Sizce haksız mıyım?

genemi aşklara çomak sokuyosun kız sen

çok sıkmış daha 20 günlük ilişikide olmaz bukadar bu adam sonradan herşeye karışır çekilmez hak verdim kız sana

Yok valla çomak sokmuyorum kız ayrıl demedim. Adama öğretsin bu işlerin naısl olacağını :))

Ahhaahha uslubun valla iyi çocuk ama cidden sıkıyo ya herkes haklı valla:/

uslubumda ne varki kızmaz o bana tatlı hatundur nazım geçer. ayrıca bu adam cidden çekilmez
.

Yok valla çomak sokmuyorum kız ayrıl demedim. Adama öğretsin bu işlerin naısl olacağını :))

nasıl öğretcek yavrum yaaa koca adama can çıkar huy çıkmaz koca görmüş hatunsun yani bilmen lazım bunları cık cıkcık

telefonunun ışığını soyleyen dayısı.arkadas ailesının bıraz tutucu oldugundan bahsedıyor
kısıtlamalar bazen guzeldır kıskanılmak sahıplenılmek guzeldır ama abartmama kaydıyla
bence zamana bırak cunku çok çok basındasın herseyın.ailenden korkuna tanımadan yuzuk takmaya kalkarsan sonra korkundan ayrılamazsın.tanımaya calış. tamam fazla kıskanç evlılıkte sorun çıkarır bu baskılar ama zaman ver kendınede onada.vakıt ayırmaya calış.o konuda haklı çunku.insan sevdıgı hoşlandıgı kışı vakıt ayırsın ıster kendıne.
acele karar verme derım

Canım neyden korkuyosun? Benim sevgilim de aynen anlattığın gibi giyim, makyaj vs konularında kesin kuralları var. Ben de pek ikiletmiyorum mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum zaten çok açık giyinme adeti olan bi insan değilim bence giyim konusunda hak ver erkekler bilir çünkü birbirlerini. Seninle vakit geçirmek istemekte haklı ama neden teyzenle gidiyosun diye sorun yapması sağlıksız. Sen onunla vakit geçirmek istediğini ama kendine ait vaktin de olsun istediğini söyle. Kaybetmek istemiyosan her konuda bi orta yol bulunur oturur konuşursunuz. Sıkma canını.

Çok inatçı ama tatlı dille hemen eriyo daşş kalbi :) saatlerce açıklama yapıyorum ama :/

.

nasıl öğretcek yavrum yaaa koca adama can çıkar huy çıkmaz koca görmüş hatunsun yani bilmen lazım bunları cık cıkcık

Yok valla o kadar açıklama yapmayacaksın işte hatan bu zaten. Heeeyt bana güvenmiyo mu la sen diyeceksin. Sorgu suale izin verme. sinemaya gitmek istemiyosan istemiyosundur. Böyle konularda uzun uzun tartışmaya girme sessizliğini koru. Ben sana kararımı söyledim sadece saygı beklerim diyiver canım.
Aşkımı içinden geldiği zaman dersin. Bu işler zorla olmaz ki. Daha ilişkinin çok başı. Evlenceksiniz sanmış bu hemen. Erkeğin kezbanı.

Heh geldim canim, simdi gördüm konunu... Baya gelisme olmus haberimiz yok.. 20 günlük iliskide bukadar karsimasi cok fazla bence. Yok onu giyme bunu yapma sunu etme. Anam okurken ben daraldim vallahi. Sevmek ayri bi meselede sen bu adami bir ömür cekebilcekmisin cancazim onu düsün 😓

Arkadasim bu ne hiz...bu kadar karistirma kendine verme tum dizginleri eline..erkek milletine bi kez tamam dedin mi durmak yoktur onlar icin..yakinda gozunun ustunde kasinda olmasin demesin sana...kibarca uyar..seni oldugun gibi kabul etsin degistirmesin..karismak iliskilerde olur ama sizinki 20gunde hemde bu kadar seye biraz fazla olmus sanirim..katlanirim diosan sen bilirsin...ama seviyo olmana sevindim sevmek guzel seyy herkese nasip oluyo...belkide asiksin o yuzden mi bu kadar her dedigine he dedin??mutluluklar sana :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla var bende bi haller ama çözemedim. Önceki konuştuğum da böyleydi. Ben böyleyim işine gelirse demiştim. Buna diyemiyorum uyarıyorum ama yok. Sana yakışanı yap dikkate al diyo. Ben seni başkalarının hayal etmesini istemiyorjm diyo. Erkekler demek ki kpnuşuyo böyle dediğine göre. Artık millete bakıp ne diyolarsa başkalarının hayal kurmasını istemiyorum evleniceksek dikkat etmen gerekir ben yarın öbür gün nası giydirmişim demek istemiyorum diyo başka bişey demiyo.

Zaten yapım itibariyle çok özgür değilim normalde de. Kendim de sıkıyım ailem de. Ama o biraz daha sıkı. Bi de hep herşey olsun istiyo hızlı gidiyoruz:/

.

Benim esimde tayta cok kizar polisler ayni demekki..
Daha cok yeni iki uc ay gecsin bakalm..
hemen ayril demek cok sacma belki karakter olarak cok iyibir adam on yargi icin cok erken..

Bayılıyorum şöyle olumlu yorumlara ya:) hele ki gönül sevdi mi öyle mantığa bakmıyo iş.. Ben de olsam düzmantık konuşurdum belki de yaşayan bilir. Karakteri iyi zaten çok fedakar ben adamı sevdim oldu iştw güne aya bakmıyo. Ha ölüyo muyum hayır ama bırakmak istemiyorum. Aynılar aynılar ehheheh:)

.

2-3 defa ayni cumleyi kurmussun dikkatimi cekti. 'Demekki erkekler konusuyo aralarinda, yok surasi soyle vs.' Dolayisiyla hakli demissin..

İyi, biz erkeklerin konusmadiklari kadarini yasayalim oyleyse.. Makyajimiza konusani da var, sari sacimiza da, bilegimizden, boynumuzdan etkileneni de var. Hatta bir cogunun etkilenmesi icin kirmizi rujumuza, taytimiza, topuklu ayakkabimiza ihtiyaci bile yok..

' nefes alsin yeter' hangi cinsin sloganidir bi dusun..

Adamin ozguvensizligini sevgi zannedip, kaybetmemek icin kendinden vazgecme. Karisini pencereden baktirmayan adamlar daha cok mu seviyo oluyo oyleyse? Ne de olsa balkon sapiklari da cok guzel memleketimizde..

Canım benim sakınmayanı da iyi değil pek. Ben bunu sevgi sanmıyorum ama kıskanmayan da sevmiyodur diye düşünüyorum. Ben karımın dikkat çekmesini isterim diyeni bile gördüm. Midesi geniş olmasını hiç istemeyiz dimi:/

.

Bu mu evlenilecek adam? Sen evlenilecek adam görmemişsin:44:
Bu genelde kızların topuklarını popolarına vurarak kaçtığı tipte bi'erkek.

20 günde bu kadar karışacak yüzü nerden bulmuş? Namaz kılamıyorum bugün diyosun ona bile karışıyo yahu.

Sekerim bende iliskmi cok erken yasadim..
Birbucuk ayken ailemle tanisti..
7. aydada nisan
nisanlikik uzun surdu smdide evliyim..
polis esi olmak cok zor calosma saati igrenc..
ama maddi olark rahatsn birde oyle pis olaylarla karsilasiyorlsri evlerine gelip dinlenmek en buyuk keyifleri.. oyke gezmek tozmaj bilmezler ben cevremseki polis arklar icin konisuorm.. baskalarini bilemem..birde seninki hangi birimde gorev yapiyor

Maddi olarak rahatsın derken maddiyatı hiç bilmiyorum. Bi kere bile maaş sormadım. Çocuk bürodan😍

Ya çok evcil çok insancıl çok titriyo üstüme. Bak nişan var mesela, bi şekilde gelicem seninle sen bu kadar istersin de ben yapmaz mıyım diyo. Burdakilere kalsa tut kulağından at çöpe. Anlamaya çalışmıyolar hiç. Şunu de bunu de şöyle konuş diyen yada tatlı dille söyleyen birkaç kişi çıktı. Herkes sağolsun vakit ayırıyolar ama bu kadar katı yorumlar da ne bileyim.. O sabah akşam benimle uğraşıyo sorunlarıma beraber çözüm arıyoruz. 2gece bir gün uyumadı benim için. seviyorum yani var mı ötesi. 20 günlük ama seviyorum. Anlamıyolar değer verince kolay olmuyo:/

Senin eşin hangi birimde şekercikiim:)

.

daha çok yenisiniz,eminim zaman geçtikçe alışırsınız,istekleriniz için bir orta yol bulursunuz,benim erkek arkadaşımda en başında çocuk gibi surat asardı,karışırdı. şimdi 3.yıl,surat asma huyu tamamen yok oldu,karışma huyu çok çok azaldı,tek değiştiremediğim şey tayta olan düşmanlığı

Sadece konunu okuyup böyle yazmıştım. Ancak bu demek değil ki bizim hayatımızdaki kişiler çok rahat o yüzden böyle konuşuyoruz. Mesela benim erkek arkadaşım da göğüs dekoltesinden hoşlanmaz yakam çok açılırsa çeksene biraz der. Ancak bunu sanırım birinci yılın sonunda falan diyebilmişti.

Bazı şeylerde zaman gerek. Sen konunu sevgilimi, ilişkimi kötülemeyin övün diye açsaydın ona göre yorum yapardık elbet ama objektif bakınca 20 günde cidden çok boğucu gözüküyo ilişkiniz. Sınırları korumak lazım yoksa nasıl başlarsan öyle gidiyo bu ilişki denen olay. Mesela bi'süre sonra seni cidden sıkacak şeyler diyecek ve hayır dediğinde olay olacak çünkü adam "20 günlükken ses etmeyen şimdi niye sorun çıkarıyo" diyecek. Seviyosun, seviliyosun ne güzel, ne mutlu ama mutlu ilişki sırf sevgi bağıyla ilerleyemiyo. Yarın öbür gün şu arkadaşınla konuşma diyecek, makyajsız çıkmıyosan yapma diyecek, en sevdiğin kıyafeti istemiyorum giyme diyecek. Ee senin isteklerin ne olacak? Ben çantayı çoğu zaman öyle takarım bu zamana kadar hiç bi'erkeği göğüslerime bakarken yakalamadım o şekil çanta taktığımda:44:. Rahatsız olsam kendim öyle takmayı keserdim zaten.

Ayrıca konundan ayrı olarak; sevgilinin çevresine seni anlatması, tanıştırması seni çok seviyo anlamına da gelmez. Ablamın iki yıllık sevgilisi sülalesine kadar tanıştırdı, yüzük taktı, her çağırdığında 10 saatlik yoldan geldi, her kavgada ağladı sonuç aldatıyomuş. Aldattığını hiç kabul etmedi ama şuan o kızla evlendi, dün öğrendik bunu da. Yani bunlara çok anlamlar yükleme erkekler garipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…