- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Azra bana hep Azrail gibi geliyor . Afra yı düşünebilirsin beyaz toprak demek ve hanım sahabe ismi
Hiç böyle düşünmemiştim kızlar cansu eşimle de çok sıcak baktığımız bir isim çok kararsizim sizce gökçe nasıl yoksa cansu daha mi güzel ayy bu işler çok zormuş :))Arkadaşa katılıyorum, Azra deyince aklıma direkt Azrail geliyor.
Cansu anlam ve söyleniş olarak güzel.
Bende kızıma isim bulamıyorum çünkü etrafımda herkes koymuş isimleri . Azra bana hep itici gelmiştir . Erva ebrar eslem afra HafsaHiç böyle düşünmemiştim kızlar cansu eşimle de çok sıcak baktığımız bir isim çok kararsizim sizce gökçe nasıl yoksa cansu daha mi güzel ayy bu işler çok zormuş :))
İyice kafam karıştı vala :))Azra banada itici geliyor. Cansu cok cok guzel diyemiycem . Gokce de ayni. Sen bilirsin .Daha cok var dogumuna bulursun
Evet guzel. Zeynep ayse midasi gecmeyen isim cansu sicak gelmiyor. Bu sectiklerin guzel isim onerileri al icinden sec madem . Senin begenmen onemli. Bide etrafta tanidikta olmasini hic sevmiyorum. İsmi deyince direk kizim yada oglum aklima gelmeli. Aysima coj begendim . Arya liva modasi var degisik isimler onceden sevmezdim ama normal geliyor caga uyum sagliyoruz ister istemezİyice kafam karıştı vala :))
Simay
Belinay
Aysima
Bu isimler sence nasıl diğerlerine göre daha iyimi sence
Aynen canım haklısın teşekkür ederim bu güzel yorumun için güzel isimler önerdiğin için sağol :))Evet guzel. Zeynep ayse midasi gecmeyen isim cansu sicak gelmiyor. Bu sectiklerin guzel isim onerileri al icinden sec madem . Senin begenmen onemli. Bide etrafta tanidikta olmasini hic sevmiyorum. İsmi deyince direk kizim yada oglum aklima gelmeli. Aysima coj begendim . Arya liva modasi var degisik isimler onceden sevmezdim ama normal geliyor caga uyum sagliyoruz ister istemez
Basak
Derin
Deren
Selen
Arya
Liva
Erva
Lina
Berrak aklima bunlar geldi. Sen sec sorarsan kafan karisir bence herkes herismi begenmiyor bir kusur buluyor .
İyice kafam karıştı vala :))
Simay
Belinay
Aysima
Bu isimler sence nasıl diğerlerine göre daha iyimi sence
Sağol canım benim bu isimleride not ediyorum :) listem baya kabardı bakalım hangisini koycaz çok merak ediyorum :))Belinay da pek tavsiye edilmiyor. Nette Belinay için yazılan anlam doğru değil çünkü.
Azra söyleniş olarak güzel değil. Esra söyleniş olarak daha kibar bence.
Benim de ismim Esra ve memnunum. :))
Esra Peygamber Efendimizin miraçtaki gece yolculuğu.
Cansu güzel bence.
Simay, Aysima, Gökçe de hoş.
Nickin de güzel :)) Amber de güzel isim olarak. Güzel koku demekti sanırım.
Inci
Sedef
Gözde
Ceren
Selen
Selinay
Serenay
Akasya
Ezgi
Burçin
Aylin
Şuan yeni doğan bebeklere hep eslem Erva Miray ve Sare isimleri konuluyor o yüzden eşim de istemiyor bi sınıfta 10 tane eslem olucak gibime geliyor :))Bende genelde öneride bulunurken bir söylediğime başka diğer solediğime başka isim öneriyorum öbür türlü hep aynı isimler dönüyor Ebrar şuan benımde aklıma geldi Ervada güzel Ebrar diye kız öğrencim vardı unisex bi isim olsa gerek ama ben Eslem Erva diyorum bu sefer
İyice karıştı canım vala şimdi de eşim iki isim koycaz dedi daha netlesmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?