• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hasta mıyımdır ?

Tükenmişlik sendromu
Önce terapi. Sonra ruha iyi gelecek şeyler. Bakım falan. Bir kendinizi ödüllendirin dışarı çıkıp tatlı yiyin illa ki sevdiğiniz biri vardır. Böyle böyle açılacaksınız:)

Tükenmişlik sendromu
Önce terapi. Sonra ruha iyi gelecek şeyler. Bakım falan. Bir kendinizi ödüllendirin dışarı çıkıp tatlı yiyin illa ki sevdiğiniz biri vardır. Böyle böyle açılacaksınız:)
Hepsini yaptım yok olmuyor. İlaçtan böyle oluyor olabilir mi hiç bişeyden keyif almamak

İlaç kullanıyorsanız dozu belli bir zaman sonra yeterli gelmiyor depresyon için terapi çok iyi geliyor tavsiye ederim ilaçlar bir yere kadar

Selamlar herkese
2 yıldır yaşadığım sorunlar nedeniyle depresyon yaşıyorum. İlk 6 ay ağır geçirmiştim karanlık bir dönemdi. Daha sonraları ilaç kullanmaya başladım iyileştim 1 yol gayet iyiydim. Ama son 4 aydır yineledi gibi hissediyorum. Belirtilerim şöyle
Hiç bireyden keyif alamama
Güzel bir yemekten bile tat almama
Hayatı anlamsız bulma
Hayatı sorgulama anlam bulamama
Niye yaşıyoruz ki diye düşünüp durma
Bazen kim olduğumu bile düşünüyorum
Duygusuz hissiz olma
Sevinç heyecan hissizliği
Kısacası tatsız tuzsuz hissediyorum sadece hayati fonksiyonlarımı yerine getiriyorum sosyal hayatım çok anlamsız geliyor.
İlaç etkisini yitirmiş olabilir mi ? Bu yaşadıklarım normal mi?
Bulunduğum yer mahrumiyet bölgesi psikolog yok. Sağlık sistemi çok yetersiz. Depresyon böyle mi ilerler 2 yıl oldu son 4 aydır böyleyim?
Teşekkürler
Malesef bu hastalıklar böyle. Tam geçti dersin daha kötü olur.
Selamlar herkese
2 yıldır yaşadığım sorunlar nedeniyle depresyon yaşıyorum. İlk 6 ay ağır geçirmiştim karanlık bir dönemdi. Daha sonraları ilaç kullanmaya başladım iyileştim 1 yol gayet iyiydim. Ama son 4 aydır yineledi gibi hissediyorum. Belirtilerim şöyle
Hiç bireyden keyif alamama
Güzel bir yemekten bile tat almama
Hayatı anlamsız bulma
Hayatı sorgulama anlam bulamama
Niye yaşıyoruz ki diye düşünüp durma
Bazen kim olduğumu bile düşünüyorum
Duygusuz hissiz olma
Sevinç heyecan hissizliği
Kısacası tatsız tuzsuz hissediyorum sadece hayati fonksiyonlarımı yerine getiriyorum sosyal hayatım çok anlamsız geliyor.
İlaç etkisini yitirmiş olabilir mi ? Bu yaşadıklarım normal mi?
Bulunduğum yer mahrumiyet bölgesi psikolog yok. Sağlık sistemi çok yetersiz. Depresyon böyle mi ilerler 2 yıl oldu son 4 aydır böyleyim?
Teşekkürler
Malesef bu hastalıklar böyle. Tam geçti dersin daha kötü olur. İlaçlar iyi gelsede başka bir şey gerekiyor. Ne biliyim iyi bir arkadaş bir sevgili veya seyahat bilmiyorum ama evde oturup ilaç içince geçmiyor. İyi olmayınca bir şeyde yapamıyorsun. Garip bir kısır döngü

Malesef bu hastalıklar böyle. Tam geçti dersin daha kötü olur.

Malesef bu hastalıklar böyle. Tam geçti dersin daha kötü olur. İlaçlar iyi gelsede başka bir şey gerekiyor. Ne biliyim iyi bir arkadaş bir sevgili veya seyahat bilmiyorum ama evde oturup ilaç içince geçmiyor. İyi olmayınca bir şeyde yapamıyorsun. Garip bir kısır döngü
Tam olarak hissettiğim bu işte. Kısır döngü. Normal sosyal hayatına devam edebiliyorum iş , arkadaşlık , aile vs ama iç hayatımda çökmüş durumdayım ve kimse bunu dışardan anlamıyor. Annem bile kendi kendini hasta ediyorsun diyor. Halbuki çok çabalıyorum ama iyileşemiyorum günden güne kötüleşiyorum hatta en başından daha kötüyüm galiba çünkü yaşıyor muyum onu bile anlamıyorum hissizlikten

Back
X