- 4 Mayıs 2022
- 1.409
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Dava sürüyor manevi tazminat açtımDaha ayrılmadınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dava sürüyor manevi tazminat açtımDaha ayrılmadınız mı?
Dava sürüyor manevi tazminat açtım
Normal yaşıyorum işte. Çalışıyorum falan ama içim çok yaralıDava açmak la iyi etmişsiniz. Her şeyin bir bedelinin olduğunu bilmeleri gerekir. Dava sürerken bence sizde hayatınıza bakın.
içinde bulunuz süreç dolayısıyla böyle hissediyor olabilirsinizNormal yaşıyorum işte. Çalışıyorum falan ama içim çok yaralı
Hepsini yaptım yok olmuyor. İlaçtan böyle oluyor olabilir mi hiç bişeyden keyif almamakTükenmişlik sendromu
Önce terapi. Sonra ruha iyi gelecek şeyler. Bakım falan. Bir kendinizi ödüllendirin dışarı çıkıp tatlı yiyin illa ki sevdiğiniz biri vardır. Böyle böyle açılacaksınız:)
OlabilirHepsini yaptım yok olmuyor. İlaçtan böyle oluyor olabilir mi hiç bişeyden keyif almamak
Dozu mu arttırmak gerekir acaba ? Gerçekten bi sene geçti başlayalı. İlk 3-4 ay süperdim sonra birden dibe battım yineİlaç kullanıyorsanız dozu belli bir zaman sonra yeterli gelmiyor depresyon için terapi çok iyi geliyor tavsiye ederim ilaçlar bir yere kadar
Dozu yeterli gelmiyordur ama ilaç da bir yere kadar bir zaman sonra etki etmiyorlar maalesef en yüksek doza bile bir zaman sonra alışıyor en güzeli terapiDozu mu arttırmak gerekir acaba ? Gerçekten bi sene geçti başlayalı. İlk 3-4 ay süperdim sonra birden dibe battım yine
Ücret olarak karşılayabilir miyim bilmiyorum kiDozu yeterli gelmiyordur ama ilaç da bir yere kadar bir zaman sonra etki etmiyorlar maalesef en yüksek doza bile bir zaman sonra alışıyor en güzeli terapi
Normal yaşıyorum işte. Çalışıyorum falan ama içim çok yaralı
En büyük sebep budur zaten durumunu içinÇekişme sürecindeyiz
Çok iyi yapmışsın, o paragöz insanların canı başka şeyden yanmazdı zaten. 1000lira bile çıksa kârdır. Yeter ki onlardan çıksınDava sürüyor manevi tazminat açtım
Altınların onlarda olduğunu kanıtladım. Onları kesin alırım 200bin lira eder. Ayrıca manevi tazminat istedim ordan da bi 100-150 alırmışımÇok iyi yapmışsın, o paragöz insanların canı başka şeyden yanmazdı zaten. 1000lira bile çıksa kârdır. Yeter ki onlardan çıksın
Malesef bu hastalıklar böyle. Tam geçti dersin daha kötü olur.Selamlar herkese
2 yıldır yaşadığım sorunlar nedeniyle depresyon yaşıyorum. İlk 6 ay ağır geçirmiştim karanlık bir dönemdi. Daha sonraları ilaç kullanmaya başladım iyileştim 1 yol gayet iyiydim. Ama son 4 aydır yineledi gibi hissediyorum. Belirtilerim şöyle
Hiç bireyden keyif alamama
Güzel bir yemekten bile tat almama
Hayatı anlamsız bulma
Hayatı sorgulama anlam bulamama
Niye yaşıyoruz ki diye düşünüp durma
Bazen kim olduğumu bile düşünüyorum
Duygusuz hissiz olma
Sevinç heyecan hissizliği
Kısacası tatsız tuzsuz hissediyorum sadece hayati fonksiyonlarımı yerine getiriyorum sosyal hayatım çok anlamsız geliyor.
İlaç etkisini yitirmiş olabilir mi ? Bu yaşadıklarım normal mi?
Bulunduğum yer mahrumiyet bölgesi psikolog yok. Sağlık sistemi çok yetersiz. Depresyon böyle mi ilerler 2 yıl oldu son 4 aydır böyleyim?
Teşekkürler
Malesef bu hastalıklar böyle. Tam geçti dersin daha kötü olur. İlaçlar iyi gelsede başka bir şey gerekiyor. Ne biliyim iyi bir arkadaş bir sevgili veya seyahat bilmiyorum ama evde oturup ilaç içince geçmiyor. İyi olmayınca bir şeyde yapamıyorsun. Garip bir kısır döngüSelamlar herkese
2 yıldır yaşadığım sorunlar nedeniyle depresyon yaşıyorum. İlk 6 ay ağır geçirmiştim karanlık bir dönemdi. Daha sonraları ilaç kullanmaya başladım iyileştim 1 yol gayet iyiydim. Ama son 4 aydır yineledi gibi hissediyorum. Belirtilerim şöyle
Hiç bireyden keyif alamama
Güzel bir yemekten bile tat almama
Hayatı anlamsız bulma
Hayatı sorgulama anlam bulamama
Niye yaşıyoruz ki diye düşünüp durma
Bazen kim olduğumu bile düşünüyorum
Duygusuz hissiz olma
Sevinç heyecan hissizliği
Kısacası tatsız tuzsuz hissediyorum sadece hayati fonksiyonlarımı yerine getiriyorum sosyal hayatım çok anlamsız geliyor.
İlaç etkisini yitirmiş olabilir mi ? Bu yaşadıklarım normal mi?
Bulunduğum yer mahrumiyet bölgesi psikolog yok. Sağlık sistemi çok yetersiz. Depresyon böyle mi ilerler 2 yıl oldu son 4 aydır böyleyim?
Teşekkürler
Tam olarak hissettiğim bu işte. Kısır döngü. Normal sosyal hayatına devam edebiliyorum iş , arkadaşlık , aile vs ama iç hayatımda çökmüş durumdayım ve kimse bunu dışardan anlamıyor. Annem bile kendi kendini hasta ediyorsun diyor. Halbuki çok çabalıyorum ama iyileşemiyorum günden güne kötüleşiyorum hatta en başından daha kötüyüm galiba çünkü yaşıyor muyum onu bile anlamıyorum hissizliktenMalesef bu hastalıklar böyle. Tam geçti dersin daha kötü olur.
Malesef bu hastalıklar böyle. Tam geçti dersin daha kötü olur. İlaçlar iyi gelsede başka bir şey gerekiyor. Ne biliyim iyi bir arkadaş bir sevgili veya seyahat bilmiyorum ama evde oturup ilaç içince geçmiyor. İyi olmayınca bir şeyde yapamıyorsun. Garip bir kısır döngü