmimi koysun istiyorum ama koymadı ve bende daha 1 kere bile söylemedim çünkü benim söylememle değil içinden geldiği için koymalı.

Ben bu konuya objektif yaklaşamıyorum çünkü kendi babamın yeğen sevgisinden çok çektim. Bizim çocuğumuz dururken yeğeninin arka planda olmasından ben de hiç hoşlanmazdım bu yüzden. Eşiniz inada bindirmiş gibi duruyor bu durumda. Sizi haksız bulduğum nokta ise yeğenini kaldır, bizim fotoğrafımızı koy demeniz. Kendi bilgisayar ekranında kimin fotoğrafının olacağına eşiniz kendisi karar verebilir. Bu müdahale bana fazla geldi.

Düşünürdüm

Konu sahibi haklı bence kendi bebekleri olmasa anlarım.ama bebeğinin yerine yeğeninin fotoğrafı olması saçma bence.konu sahibi değildeeş daha takıntılı sanki..

Bence haklısın. Evet sizin bir çocuğunuz olmasaydı tabii ki bencede hiç problem olmazdı ama ben olsam bende tepki verirdim. Ancak böyle karşıdan bakınca biraz daha objektif bakabiliyoruzya bence çokta takma yüz göz olma. Sen heryere kendi çocuğunla eşinin fotosunu koy ve bekle. Elbet sonunda o da yapacaktır ama sen üsteledikçe de değiştireceği varsada değiştirmeyecek.

Benim eşimde evlenmeden önce yeğenlerine ne isterse alırdı bilgisayarı teli komple yeğenin fotoları doluydu hatta flash belleğe doldurdu o kadar vardı yani ama ben hiç takmadım evlendikten sonra da baskı yaptırım kurmadım kendi oğlumuz olunca eşim kendi kaldırdı oğlumuzun fotolarını koydu siz biraz işi inada bindirmişsiniz galiba zıtlaşmayın umursamayın ne istiyorsa onu koysun farzetki yeğenini çocuğundan daha çok seviyo ekranda kızını koysa değişecekmi fikrin sevgisini göstermek böyle olmaz ki

Yeğeninin fotoğraflarını çıkartmak yerine kızınızın fotoğraflarını başka yere koyun yani elbet vardır boş yerler..neden yeğenin fotoğraflarını kaldırmak istiyorsunuz israrla

Yani bir adamın esi oldunuz diye hayatına bu derece karısma hakkı mı oluyor? İnada binmis iste, haklı mıyım diye sormussunuz hayır
Benim hayatıma daha fazla mudalahe eden bir eşe az bile mudahale ediyorum. Kaldı ki inada bindi. Yani inada binse nolur ben git benim yeğenimin resmini koy demiyorum ki! Kendi evladimizi diyorum. Ayrıca belirtmeyi unutmuşum. Eltim yani bahsettiğim yeğenin annesi. Ekranda hala kendi çocuğunun fotosunu görünce bana laf soktu aklınca. eşimden için hala babalık psikolojisine girememiş dedi. Bu ve bunun gibi saçma sapan yeğen takıntısı. Inada bindirdiysem de haklı sebeplerle bindirdim.

Yeğeni 7 yaşına geldi sevimsiz bir erkrk çocuğu haline geldi. benim kizim daha 8 aylık.

Çok güzel özetlemissiniz. Yengesinin anneler günü hediyesini bile kaçırmayan bir eş.
hay agzujiza sağlık. Alt zeminini anlatsam bitmez

Inanamıyorum kendi çocuğu varken yeğeninin resminin olmasını. Bence kabul edilemez bir sey böyle sacmalık olur mu? Kendi çocuğu dururken ne biliyim. Ben cok şaşırdım yani

Benım arkaplanımda köpegimin resmi var gidip teyzemin köpeginin resmini koymuyorum mesela cunku dünyadaki bütün köpekler arasında benım köpegim benım icin önceliklidir gidip neden başkasının köpegini koyayım kendi köpegim varken

ee kendi çocuğunun fotoğrafını koyması öncelik olmalı.
siz kendinize ait her yere çocuğunuzu koyun . o koymasın varsın . erkekler böyle inatlaşır . gıcıklaşır .
onları anlamak için 1 kütüphane kitap okusan faydasız . yaşamak lazım.

valla benim karakterim de öyle . deliririm . isteyen istediğini düşünsün evet kıskanada bilir gayet doğal . herkes kusursuz çünkü burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…