Kızlar ben telefon alıcam ama ikilemede kaldım yardım edersiniz çok sevinirim note3 mü ıphone 5s mi daha iyidir? aranızda bu telefonları kullanan varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim
ıphone fotoğrafları net çekme bakımından çok hoşuma gidiyor ama dediğin gibi çoğu paralı malesef, teşekkür ederimmBir samsung galaxy s4 kullanıcısı olarak samsung'un kullanımının çok rahat olduğunu söyleyebilirim, note serileri biraz büyük boyut olarak ama bence çok hoş, telefonunu android olması ve bluetooth bulunması büyük kullanım kolaylıgı bence, kamerası falan da zaten cok iyi note 3 ün. Iphone görünüm olarak çok elit bir telefon ama donanımsal olarak bilemeyeceğim, arkadaşım iphone kullanıyor appstore un genelde paralı oldugunu ve pc ye veri aktarırken itunes kullanmakta zorluk cektigini anlatmıştı, ama yine de bence görünüm olarak iphone çok hoş,kibar bir telefon =)
yeni çıkan telefonlarda boyut bakımından büyük ıphone daha küçük kalır diye düşünüyorum ama uygulamarı içeriği falan çok güzelŞuan ki aklım olsa asla samsung almam ve note3 büyük. İphone al bence
Bende iphone 5 kullanıyorum ve harika bi telefon ama senin tarzına hangisi daha cok uyarsa onu sec ben cok seviyorum telimi appstory diye bi mağzası var mesela telefon hersey olabiliyo anında atesini bile ölçüyosun tansiyonunu ne biliyim kumanda bile oluyo televizyon resim görüntü kalitesi cok güzel müzik dinlerkende ses mükemmel cıkıyo kk nın bile özel uygulamasını indirdim ben appstory dan cok rahat bi sekilde giriyorum bisürü sey yani cok güzel telefon sen bilirsin amaKızlar ben telefon alıcam ama ikilemede kaldım yardım edersiniz çok sevinirim note3 mü ıphone 5s mi daha iyidir? aranızda bu telefonları kullanan varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim
teşekkür ederim bunları bildiğim çok iyi olduSevgilim Iphone 5s kullanıyor. Fotoları cam gibi net çekiyor, video kalitesi çok iyi. Ama burada önemli olan ekran boyutu. Büyük telefon seviyorsan Samsung derim ama bende Iphonenin eski modelinden var. Camını bildiğin göcerttim ama kullanmaya devam ettim. Bildiği kadarıyla Samsunglarda ekrana zarar gelince kullanımında sorun oluyor.
iphone alacak gibiyim yorumlardan da bakılırsa nerdeyse herkes memnuniPhone al canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?