- 10 Mart 2010
- 2.388
- 3.115
- 723
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
%100 doğru tespitler.Valla şimdi polis eşleri sevgilileri topa tutar beni ama söylemezsem içimde kalır. Şu yeni yetme, işsizlikten dolayı polis olmuş mesleğin ağırlığından bi'haber dolu polis var ve o polisler adama yiyecek gibi bakıyolar. Kaç kez denk geldim dikiliyolar iki genç polis arabanın dibine baştan aşağı süzüyolar. Güya başıma bi'şey gelse beni koruyacak adam onlar valla yardım istemeye korkarım öyle bakandan öyle diyeyim.
Bilmiyorum polislerin eski saygınlığı kalmadı bence yaşı büyük olanlar hala layığıyla yapıyo ama yeni yetmeleri gördü mü meslekten soğuyo insan.
Çevremde de polis var. Dışarda gözler faltaşı, sevgilisine geldi mi emirler. Ben bu kadar kısıtlayan erkekten bu yüzden korkarım.
%100 doğru tespitler.
Özellikle yeni yetmeler bir garip. Bir kere öyle bir grup gördüm. Eciş bücüş, zayıf, milleti süzen genç çocuklar. Ya kardeşim bunları kim polis yapıyor anlamıyorum. Bunlar mı koruyacak milleti? Enteresan.
Valla şimdi polis eşleri sevgilileri topa tutar beni ama söylemezsem içimde kalır. Şu yeni yetme, işsizlikten dolayı polis olmuş mesleğin ağırlığından bi'haber dolu polis var ve o polisler adama yiyecek gibi bakıyolar. Kaç kez denk geldim dikiliyolar iki genç polis arabanın dibine baştan aşağı süzüyolar. Güya başıma bi'şey gelse beni koruyacak adam onlar valla yardım istemeye korkarım öyle bakandan öyle diyeyim.
Bilmiyorum polislerin eski saygınlığı kalmadı bence yaşı büyük olanlar hala layığıyla yapıyo ama yeni yetmeleri gördü mü meslekten soğuyo insan.
Çevremde de polis var. Dışarda gözler faltaşı, sevgilisine geldi mi emirler. Ben bu kadar kısıtlayan erkekten bu yüzden korkarım.
Şekerim (!) konuda kocalar yarıştırılmıyor. Genç polislerde genel olarak gördüğüm bu. İstisnalar elbette vardır.Sekerim sen benim kocami gor 183 boy 85 kg
Omuzlar genis..
Karizmami karisma....
Arada istisnalr vardir elbet bencede onlar polislige yakismiyor.
ama genl olarak kiyaslamayalm lutfen
Başımıza bir iş gelse tabii ki 155'i arayacağız, Rıza Baba ve ekibini arayacak halimiz yok. Lisedeki gençlerin çoğu PMYO'nun puanının düşüklüğünü fırsat bilip bu mesleğe yönelmektedir. Hızlı para kazanma isteği bunda etkili. Mesleğin ağırlığından habersizler. Bu bir gerçek. Kimse emniyeti aşağılamıyor, lafımız polislik mesleğinin altında ezilenlere. Polis teşkilatı bir ülkenin can damarlarından biridir, bu teşkilatta bu tip polisliğe yakışmayan kişileri görmek bizi üzüyor.İssizlikten polismi oldu sizin polis akademisi puanlarindan haberinz yok galiba bence once bi arastirin.. pmyo icin belki biraz dusuk ama akademi icin asla degil..
emniyetin icerisi asil eskiden dediginiz gibiydi suan toparladi kanisindayim..
Cevremde cok fazla polis var arkads akraba vs.. esine cocuga cok cok duskun..
Sapik,capkin,rezil artik ne diye adlandirirsaniz her meslekte vardir sadece polismi kizlari suzuyor??
bir kac bozuk icin tum emniyeti karalamissinz
son olarak basiniz sıkısnca 155 i aramayin nede olsa sizi suzmekten is yapamazlar
Şekerim (!) konuda kocalar yarıştırılmıyor. Genç polislerde genel olarak gördüğüm bu. İstisnalar elbette vardır.
Şu meşhur polis çocukla sevgiliyim. 20.günümüz.. El ele tutuştuk aşkım canım cicimiz. Bana kalsa bunlar için çok erken ona sorsanız 6 ay20 gün oluyo. Ben yeterince bekledim diyo. Dün dayım bana msaj gelince "telefonunun ışığı biraz fazla yanıyo" dedi. Arkadaşım dedim bilmiyorum dedi. Benim mesajlarım ya da el ele tutuştuğum görülürse benim için büyük sorun olur.
Az önce aşkım demeyi unutmam şuan küs olmamıza sebep. Dedim ki erken sanki daha yirmi gün oldu. Sonra da erken olmasının benim için ailevi açıdan sorun olucağnı anlattım. Ben memnunum kızlar. Ama ailem hiç hoş karşılamaz bu durumu. Korkuyorum dedikçe trip yaptı. Geçenlerde sinemaya gidelim mi dedi. Ben sinema sevmiyorum. Bunu söyledim hem de teyzemle gezicez dedim. Kıyamet koptu. Önemli olan onla olmakmış ben gidelim desem o nereye bile demezmiş.
Beni sorunlarımı korkularımı görmezden geliyo.
Çantayı çapraz takıp iki göğüs arasından geçirmek yok. Dikkat çekermiş kaç kişi bakmış sinir olmuş. Tayt giymek yok yanında. Tayttan bozma pantolon! a karşı. Yakam açık olmıycak dizüstü elbise giyemem. Nişan var mesela. Ona sordum bu olur mu şu olur mu diye. Rest çektim kendim beğenirsem alır giyerim dedim. Bu sefer de giyersin ama ben olmam yanında dedi. Kırmızı ruj bu seferlik(!) sürebilirim. Topuklu ayakkabı yerine göre..
Namaz kılamıycam dedim niye diye sora sora regl olduğuma kadar öğrendi. Hesap değil de fazla irdelemek. Üşeniyorum diyorum tuhaf diyo. En son sorma işte dedim anladı. Fazla dikkat çekmemek şartıyla makyaj serbest. Parfüme de izin var sağolsun.
Bana gelince, kıyafetlerime bana karışması bazen sıkıcı olabiliyo ama erkekler birbirinin içini biliyo. Evleniceksem ilerde o zamanlar nası giydirmişim demek istemiyorum diyo. Haklı..
Seviyorum kaybetmek istemiyorum. Evlenilecek adam. Şuan moralim çok bozuk mesela.. Ben sana ben de seni seviyorum dedim elde edince değiştin diyorum bana böyle deme diyo kızıyo.
Kaybetmek istemiyorum seviyorum tam aradığım insan. Evliliğe dair çok şey konuştuk niyetimiz ciddi. Daha önce öğrenirlerse çıkar karşılarına konuşuruz da dedi. Biz kötü bişey yapmıyoruz diyo. Ama korkuyorum ben ve beni anlamıyo. Sürekli trip sürekli tavır. Bana diyo ki o zaman konuşmanın anlamı da yok. Sürekli o zaman bitsine getiriyo lafı.
Ne diyosunuz bu duruma? Napmak lazım kim haklı? Ben hatalıysam düzelmeye çalışıym. Çünkü bitmesini istemiyorum. Ama haklıysam da o abartıyosa bi akıl verin napıym..
.
İssizlikten polismi oldu sizin polis akademisi puanlarindan haberinz yok galiba bence once bi arastirin.. pmyo icin belki biraz dusuk ama akademi icin asla degil..
emniyetin icerisi asil eskiden dediginiz gibiydi suan toparladi kanisindayim..
Cevremde cok fazla polis var arkads akraba vs.. esine cocuga cok cok duskun..
Sapik,capkin,rezil artik ne diye adlandirirsaniz her meslekte vardir sadece polismi kizlari suzuyor??
bir kac bozuk icin tum emniyeti karalamissinz
son olarak basiniz sıkısnca 155 i aramayin nede olsa sizi suzmekten is yapamazlar
Tabiki..
o bi espiydi elbette koca yaristirmiyoruz..
İstisnalar her meslekte vardir..
Polislik insana sonradan verilen birsey insanin karakteri bozuksu Polis,doktor,ogretmen vs.. ne olursa olsun bozuktur..
Arkadas yazmista polis kizlara bakiyor diye o bakan polis doktor olsa bakmayacakmiydi?
karakterle meslegi bagdastirmayin lutfen pmyo yu pek bilmiyorum.akademiyi biliyorum k.yardimciligi ile basliyorlar nyse... iyi aksamlar
Sekerim sen benim kocami gor 183 boy 85 kg
Omuzlar genis..
Karizmami karisma....
Arada istisnalr vardir elbet bencede onlar polislige yakismiyor.
ama genl olarak kiyaslamayalm lutfen
Zaten öyle mini etek şu bu giymem ben. Onun açıklaması da şu yönde.. Sana değer vermeyen biri açık giydirir hatta istemediğin kadar açık giydirir. Niyet ciddiyse ben o zamanlar nası giydirmişim demek istemiyorum evlenince diyo.
Kimseye yapmadığım şeyleri senin için yaptım diyo. Bide etrafındaki herkesin beni bilmesi ne biliym seviyo bariz.
Bana ilk zamanlar beni ayrılıkla tehdit etme ayrılıcaksan ayrıl ama tehdit etme diyen adam lafı ikide bir bitsine getiriyo. Bence elde etti ve çantada keklik görüyo:/
Acaba benim sen çok sakinsin ben biraz klasik tiplerden hoşlanıyorum dememden mi etkilendiabartıyo ama ya :/
.
ay bi onceki mesajimda biraz sert cikmisim sinirlenince kusura bakma :))
Şu meşhur polis çocukla sevgiliyim. 20.günümüz.. El ele tutuştuk aşkım canım cicimiz. Bana kalsa bunlar için çok erken ona sorsanız 6 ay20 gün oluyo. Ben yeterince bekledim diyo. Dün dayım bana msaj gelince "telefonunun ışığı biraz fazla yanıyo" dedi. Arkadaşım dedim bilmiyorum dedi. Benim mesajlarım ya da el ele tutuştuğum görülürse benim için büyük sorun olur.
Az önce aşkım demeyi unutmam şuan küs olmamıza sebep. Dedim ki erken sanki daha yirmi gün oldu. Sonra da erken olmasının benim için ailevi açıdan sorun olucağnı anlattım. Ben memnunum kızlar. Ama ailem hiç hoş karşılamaz bu durumu. Korkuyorum dedikçe trip yaptı. Geçenlerde sinemaya gidelim mi dedi. Ben sinema sevmiyorum. Bunu söyledim hem de teyzemle gezicez dedim. Kıyamet koptu. Önemli olan onla olmakmış ben gidelim desem o nereye bile demezmiş.
Beni sorunlarımı korkularımı görmezden geliyo.
Çantayı çapraz takıp iki göğüs arasından geçirmek yok. Dikkat çekermiş kaç kişi bakmış sinir olmuş. Tayt giymek yok yanında. Tayttan bozma pantolon! a karşı. Yakam açık olmıycak dizüstü elbise giyemem. Nişan var mesela. Ona sordum bu olur mu şu olur mu diye. Rest çektim kendim beğenirsem alır giyerim dedim. Bu sefer de giyersin ama ben olmam yanında dedi. Kırmızı ruj bu seferlik(!) sürebilirim. Topuklu ayakkabı yerine göre..
Namaz kılamıycam dedim niye diye sora sora regl olduğuma kadar öğrendi. Hesap değil de fazla irdelemek. Üşeniyorum diyorum tuhaf diyo. En son sorma işte dedim anladı. Fazla dikkat çekmemek şartıyla makyaj serbest. Parfüme de izin var sağolsun.
Bana gelince, kıyafetlerime bana karışması bazen sıkıcı olabiliyo ama erkekler birbirinin içini biliyo. Evleniceksem ilerde o zamanlar nası giydirmişim demek istemiyorum diyo. Haklı..
Seviyorum kaybetmek istemiyorum. Evlenilecek adam. Şuan moralim çok bozuk mesela.. Ben sana ben de seni seviyorum dedim elde edince değiştin diyorum bana böyle deme diyo kızıyo.
Kaybetmek istemiyorum seviyorum tam aradığım insan. Evliliğe dair çok şey konuştuk niyetimiz ciddi. Daha önce öğrenirlerse çıkar karşılarına konuşuruz da dedi. Biz kötü bişey yapmıyoruz diyo. Ama korkuyorum ben ve beni anlamıyo. Sürekli trip sürekli tavır. Bana diyo ki o zaman konuşmanın anlamı da yok. Sürekli o zaman bitsine getiriyo lafı.
Ne diyosunuz bu duruma? Napmak lazım kim haklı? Ben hatalıysam düzelmeye çalışıym. Çünkü bitmesini istemiyorum. Ama haklıysam da o abartıyosa bi akıl verin napıym..
.
O değil de konuya yorum gelmesin lütfen hanımlar :) teşekkür ederim hallettim:)
Estağfurullah bu arada:)
.
bende polis eşi olucam 5 ay sonra, diğer polis eşlerinden duyduğuma göre şarkta falan istediğin gibi giyinmen sıkıntı olabiliyomuş yerine göre, benim eşimde çok kısıtlama getirmese de belli kurallarımız vardır böyle tek tek sayınca çok fazla gibi görünüyo ama çoğunda da haklı gibi geliyo benim dünya görüşüm bu gayet açık giyinebilen biriyim ama tayt üstüne uzun bir şey gitmediğinde cidden itici mesela... evlenilecek adam ama neden evlenilecek adam dediğini anlamadım, bu kadar şkayet etmen kafa yorman garip sıkıntı olmasından korkuyorsan daha dikkatli olmayı öner bende iki sene ilişkimi sakladım ama sinemaya gitsen gerçekten ölmezsin sürekli senin sevdiğin şeyler yapılacak diye bir kural olamaz çok komik sinema sevmem demen ben metroya adım atmış değildim acayip tırsarım hala midem bulanır ama eşim nedeniyle biniyorum sevmem diye bi şey yok eğer "evlenilecek adam" diyorsan çok da takılma evet işi gücü var ama işi olması iyi kazanması evlenilecek adam olduğunu göstermez. çocuk sadece biraz ilgi yakınlık ve zaman geçirmek istiyor.
Attım çok oldu ama cevap yokBence Mune'ye mesaj at böyle yorum gelmeye devam eder, konunu kapatsın hiç olmazsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?