Sizce hangisi daha mantıklı?

Para biriktir. Bir de indirim sitelerini takip et. Bazen yemek takımlarını falan çok ucuza satıyorlar arada denk düşürürsen alırsın.

Ben evlendiğimde 5 senedir çalışıyordum. Tek çöpüm bile yoktu. Birikimimiz vardı eşimin de benim de. Herşeyi evi tuttuktan sonra aldık eşimle.

Masallah size o zaman :)) daha aday yokken almaya baslamissiniz ne guzel :)

Arasi 1 2 sene olur muhtemelen

Salon var oturma odası var evi tutması var dügünü var takısı var varda var valla :))

Paranı biriktir, nakit olunca her şeyde pazarlık şansı oluyor, çok daha uygun fiyatlara alabilirsin ihtiyaçlarını

Birde baska sehire gitme durumu olabilir.. o yuzden para biriktirmek daha iyi gibi.. peki çeyrek alsam degeri duser mi?

Para ver 1 günde çeyiz işini hallederim
Ama uyanık olup indirimleri takiplemek lazım:)

Haklisiniz bitmez gercekten

Pa
PaRani biriktirebiliyorsan biriktir.pesin para tak diye almaya kalkinca cok ta uyguna aliyorsun hersryi bi ceyiz magazasindan.ama biriktremiyorsan ben mesela ceyiz seti almstm ama eve getrmedim satici dugun zamani gekir hangisini begenirsen onu goturursun oyle bi avantajiniz var dedi.oyle bi yer bulursan onuda degerlendirebilirsin

Yeni mezun olur olmaz çeyiz hazırlamak ne kadar mantikli? Ayy bi dur , paranı kazan gez, eğlen, tadını çıkar. Kac sene okudun emek verdin, hemen bitirir bitirmez tabak çanak alıp stoklamak için mi ? Bu ne acale. Çok istiyorsan biraz biraz ayır kenara birikim olur , evlenirken alirsiniz zaten beraber.

Zaten geziyorum harciyorum da :) ama bi yandan bunun icinde birikim yapmak istiyorum. Cunku cok masrafli surecler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…