Sizce haksız mıyım?

Ergen ilişkisi gibi geldi bana zaten yaşlarınızda daha küçük. Sen adama haklı tabi dersen o adam bugün taytına karışır yarın camdan bakmana. Bukadar tepene çıkartma. Birde beni seven olmadı hiç demişsin. Allah aşkına yaşın kaç ki ne sevgisi arıyorsun hemen. Seni çevresiyle tanıştırmış olması sevdiği anlamına gelmez. Bunu herkes yapıyor, hele erkekler için hiç problem değil bu. Seni bukadar kısıtlamasına müsade etme. Yarın öbürgün pişman olursun.

%100 doğru tespitler.
Özellikle yeni yetmeler bir garip. Bir kere öyle bir grup gördüm. Eciş bücüş, zayıf, milleti süzen genç çocuklar. Ya kardeşim bunları kim polis yapıyor anlamıyorum. Bunlar mı koruyacak milleti? Enteresan.

Sekerim sen benim kocami gor 183 boy 85 kg
Omuzlar genis..
Karizmami karisma....
Arada istisnalr vardir elbet bencede onlar polislige yakismiyor.
ama genl olarak kiyaslamayalm lutfen

İssizlikten polismi oldu sizin polis akademisi puanlarindan haberinz yok galiba bence once bi arastirin.. pmyo icin belki biraz dusuk ama akademi icin asla degil..

emniyetin icerisi asil eskiden dediginiz gibiydi suan toparladi kanisindayim..

Cevremde cok fazla polis var arkads akraba vs.. esine cocuga cok cok duskun..

Sapik,capkin,rezil artik ne diye adlandirirsaniz her meslekte vardir sadece polismi kizlari suzuyor??
bir kac bozuk icin tum emniyeti karalamissinz

son olarak basiniz sıkısnca 155 i aramayin nede olsa sizi suzmekten is yapamazlar

Omuzlar genis..
Karizmami karisma....
Şekerim (!) konuda kocalar yarıştırılmıyor. Genç polislerde genel olarak gördüğüm bu. İstisnalar elbette vardır.

Başımıza bir iş gelse tabii ki 155'i arayacağız, Rıza Baba ve ekibini arayacak halimiz yok. Lisedeki gençlerin çoğu PMYO'nun puanının düşüklüğünü fırsat bilip bu mesleğe yönelmektedir. Hızlı para kazanma isteği bunda etkili. Mesleğin ağırlığından habersizler. Bu bir gerçek. Kimse emniyeti aşağılamıyor, lafımız polislik mesleğinin altında ezilenlere. Polis teşkilatı bir ülkenin can damarlarından biridir, bu teşkilatta bu tip polisliğe yakışmayan kişileri görmek bizi üzüyor.
İmla hatalarınızdan dolayı kendimi zorlayarak okudum ve cevap verdim.

Son düzenleme:
Şekerim (!) konuda kocalar yarıştırılmıyor. Genç polislerde genel olarak gördüğüm bu. İstisnalar elbette vardır.

Tabiki..
o bi espiydi elbette koca yaristirmiyoruz..
İstisnalar her meslekte vardir..
Polislik insana sonradan verilen birsey insanin karakteri bozuksu Polis,doktor,ogretmen vs.. ne olursa olsun bozuktur..
Arkadas yazmista polis kizlara bakiyor diye o bakan polis doktor olsa bakmayacakmiydi?
karakterle meslegi bagdastirmayin lutfen pmyo yu pek bilmiyorum.akademiyi biliyorum k.yardimciligi ile basliyorlar nyse... iyi aksamlar

Kirmizi isaretli yer, iste yanilginiz burada baslamis, asla evlenilmeyecek birisi bence, kusura bakmayin...
Kiyafetinizden, rujunuza, etek boyunuzdan, namaziniza kadar karismasi, her zaman trip atar halde olmasi, ve her kavgayi bitirme noktasina tasimasi da nedenler...
Kolay gelsin...

Omuzlar genis..
Karizmami karisma....

Yazdığımı objektif okuduğuna emin misin? Eşini tanımam etmem eşinin boyu posu da bizi ilgilendirmiyo. Demek istediğim-iz kısım çok başkaydı.
Evet doktor da bakabilir ama bi'polis öyle beni rahatsız edecek şekilde bakmamalı diyorum. Bunun nesini anlamak istemedin? Polis yahu bu biri bana laf atsa sığınacağım kişi doktorla bir mi? Ayrıca puanlardan vs haberim var ama demek istediğim o değildi işsizlik derken. İnsanlar polis olmaktan öte maaşın derdinde o yüzdendir eski saygınlığı kalmadı demem.

Her neyse konu bu değil Mune kızacak şimdi. Cevap yazmak istersen özelden yazarsan memnun olurum konu sahibine ayıp olmasın daha fazla

Konu sahibi arkadaşım kusura bakma sen de konu konuyu açtı:26:

haklı mı??? evlenilecek adam mı??

ayy bana 20 gunde cantani soyle tak sunu giyme bunu giy diyecek var ya ona oyle bi hössssttt derim ki yer yerinden oynar

sen kimsin yahu?

canim esimi 6 yildir taniyorum neredeyse 2 yildir da evliyiz. bir kere bile bunu giyme suraya gitme demedi bana. acik da giyerim istedigim yere de giderim makyaj da yaparim topuklu da giyerim ve her seferinde ne kadar guzel olmussun sevgilim der.. simdi bana deger vermiyor mu demek bu? bence tam tersi benim nerede nasil giyinecegime ve nasil davranacagima guveniyor demek. once bu konuyu biraz dusun derim

ay bi onceki mesajimda biraz sert cikmisim sinirlenince kusura bakma :))

Estağfurullah hayatım okuyunca tepki vermişsin:)

Ben karışmayan değer vermiyo demek istemedim aslında. Bi adam vardı. Yarı akrabamız sayılır ben karımın dikkat çekmesini isterim dedi. Bu farklı bi cümle. Çok iğrenmiştim. Öyle olmasından iyidir dedim. Kalp kırmışım çok afedersiniz:)

.

bende polis eşi olucam 5 ay sonra, diğer polis eşlerinden duyduğuma göre şarkta falan istediğin gibi giyinmen sıkıntı olabiliyomuş yerine göre, benim eşimde çok kısıtlama getirmese de belli kurallarımız vardır böyle tek tek sayınca çok fazla gibi görünüyo ama çoğunda da haklı gibi geliyo benim dünya görüşüm bu gayet açık giyinebilen biriyim ama tayt üstüne uzun bir şey gitmediğinde cidden itici mesela... evlenilecek adam ama neden evlenilecek adam dediğini anlamadım, bu kadar şkayet etmen kafa yorman garip sıkıntı olmasından korkuyorsan daha dikkatli olmayı öner bende iki sene ilişkimi sakladım ama sinemaya gitsen gerçekten ölmezsin sürekli senin sevdiğin şeyler yapılacak diye bir kural olamaz çok komik sinema sevmem demen ben metroya adım atmış değildim acayip tırsarım hala midem bulanır ama eşim nedeniyle biniyorum sevmem diye bi şey yok eğer "evlenilecek adam" diyorsan çok da takılma evet işi gücü var ama işi olması iyi kazanması evlenilecek adam olduğunu göstermez. çocuk sadece biraz ilgi yakınlık ve zaman geçirmek istiyor.

Sonunda anlayan çıktı derdimi ya. Burda ne konular açıldı sevgilim kısıtlıyo diye kimse bişey demedi. Evlenilcek adam dememin sebebini açıklamadım evet uzun sürer daha da uzatmıym diye. Ama anlatınca cidden tek problemimiz bu. Tabii ki haklı bazı noktalarda. Tam aynı şeyleri düşünüyoruz seninle. Rahat bi nefes aldım beni anlayan çıktı yani.
Tayt giydiğimde uzun bişey giyerim üstüne. Ki zayıfım fazlalığım yok. Evet itici duruyo yine hemfikiriz seninle. Oohh beeee sağolasın

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…