- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Az önce eşimle fena tartıştık öyle sinirlerim tepemde ki anlatamam. Konu yeğeni. 7 yaşında yeğeni var çok seviyor ,abisinin oğlu. Telefon bilgisayar duvar kağıdında hep yeğeninin resmi var. Biz evlendikten sonra dedim ki artık ikimizn resmini koy.Işyeri resmi bir yer olduğu için bazen masada saate bakmak icin dokunuyorum gelen geçen bakmasın özelimiz sonuçta dedi. hadi onu anladım neyse dedim. Ama artık kendi bebeğimiz oldu 9 aylık. 9 ayda 3 defa güzellikle söyledim artık kızımızın resmini koy dedim. beni umursamadı. Bugün de artık sert bi dille söyledim. yok abartıyormuşum yok bananeymiş. Arkadaşlar siz olsanız alınmaznisiniz kendi bebeğimiz dururken neden her yerde yeğeninin fotosu duruyor ki? küçücük çocuğu kıskanacak halim yok tabi ki dr ama duvar kağıdına kendi çocuğunun değil de yeğeninin resmini koyuyorsa kızını değil de yeğenini sürekli görmek istiyordur siz de olsanız böyle düşünmez misiniz?
Benim esimde biz ilk tanistigimizda yegeni icin oluyordu o kadar severdi,ne istese yapardi ama bebekler olunca ,simdi birazda tepki veriyorlar ,baba olmak agir basti ,
Erkek cocuk seviyor olabilir mi ?
işte mesele bir resim değil. yeğenini evladi gibi görmesine alınıyorum. ha bu arada yeğeni de amcasından cok beni sever derdim çocukla degil esimin tavrında. avmye gideriz oyuncakciya gireriz kendi çocuğunuza bisey aldik mi illa ona da alınır. benim çocuğuma amcası daha çöp bilr almadi. bu kadar enayi gibi olmasına sinir oluyorumIlla ki bir resim koymak zorundamisiniz ?olmasa ne olur mesela
Sizin resim olsa özel hayat olur çocuğunuz resmi olsa nazar olur
Dursun yigenin resmidesem kizican
Ne gerek var tartışmaya kavgaya resim olsa ne olur olmasa ne olur
tabi ki svsin yeğenini ben de çok seviyorum. hatta o da amcasından çok beni sever ama çocukla alakası yok bunun eşimin tavri sorun.ben size hak verdim, duyduğum en saçma şey bu.
elbette sevsin yeğenini ama dozunda olmalı. kendi çocuğun, eşin varken öncelik onların olur.
direkt alır telefondan kaldırırdım o fotoğrafı, bunun üzerine bu saçmalıkta diretirse yeğenine babalık yapsın.
Ben seni cok iyi anliyorum cok haklisin kendi cocugunuz dururken ne alaka yegeni yani gercekten sinir bozucuAz önce eşimle fena tartıştık öyle sinirlerim tepemde ki anlatamam. Konu yeğeni. 7 yaşında yeğeni var çok seviyor ,abisinin oğlu. Telefon bilgisayar duvar kağıdında hep yeğeninin resmi var. Biz evlendikten sonra dedim ki artık ikimizn resmini koy.Işyeri resmi bir yer olduğu için bazen masada saate bakmak icin dokunuyorum gelen geçen bakmasın özelimiz sonuçta dedi. hadi onu anladım neyse dedim. Ama artık kendi bebeğimiz oldu 9 aylık. 9 ayda 3 defa güzellikle söyledim artık kızımızın resmini koy dedim. beni umursamadı. Bugün de artık sert bi dille söyledim. yok abartıyormuşum yok bananeymiş. Arkadaşlar siz olsanız alınmaznisiniz kendi bebeğimiz dururken neden her yerde yeğeninin fotosu duruyor ki? küçücük çocuğu kıskanacak halim yok tabi ki dr ama duvar kağıdına kendi çocuğunun değil de yeğeninin resmini koyuyorsa kızını değil de yeğenini sürekli görmek istiyordur siz de olsanız böyle düşünmez misiniz?
sen de baya işsizmissin ki canım ya buralarda takılıp yorumları tek tek okumuşsun . hadi yallah işine bak. bence aklına gelsin eşinin telefonu arada bi göz at yoksa mazallah boynuz show hadi byne kadar önemli bir şeymiş bu telefon duvar kagıdı manyak mısınız işiniz mi yoksa arkadaş
yok kendi çocuğu dururken niye yegeni var
yok ben telefonu alır değiştirirdim
yok gitsin yegenine babalık yapsın diyenler
bu kadar önemsiz bir şeye ne çok anlam yüklemişsiniz kusura bakmayın ne çok mal varmış
konu sahibi salak da daha evlenir evlenmez ikimizin fotosunu koy demiş
5 yıllık evliyim kocamın telefon ekranında ne fotosu var ya da var mı yok mu 1 kere bile aklıma gelmedi
BANANE
işsiz güçsüzler sizi ya sonra kocam sıkıldı, kocam soğuk davranıyor bik bik
Aynısı yazacaktım bende.Kucukken benim babam kuzenlerime daha duskundu, bizimle duzgun fotosu yok onlarla var. Yani su asiri yegen sevgisini gicikligim var benimde.
bence aklına gelsin eşinin telefonu arada bi göz at yoksa mazallah boynuz show hadi by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?