Sizce haksız mıyım?

Konuda yazdım ya aşırı inatçı dediğim dedik.ailesi asla baş edemiyor sorumsuz biri

Aile baş edemiyor kısmını asla kabul etmem. Baş etmek zorundalar, kendi yetiştirdikleri çocuk zapt edecekler.

Böyle bir çocuksa hiç kabul etmeyin. Sebebi basit, abi sizi dinlemiyor ben zapt edemem, başına bir şey gelir ben o sorumluluğu alamam" bitti gitti.

17 yaşındaki çocuğun lafıyla mı hareket edilecek yani. Muhtemelen platoniği filan vardır can atıyordur gelmeye. Tam o yaşlar çünkü.

Eşimde öyle diyor biri var diye bu kadar ısrar ediyor diyor.oyleyse daha kotu,okuldayim dese nerden bilcem.ben kimseye hayır diyemiyorum öyle pis bir huyum var inşallah bu sefer söyleyebilirim

Ailesi kabul etmiyor yaptıkları onlara normal sıradan geliyor.evet şımarık diyip gecistiriyorlar.

Kız ergen onu geçtim ama aile çok sorumsuz, 17 yaşında bir çocuğu nasıl öylece gönderebilirler Saçma ve abes bir durum çocuğun ailesi varken başkasıyla niye kalsın acaip kafalar Telefonu al aç yengeyle konuş konu sahibesi, asla sorumluluk alma kızın başı belaya girerse ne yapacaksın

Aileme hayır diyemeyen biriyim biliyorum söylesem abim kusecek.onlarda nasıl izin veriyor aklım almıyor,kendilerini inandirmislar okul için gittiğine.okulun bitmesine çok az kaldı nerden çıktı bu okul sevdası bilmiyorum.

Ben olsam kabul etmem. Eşim de razı değilse. Güzel uygun bir dille ailesi ile beraber geri gönderin.. benim de yeğenim 17 yaşında erkek gelmek istedi yanıma . Kabul etmedik ailesi anlayış ile karşıladı. Sonuçta ailesi söz geçirmiyorsa siz ne yapabilirsiniz.
Dünyanın binbir türlü hâli var . Hiç i strese girmeyin

Aklı başında olsa yada mecburiyet olsa neyse derdim.bi cesaret kabul ederdim ama 1 ay için okul mu degistirilir.ben mi çok abartiyorum neden abimler bunu dusunmuyor

O iş bir ayla sınırlı kalmaz yalnız. Yazın da burada kalacağım, arkadaşlarımla vakit geçireceğim dese ne yapacaksınız. Bence tüm ihtimalleri baştan kapatın. Yeğenim de olsa hiçbir çocuğun sorumluluğunu almam. Başına bir iş gelir, siz kötü olursunuz.

Bende bunu düşündüm büyük ihtimal yazın da kalırım der o süre uzar da uzar.gelecek senede son senem bı yıl daha kalırım bile diyebilir.

Bende bunu düşündüm büyük ihtimal yazın da kalırım der o süre uzar da uzar.gelecek senede son senem bı yıl daha kalırım bile diyebilir.

Evet işte şimdi kapıyı aralarsanız bir daha kapatamazsınız. Yazın annesiyle veya babasıyla gelsin, 2 hafta gezsin tozsun arkadaşlarıyla. Siz kararlı olun.

Yeğenim mesaj atıp gelebilir miyim size dedi bende ciddi değildir diye,annen baban izin verirse olabilir dedim.nasilsa izin vermemişlerdir bana sormadan diye olabilir demek gibi bı hata yaptım.baktim hemen plan yapmış bile şok oldum

Anne babasına da mutlaka bu durumlardan,işlerinizden bahsedin .
İzin almadan, rica etmeden gelen genç kız sizi kesinlikle dinlemeyecektir.
Eve geç geliyorum, sorumluluklarım fazla bizim için uygun değil deyin.
Şimdi ayıp olur diye üstünüze düşeni söylemezseniz, yarın bir gün umarım olmaz ama başına bir iş gelirse sorumlusu sizi tutarlar.
Halasının evine emrivaki gelmeyi kendine hak görüyorsa, sizde bu sorumluluğu almama hakkınızı gayet tabi kullanabilirsiniz.

Annesi babası çok iyi biliyor nasıl yoruldugumu işlerimin yogunlugunu,gelir sana yardım eder ona iş yaptır diyorlar.Allah aşkına size bişey yapmiyo bana nasıl yapacak.ayrica benim yardıma ihtiyacım yokki.sirf göndermek için yol yaptilar

Valla konu sahibesi o zaman bu işi kocan yapsın ver o arasın. Olmaz dersen annen ya da kardeşin varsa onlara söyle kesinlikle kabul etmemelisin.

O yaşta nasıl böyle fevri kararlar alabiliyor ben çok şaşırdım . Ben sizinle aynı fikirdeyim. Sorumluluk noktasını geçtim hani mantıklı bir hamle olsa belki alınır dicem de sadece keyif için neden böyle bir şey yapılsın ki ? Çocukların her istediği olmak zorunda mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…