Sizce haksız mıyım?

Yarın gelecekler gidip uygun bı dille anlaticam.annem ben hallederim dedi ama ikna olmamislar sanırım.

İkna mı?
Bana geliyorlar sağdan sağdan. Çocuklarını alıp gidecekler, normal ebeveynler gibi başında duracaklar. Yani istemiyorum kaç farklı şekilde söylenir anlamadım ki ben.
Kıza da bir şey diyemiyorum ana babası da havalarda belli ki.

Anne babası asla baş edemiyor Altan giriyor üsten çıkıyor en son bıkıyorlar ve evet diyorlar.annesi kiyamiyor safça düşünüyor ama kötülük yapıyor ona.şu saatten sonra değişir mi sanmam çok inatçı laftan anlamaz biri.

Zor bi durum Allah yardımcınız olsun. Ama abiniz size danışmadan nasıl çocuğunu gönderiyor anlamış değilim. Hiç muhattap almıyor mu sizi ev sahibi olarak. Hiç hoş değil.

Zor bi durum Allah yardımcınız olsun. Ama abiniz size danışmadan nasıl çocuğunu gönderiyor anlamış değilim. Hiç muhattap almıyor mu sizi ev sahibi olarak. Hiç hoş değil.
Laf arasında bizimle dönmek istemiyor dedi bende nerde kalacak falan demedim hiç.teyzesinde kalmaz sende kalmak istiyormuş dedi.sonrada sana yardımcı olur sen işteyken yemek yapar falan dedi.

Çocuğun başına bir şey gelse sorumlusu olarak sizi görecekler, hiç tekin gelmedi bana çocuk. Bence geri gönderin.

Geldiler konuştuk başta ağladı biraz üzüldüm o haline hatta pişman da oldum.sonradan abim uygun bir dille anlattı oda ikna oldu.annem ve ben çok üzüldük kendimi suçlu hissediyorum
Bence suçlu hissedilecek bir şey yok, başına bir şey gelseydi daha kötü olurdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…