- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
genemi aşklara çomak sokuyosun kız sen
çok sıkmış daha 20 günlük ilişikide olmaz bukadar bu adam sonradan herşeye karışır çekilmezhak verdim kız sana
genemi aşklara çomak sokuyosun kız sen
çok sıkmış daha 20 günlük ilişikide olmaz bukadar bu adam sonradan herşeye karışır çekilmezhak verdim kız sana
Yok valla çomak sokmuyorum kız ayrıl demedim. Adama öğretsin bu işlerin naısl olacağını :))
Ahhaahha uslubunvalla iyi çocuk ama cidden sıkıyo ya herkes haklı valla:/
uslubumda ne varki kızmaz o bana tatlı hatundur nazım geçer. ayrıca bu adam cidden çekilmez
.
Yok valla çomak sokmuyorum kız ayrıl demedim. Adama öğretsin bu işlerin naısl olacağını :))
Şu meşhur polis çocukla sevgiliyim. 20.günümüz.. El ele tutuştuk aşkım canım cicimiz. Bana kalsa bunlar için çok erken ona sorsanız 6 ay20 gün oluyo. Ben yeterince bekledim diyo. Dün dayım bana msaj gelince "telefonunun ışığı biraz fazla yanıyo" dedi. Arkadaşım dedim bilmiyorum dedi. Benim mesajlarım ya da el ele tutuştuğum görülürse benim için büyük sorun olur.
Az önce aşkım demeyi unutmam şuan küs olmamıza sebep. Dedim ki erken sanki daha yirmi gün oldu. Sonra da erken olmasının benim için ailevi açıdan sorun olucağnı anlattım. Ben memnunum kızlar. Ama ailem hiç hoş karşılamaz bu durumu. Korkuyorum dedikçe trip yaptı. Geçenlerde sinemaya gidelim mi dedi. Ben sinema sevmiyorum. Bunu söyledim hem de teyzemle gezicez dedim. Kıyamet koptu. Önemli olan onla olmakmış ben gidelim desem o nereye bile demezmiş.
Beni sorunlarımı korkularımı görmezden geliyo.
Çantayı çapraz takıp iki göğüs arasından geçirmek yok. Dikkat çekermiş kaç kişi bakmış sinir olmuş. Tayt giymek yok yanında. Tayttan bozma pantolon! a karşı. Yakam açık olmıycak dizüstü elbise giyemem. Nişan var mesela. Ona sordum bu olur mu şu olur mu diye. Rest çektim kendim beğenirsem alır giyerim dedim. Bu sefer de giyersin ama ben olmam yanında dedi. Kırmızı ruj bu seferlik(!) sürebilirim. Topuklu ayakkabı yerine göre..
Namaz kılamıycam dedim niye diye sora sora regl olduğuma kadar öğrendi. Hesap değil de fazla irdelemek. Üşeniyorum diyorum tuhaf diyo. En son sorma işte dedim anladı. Fazla dikkat çekmemek şartıyla makyaj serbest. Parfüme de izin var sağolsun.
Bana gelince, kıyafetlerime bana karışması bazen sıkıcı olabiliyo ama erkekler birbirinin içini biliyo. Evleniceksem ilerde o zamanlar nası giydirmişim demek istemiyorum diyo. Haklı..
Seviyorum kaybetmek istemiyorum. Evlenilecek adam. Şuan moralim çok bozuk mesela.. Ben sana ben de seni seviyorum dedim elde edince değiştin diyorum bana böyle deme diyo kızıyo.
Kaybetmek istemiyorum seviyorum tam aradığım insan. Evliliğe dair çok şey konuştuk niyetimiz ciddi. Daha önce öğrenirlerse çıkar karşılarına konuşuruz da dedi. Biz kötü bişey yapmıyoruz diyo. Ama korkuyorum ben ve beni anlamıyo. Sürekli trip sürekli tavır. Bana diyo ki o zaman konuşmanın anlamı da yok. Sürekli o zaman bitsine getiriyo lafı.
Ne diyosunuz bu duruma? Napmak lazım kim haklı? Ben hatalıysam düzelmeye çalışıym. Çünkü bitmesini istemiyorum. Ama haklıysam da o abartıyosa bi akıl verin napıym..
.
Çok inatçı ama tatlı dille hemen eriyo daşş kalbi :) saatlerce açıklama yapıyorum ama :/
.
nasıl öğretcek yavrum yaaa koca adama can çıkar huy çıkmaz koca görmüş hatunsun yani bilmen lazım bunları cık cıkcık
Arkadasim bu ne hiz...bu kadar karistirma kendine verme tum dizginleri eline..erkek milletine bi kez tamam dedin mi durmak yoktur onlar icin..yakinda gozunun ustunde kasinda olmasin demesin sana...kibarca uyar..seni oldugun gibi kabul etsin degistirmesin..karismak iliskilerde olur ama sizinki 20gunde hemde bu kadar seye biraz fazla olmus sanirim..katlanirim diosan sen bilirsin...ama seviyo olmana sevindim sevmek guzel seyy herkese nasip oluyo...belkide asiksin o yuzden mi bu kadar her dedigine he dedin??mutluluklar sana :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Telin ışığı diyen dayım :/
.
Benim esimde tayta cok kizar polisler ayni demekki..
Daha cok yeni iki uc ay gecsin bakalm..
hemen ayril demek cok sacma belki karakter olarak cok iyibir adam on yargi icin cok erken..
2-3 defa ayni cumleyi kurmussun dikkatimi cekti. 'Demekki erkekler konusuyo aralarinda, yok surasi soyle vs.' Dolayisiyla hakli demissin..
İyi, biz erkeklerin konusmadiklari kadarini yasayalim oyleyse.. Makyajimiza konusani da var, sari sacimiza da, bilegimizden, boynumuzdan etkileneni de var. Hatta bir cogunun etkilenmesi icin kirmizi rujumuza, taytimiza, topuklu ayakkabimiza ihtiyaci bile yok..
' nefes alsin yeter' hangi cinsin sloganidir bi dusun..
Adamin ozguvensizligini sevgi zannedip, kaybetmemek icin kendinden vazgecme. Karisini pencereden baktirmayan adamlar daha cok mu seviyo oluyo oyleyse? Ne de olsa balkon sapiklari da cok guzel memleketimizde..
Bayılıyorum şöyle olumlu yorumlara ya:) hele ki gönül sevdi mi öyle mantığa bakmıyo iş.. Ben de olsam düzmantık konuşurdum belki de yaşayan bilir. Karakteri iyi zaten çok fedakar ben adamı sevdim oldu iştw güne aya bakmıyo. Ha ölüyo muyum hayır ama bırakmak istemiyorum. Aynılar aynılar ehheheh:)
.
Sekerim bende iliskmi cok erken yasadim..
Birbucuk ayken ailemle tanisti..
7. aydada nisan
nisanlikik uzun surdu smdide evliyim..
polis esi olmak cok zor calosma saati igrenc..
ama maddi olark rahatsn birde oyle pis olaylarla karsilasiyorlsri evlerine gelip dinlenmek en buyuk keyifleri.. oyke gezmek tozmaj bilmezler ben cevremseki polis arklar icin konisuorm.. baskalarini bilemem..birde seninki hangi birimde gorev yapiyor
Bu mu evlenilecek adam? Sen evlenilecek adam görmemişsin:44:
Bu genelde kızların topuklarını popolarına vurarak kaçtığı tipte bi'erkek.
20 günde bu kadar karışacak yüzü nerden bulmuş? Namaz kılamıyorum bugün diyosun ona bile karışıyo yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?