Doğuma Hazırlık Sizce hangisi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Siz olsanız hangi ismi koyardıniz?

• Cansu

OY: 13 76,5%
  • Azra

OY: 4 23,5%

• Ankete Katılan
    17

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Cansu mu Azra mi :)
cansu anlamı hayat veren su
Azranin anlamı tertemiz

Azra bana hep Azrail gibi geliyor . Afra yı düşünebilirsin beyaz toprak demek ve hanım sahabe ismi
Arkadaşa katılıyorum, Azra deyince aklıma direkt Azrail geliyor.

Cansu anlam ve söyleniş olarak güzel.
Hiç böyle düşünmemiştim kızlar cansu eşimle de çok sıcak baktığımız bir isim çok kararsizim sizce gökçe nasıl yoksa cansu daha mi güzel ayy bu işler çok zormuş :))

Hiç böyle düşünmemiştim kızlar cansu eşimle de çok sıcak baktığımız bir isim çok kararsizim sizce gökçe nasıl yoksa cansu daha mi güzel ayy bu işler çok zormuş :))
Bende kızıma isim bulamıyorum çünkü etrafımda herkes koymuş isimleri . Azra bana hep itici gelmiştir . Erva ebrar eslem afra Hafsa

İyice kafam karıştı vala :))
Simay
Belinay
Aysima
Bu isimler sence nasıl diğerlerine göre daha iyimi sence
Evet guzel. Zeynep ayse midasi gecmeyen isim cansu sicak gelmiyor. Bu sectiklerin guzel isim onerileri al icinden sec madem . Senin begenmen onemli. Bide etrafta tanidikta olmasini hic sevmiyorum. İsmi deyince direk kizim yada oglum aklima gelmeli. Aysima coj begendim . Arya liva modasi var degisik isimler onceden sevmezdim ama normal geliyor caga uyum sagliyoruz ister istemez
Basak
Derin
Deren
Selen
Arya
Liva
Erva
Lina
Berrak aklima bunlar geldi. Sen sec sorarsan kafan karisir bence herkes herismi begenmiyor bir kusur buluyor .

Aynen canım haklısın teşekkür ederim bu güzel yorumun için güzel isimler önerdiğin için sağol :))

İyice kafam karıştı vala :))
Simay
Belinay
Aysima
Bu isimler sence nasıl diğerlerine göre daha iyimi sence

Belinay da pek tavsiye edilmiyor. Nette Belinay için yazılan anlam doğru değil çünkü.

Azra söyleniş olarak güzel değil. Esra söyleniş olarak daha kibar bence.
Benim de ismim Esra ve memnunum. :))
Esra Peygamber Efendimizin miraçtaki gece yolculuğu.

Cansu güzel bence.
Simay, Aysima, Gökçe de hoş.

Nickin de güzel :)) Amber de güzel isim olarak. Güzel koku demekti sanırım.

Inci
Sedef
Gözde
Ceren
Selen
Selinay
Serenay
Akasya
Ezgi
Burçin
Aylin

Sağol canım benim bu isimleride not ediyorum :) listem baya kabardı bakalım hangisini koycaz çok merak ediyorum :))

Bende genelde öneride bulunurken bir söylediğime başka diğer solediğime başka isim öneriyorum öbür türlü hep aynı isimler dönüyor Ebrar şuan benımde aklıma geldi Ervada güzel Ebrar diye kız öğrencim vardı unisex bi isim olsa gerek ama ben Eslem Erva diyorum bu sefer

Şuan yeni doğan bebeklere hep eslem Erva Miray ve Sare isimleri konuluyor o yüzden eşim de istemiyor bi sınıfta 10 tane eslem olucak gibime geliyor :))

Eslem Ervayı pek duymadım açıkcası bulunduğum yerde yada çevremde nadir ama Arya yükselişe geçti diyebilirim bakalım bu sene top 10 da kim galip gelecek şu aralar tek isimden se çift isim tercih ediliyor böyle olunca 1 taşta 2 kuş isimler dahada yaygınlaşıyor..... düşününce kişi başına 2 isim düşüyor

Benim daha cinsiyet belli değil ama kızım olursa bende isim düşünmeye şimdiden başladım dün gece rüyamda kızım olduğunu gördüm ve ismi Yüsra olmuştu halbuki hiç aklımda olmayan bir isimdi şimdi onuda değerlendirmeye aldım bide ilk çocuğum kız olsaydı Asel olacaktı onuda düşünüyorum

2015 Nisan doğumlu kızımın adı Simay söylenişini çok seviyorum ben iyi ki koymuşum.Şu anlık herkes Simoş diyerek seviyor. Anlamı da güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…