- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
- Konu Sahibi adanamerkez
-
Babandan daha once almissin ama.ayın belli bölümleri krediydi kredi kartıydı ödemelerimiz var .. tamam kıyamıyorda bende gidip babama yüz eğip borç isteyemememde normal karşılasın o zaman
Haklisin tabiki , Kendisinin parasi yoksa neden veriyor ki , kibar bir dilde red edebilirdi...
Ben olsam bende istemezdim Babamdan, sirf bir daha kendi ihtiyaci oldugunda baskasina vermesin diye.
Babasi verebilir elbette , ama evlenmis bir erkegin onceligi kendi ailesi esi olmali..
hemen ne kadar zorda oldugunu anlatmaya baslayacagini biliyordum.. ama su var ama soyle oldu, ama biz cok perisandik vs vs.. beni bile doveceksin yorumunda, ne hakla cikisiyosun ki? esinle nasil bi uslupla konustun, merak konusu.. ha simdi bi de sanane bilmem ne yapacak gibisin, konu aciyosan herkes istedgi yorumu yaparbenim ödemem gereken borc varken elindeki son parayı vermesinden bahsediyorum ?
ayrıca babamdan para istemesi tabiki benim için sorun değil kendi gitsin konuşsun istesin ama ben gidip isteyecekmişim neden verirken bana sorulmuyor isterken ben istiyorum
benim kızdığım noktada zaten o borç versin vermesin değil olayım. bana sormadan veriyor ama geri o parayı yerine koyma işi bana düşüyor kızdığım bu . tabi sonra babama geri o öder ama işte uff nebilimeğer kafasında ben bu parayi babama veririm bizim hanimda babasından alir tamam olur diye düşünmesi normal değil...
Size Babanizdan borç istetecekse o para giderken de size danismaliydi... Eğer size danismayacak kadar ise simdi de kizmamali..
ne alakası var burda tanımadığım bir insan yorum yapıyor diye neden kendimi acındırmaya çalışım neyse o .. ayrıca ben buraya genel olarak bir soru sordum ve yorum bekliyorum herkes istediği gibi yorum yapar dediğin gibi bende istediğim gibi cevap veririmhemen ne kadar zorda oldugunu anlatmaya baslayacagini biliyordum.. ama su var ama soyle oldu, ama biz cok perisandik vs vs.. beni bile doveceksin yorumunda, ne hakla cikisiyosun ki? esinle nasil bi uslupla konustun, merak konusu.. ha simdi bi de sanane bilmem ne yapacak gibisin, konu aciyosan herkes istedgi yorumu yapar
benim kızdığım noktada zaten o borç versin vermesin değil olayım. bana sormadan veriyor ama geri o parayı yerine koyma işi bana düşüyor kızdığım bu . tabi sonra babama geri o öder ama işte uff nebilim
malesef o konularda çok fevriyim herzaman çabuk parlayan biriyim ama ikimizde öyleyiz birbirimizi dizginlemiyoruz dahada büyütüyoruzHaklisin ama durumu eşine ifade etme biçimin yanlis olmus...
"Babanla konuştuktan sonra beni arayip boyle bir durum var su şekilde halletsek sorun olur mu diye sormaliydin.. Sanane veririm tavrin hoş değil bundan sonra dikkatli olalim" diye konuyu kapatin...
ben acindirmaya calisiyosun demedim, kendini hakli goruyosun ve herkesten de haklisin onayi almak istiyosun haliyle.. ama burdaki insanlar daha objektif bence, seni de esini de tanimiyolar ve haksiz oldugunu soyleyenlere de kulak vermeni oneririm.. belki daha faydali olur evliligin icin..ne alakası var burda tanımadığım bir insan yorum yapıyor diye neden kendimi acındırmaya çalışım neyse o .. ayrıca ben buraya genel olarak bir soru sordum ve yorum bekliyorum herkes istediği gibi yorum yapar dediğin gibi bende istediğim gibi cevap veririm
malesef o konularda çok fevriyim herzaman çabuk parlayan biriyim ama ikimizde öyleyiz birbirimizi dizginlemiyoruz dahada büyütüyoruz
ben düğünümde takılarımı verdim onun karşılığıydı yinede fevrileşmelimiydim ?keşke kayınpederin size yardım da bulunduğu zamanda kocana fevrileşseydin neden alıyorsun diye
Esımı bırak aılesıne ben borc verıyorum bazen yetıstıremıyorlar kendım calısmasamda kartımdan evın gereksınımı olmasada buyuk meblaglı o ay alınamayacak ama alınması gereken seylerı benım kartımdan alıyorlar ne alaka dersenız gerekırse benımde ıhtıyacım bırseye olur neden kartımın lımıtıne el koysunlar kı dıyebılırım ama demıyorum ben onlara yardım ederım sıkıstıklarında ben cok sıkıstıgımda da onlar bana yardım eder he soyle sıkıstıgımda yardım etmedıler mı orası benı ılgılendırmez elımde ımkan varsa yardım ederım yıne de öyle bırıyım bu kişilik meselesı demek kı esınız onların daha cok ıhtıyacı var dıye dusunup böyle bırsey yaptı sizin ailenizde borc versın onun ailesinden gerıaldıgınızda aılenıze odersınız ne bılıyım ne kadar meblag vermıs bu da önemlı tabı yazarsanız daha cok fıkır edınırızKızlar merhaba size bir şey soracağım.. eşim babasına borç vermiş ve bizde sıkışığız bana da babandan borç iste dedi bende istemem babana vermeseydin dedim diye tartıştık sizce haksızmıyım. Tamam babası ihtiyacı varmış istemiş birşey demiyorum ama kendi sıkışık zaten. bu olay baya büyüdü ben kendimi haksız görmüyorum ama başkaları ne düşünüyor merak ettim açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?