Kizlar benim 1 aylık güzel giden bir ilişkim var. Uzaktan ama her şey yolunda. İlk olarak o geldi yanıma bu görüşme konularını konuştuk bi sen gel bi ben diye. İkimizinde kalma vs problemi yok. Hangisi doğru sizce bi o gelir bi ben giderim öyle mi yoksa erkeğin mi daha sık gelmesi lazım karar veremedim bu konuda düşüncelerinizi almak istedim.
Bi ben bi o olucaktır ama erkegin daha sık gelmesi makbuldürr
Yani sen gitme şuanda o mu gelsin diyorsunuz ?
ilk o gelsin zamanla git gel yaşadıktan sonra o daha fazla gelsin diyorum
Daha önce yüzyüze görüşmeniz olmadıysa erkeğin gelmesi daha doğru olacaktır.
Hatta her koşulda ilk erkek gelmeli bana göre.
Ayrıca siz de arada gidin ama onun kadar sık değil:
İkiniz de öğrenciyseniz, aşıksanız, ailelerden pürüz çıkmıyosa eşit gidin derim. Yazık değil mi adama bir gelir iki gelir üçüncü de bu hafta ertelesek mi der yorulur çünkü
Şu hesabı erkek öder saçmalığına dönmüş seviyosan düşünme bence ne güzel kim uygunsa o dönem o gider ucunda kavuşmak var sonuçta
Bende açıkçası eşitlikten yanayım ama bilmiyorum değerli olup olmamak konusu var.henüz ilişkiniz yeniymiş, onun gelmesi daha doğru. sen ancak ilerleyen zamanlarda ona sürpriz yapmak adına gidebilirsin arada. hem böylesi daha değerli olur.benim fikrim bu yönde.
Kizlar benim 1 aylık güzel giden bir ilişkim var. Uzaktan ama her şey yolunda. İlk olarak o geldi yanıma bu görüşme konularını konuştuk bi sen gel bi ben diye. İkimizinde kalma vs problemi yok. Hangisi doğru sizce bi o gelir bi ben giderim öyle mi yoksa erkeğin mi daha sık gelmesi lazım karar veremedim bu konuda düşüncelerinizi almak istedim.
bir kere erkek olarak bir sen bir ben kavramını onun kabul etmemesi gerekirdi. benim görüştüğüm insan böyle bir şeyi teklif etse ya da ben etsem o kabul etse -1 olur benim için. tamamen erkeklere yüklenelim demiyorum ama erkeğin daha çok yol alması makbuldür benim tarzımda..öğrenci dahi olsa kişiler.
1 ay çok ama çokkkkk kısa bir süre.Bence hiçbiryere gitme derim.Kizlar benim 1 aylık güzel giden bir ilişkim var. Uzaktan ama her şey yolunda. İlk olarak o geldi yanıma bu görüşme konularını konuştuk bi sen gel bi ben diye. İkimizinde kalma vs problemi yok. Hangisi doğru sizce bi o gelir bi ben giderim öyle mi yoksa erkeğin mi daha sık gelmesi lazım karar veremedim bu konuda düşüncelerinizi almak istedim.
hangi taraf dha müsaitse o gidip gelsin mesela bazen ben sevgilimin dediği yere gidiyorum bazen o. ama genelde ortak nokta oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?