- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
ayın belli bölümleri krediydi kredi kartıydı ödemelerimiz var .. tamam kıyamıyorda bende gidip babama yüz eğip borç isteyemememde normal karşılasın o zamanOlabiliyor bazen boyle garip durumlar.
K.pinin durumu daha acil idiyse esin onceligi ona vermis olabilir.
Babasina kiyamamistir belki.
Sizin durumunuz da ay sonunu getidememk mi yoksa odenmesi gereken bir borc mu var?
Saglikla ilgili bir durum degilse haklisiniz
tek erkek.. babam istedi verdim dedi bende iyi verdiysen ben niye babamdan borç istiyorum sen iste deyince babam veririm diye çıkıştı hiç ilgilenmedimSöyleme şekli nasildi buna bakarim önce ve Eşiniz tek çocuk mu
babasina borc vermesi sorun degil, su an geri odeyecek durumu yoktur belki adamin.. hemen neden 'babana vermeyeydin' seklinde konusuyorsunuz ki? hem ne guzel, sizin babanizi da kendi babasi gibi gormus, yakin gormus ki, borc istiyo..Kızlar merhaba size bir şey soracağım.. eşim babasına borç vermiş ve bizde sıkışığız bana da babandan borç iste dedi bende istemem babana vermeseydin dedim diye tartıştık sizce haksızmıyım. Tamam babası ihtiyacı varmış istemiş birşey demiyorum ama kendi sıkışık zaten. bu olay baya büyüdü ben kendimi haksız görmüyorum ama başkaları ne düşünüyor merak ettim açıkcası
benim ödemem gereken borc varken elindeki son parayı vermesinden bahsediyorum ?babasina borc vermesi sorun degil, su an geri odeyecek durumu yoktur belki adamin.. hemen neden 'babana vermeyeydin' seklinde konusuyorsunuz ki? hem ne guzel, sizin babanizi da kendi babasi gibi gormus, yakin gormus ki, borc istiyo..
onların durumu kötü şuan ama bizimkilerin iyi daha önce onun babasıda bize çok para verdi benim babamda o konuda haklarını yiyemem ama
Ben kendi ailemi daha önde tutmaya çalışıyorum anne babaya bağlı yaşarsak biz bağımsız bir aile olamayız benim düşüncem bu yönde eğer benim 3 tl param var 3 tl de banka ödemem varsa sağlıkla ilgili yada çok acil ölüm kalımlık bir iş değilse kendi babamada vermek yerine brocumu öderim ama tabi ödemelerim var halledim ayarlamaya çalışıcam der bir şekilde bulurumSizin babanızın ihtiyacı olup da ona borç vermiş olsaydınız sıkıştığınızda kayınbabanızdan ister miydiniz? Eşiniz size babana vermeseydin deseydi nasıl olurdu. Biraz empati, çok zor değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?