Sizce haksız mıyım?

Zorunlu bı durum olsa neyse derdim sırf arkadaşlarını özlemiş diye geliyor ama asıl amacı ailesinden uzakta rahatca gezmek.
Tabi ki zorunlu olsa seve seve kabul edilir ama çok şımarık yetiştirilen ergen bir cocuk var ortada.Allah korusun,en deli zamanları bir de.Abinizle açık açık konuşun ve bu sorumluluğu almayın bence.

Tabi ki zorunlu olsa seve seve kabul edilir ama çok şımarık yetiştirilen ergen bir cocuk var ortada.Allah korusun,en deli zamanları bir de.Abinizle açık açık konuşun ve bu sorumluluğu almayın bence.
İnanın olgun olsa yine kabul ederdim.yok çok inatçı ne annesi ne babası baş edemiyor.burda rahat rahat gezecek diye gelmek istiyor.zaten okulların kapanmasina çok az kaldı derdi okul degil

Haklısınız onlari üzmemek için büyük bir yükün altına gireceğim resmen

ergenle uğraşması cok zor canım . yenge hanim nasıl izin veriyorki. kiz çocuğu birde takip gerekir ohh soran eden yok kafasina göre takılacak arkadaşlariyla.
strese girme valla cek karşına konuş eve geldigini nerden bilecem dogrumu konusacak abi de.ben bu satte geliyom kim bilir nerde takılacak . korkuyorum emanet bu cann sorumluluk kolay degil başına birsey gelse halasi nerdeydin diye hesap soracaklar. hertürlü kötü ihtimalleri söyle bence.

Keşke onlar bunu dusunseydi,annesinde çok pimpirikli bişey olsa yandim

Kız reşit bile değil. Böyle bir sorumluluk alınmaz. Kendisi gelip belki özgürce bir şeyler yapacak, o yaşlarda çoğumuz yaptık yani. Sonra bir konu olsa ortaya çıksa inkar edecek, nasıl izin verdiniz diyecekler. Ben asla böyle bir sorumluluk almazdım. Eşinize bile dokunabilir ucu. Neler duyuyoruz allahaskina. Yok öyle şeyler olmaz diye kim diyebilir?
Ergenin biri gelip arkadaşlarıyla eğlenecek diye gereksiz risk.

İşin bu tarafı var bide sonuçta genc bir kız kim neye garanti verebilir.bisey olsa abim asla biz izin verdik demez sen neden dikkat etmedin der

Öyle yapmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak.adim gibi biliyorum yeğenim ikna etmeye çalışacak şöyle olurum böyle olurum ama asla olmayacak
anneniz arasın abinizi tek başına kızıni birakma oğlum takip etmek gerekir ergen bu laf söz tutmaz , başına birsey gelir oralarda, üzülürsünüz desin

İşin bu tarafı var bide sonuçta genc bir kız kim neye garanti verebilir.bisey olsa abim asla biz izin verdik demez sen neden dikkat etmedin der
Ya tabi ki öyle. Bir milyon kişi yapmaz der, içinden biri çıkar beklenmedik şeyi yapar. Korksa başka birine ya da eşinize bir iftira atsa çık işin içinden. İnsan korkunca hele de küçükse sağlıklı düşünemiyor. Zaten gelme amacı aile baskısı olmadan gezip tozmak, tehlikeli yaşlar. Ben o konuda çok rahattım o yaşlarda, erkek arkadaşımı eve alırdım ailem yokken ohooo. Ama sorsan asla yapmaz der annemler benden uyarması.

anneniz arasın abinizi tek başına kızıni birakma oğlum takip etmek gerekir ergen bu laf söz tutmaz , başına birsey gelir oralarda, üzülürsünüz desin
Aramış söylemiş hepsini.annemde benimle aynı şehirde gelsin bizde kalsın demiş yok benim okulum oraya uzak demiş.halbuki aynı mesafe onun annemde kalmak istememesinin sebebi rahatça dışarı cikamayacak.

Ben ve eşim 7 de evdeyiz o saatte kadar olmayacak yani napsa da ben asla göremem.yapacak demiyorum ama gençken mantıklı dusunemiyor insan

Aramış söylemiş hepsini.annemde benimle aynı şehirde gelsin bizde kalsın demiş yok benim okulum oraya uzak demiş.halbuki aynı mesafe onun annemde kalmak istememesinin sebebi rahatça dışarı cikamayacak.
vay sennn cadıya bakk kendi duzenini ayarlamış bile. allah gönlüne göre yolunu açsın kardeşim inşallah gönül kırmadan bir yol bulursun. yegen çıkmazı diye sonuç bildir bize

Yer bulunur yatırılır, bir kap yemek herkese yeter. Sıkıntı en kötü yaşlarında bir erkek çocuğunun sorumluluğunu üstlenmek. Ben olsam buna cesaret edemezdim.
Anne babası ne diyor.

Yer bulunur yatırılır, bir kap yemek herkese yeter. Sıkıntı en kötü yaşlarında bir erkek çocuğunun sorumluluğunu üstlenmek. Ben olsam buna cesaret edemezdim.
Anne babası ne diyor.
Kız çocuk erkek değil.abim laf arasında gelir sana yardım eder dedi bende şaka yapiyo sandım.sonra öğrendim ki ciddiymis.kendi evinde bı bardak suyu kaldırmaz ne yardımı yapacak,ben yardım falanda istemedim ki.dediginiz gibi yemek yatak bı şekilde olur gerisi zor

Kız çocuğu daha kolay erkeğe göre. Bu noktada çocuğun huyu önemli. Huyu güzelse laf söz dinlerse sıkıntı yok. Anne baba nasıl ilna oluyor hayret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…