İki tarafın bi birleşimi olsa ne güzel olurmuş
Bilemedim, geleceği planlama, belli saatler-düzen, sabit maaş vb... İkinci seçenek daha garantici.
İlki de, rahatlığıyla ek gelir tadında bir şey... Maddi kaygınız yoksa işinizde kalın diyeceğim. Ben olsam reddederdim teklifi ama işte, sizin durumla ilintili; yaşam kalitenize bariz olumlu etkisi olacağını düşünüyorsanız, gelecek için daha da sağlam hem, kabul edin.
İki işi aynı anda yürütme fırsatınız var mı?
Eğer o şekilde olabilirse bu teklife bir şans verip deneyebilirsiniz. Olmazsa mevcut işinize devam edersiniz.
Düzenli iş derim. Önünüzü görürsünüz. Kurumsalsa zaten izin ve hastalık zamanlarında anlayış gösterirler.
ben belli bir düzenden yanayım ,
birde eskiler gibisiğorta siğorta önemli muahkkak olmalı diyorum
Bak sana liseli kız anası olarak yazıyorum gel sen bu işi kabul et
ben sizin suan ki işe bayıldım :) nerde ne iş yapiyorsunuz ozelden yazsaniza bi ara. öyle rahat bir işe ihtiyacim var bu aralar :)) sizin suan ki sartlariniz icin yeni iş teklifi mantıklı tabi kiherkese selamlar,
2018 e nurtopu gibi bir gribal enfeksiyonla girdim, yaklaşık 10 gündür evdeyim zaten pek iş de yoktu ya neyse,
uzatmadan, mevcut işimle ilgili özet bilgi geçeyim, bir insan kaynakları/eğitim/danışmanlık şirketinde x danışmanı olarak çalışıyorum, sigortalı, maaşlı düzenli bir iş değil, bakınca evet çok rahatım, her sabah kalk işe git derdi yok, harcadığım enerjiye kıyasla kazancım da iyi fakat:
işin bana kattığı hiçbir şey yok, 20 yaşındaki halim de yapardı bunu, benim için tırt,
ödemelerimi düzenli alamdığım için (işveren değil müşteri kaynaklı) bazen ciddi sıkıntı yaşıyorum,
ödemeleri vaktinde alsam bile, bir ay bin lira, bir ay 5 bin lira, bir ay 2 bin lira, bir ay 500 lira kazanıyorum, yani ne kadar çalışacağım, gelirin ne kadar olacağı hiç belli değil, o yüzden hiç önümü göremiyorum, çok basit bir taksite bile giremiyorum...
olumlu tarafları, hastayım, tatile gideceğim 15 gün yokum deme lüksüm mevcut.
müşteri toplantım yoksa pijamayla bile işe gidebilirim.
bir dediğim iki olmaz, kimse saygısızlık etmez, ekip arkadaşlarımın çoğu 10 küsür yıllık arkadaşlarım vs vs
özet geçeyim diyorum kısaltamıyorum, çenem düştü :)
bu hafta hiiiç ummadığım bir iş teklifi aldım, sektörünün liderlerinden bir şirket (kurumsal)
evime 4 km mesafede, çalışma saatleri 08:00-17:00 (haftaiçi), servis var, özel sağlık sigortası vs mevcut.
pozisyon daha önce 6 yıl çalıştığım ve çok hakim olduğum bir pozisyon, ama tabi yine kendimi tekrara düşmüş olacağım (şirket profili ve pozisyon aynı, sadece sektör farklı, ne farkedeceğini öngöremiyorum şu an)
stalkladığım kadarıyla ekip gayet sağlam görünüyor, hatta çoğunun eğitimi falan benimkinden sağlam :)
şu an için her şey tamam, son olarak maaş teklifi alıp el sıkışacağız, yani acilen karar vermem lazım, çok düşük bir maaş teklif etmeyeceklerine eminim, haftasonundan önce ararlar sanıyorum.
şimdi düzenli gelir, düzenli sigorta falan cazip geliyor da, tekrar beyaz yakalı plaza insanı olmak istemiyordum ki ben...
ama yaş 35, bir dikili ağacım yok, çoluk çocuk, sorumluluklar....
eşim teklifi kabul etmemi istiyor, 5 de çıkacaksın en geç 5 buçukta evde olacaksın, en azından aylık gelirimiz belli olur ona göre yaşarız diyor.
ay destan yazdım, siz olsaydınız ne yapardınız?
aşk mı para mı gibi oldu birazcık ama yok ya işime de aşık değilim ki :)
Ben olsam su anki iste devam ederdim pelin sultan. Fazla duzen beni embesillestiriyor. Ozgurluk cok guzel.keske oyle bir is bulsam da az da olsa kazanci sorun etmem valla. Biktim makine gibi 9-6 git gel
Ben olsam kabul ederdim . Öteki türlü nereye kadar
Yeni isi kabul et.
Tabii ki de kabul et derim. Dusunmeye bile degmez. Suanki isiniz, duzenli bi geliri olmasini isteyen hic kimse icin guzel bi is degil.
ben sizin suan ki işe bayıldım :) nerde ne iş yapiyorsunuz ozelden yazsaniza bi ara. öyle rahat bir işe ihtiyacim var bu aralar :)) sizin suan ki sartlariniz icin yeni iş teklifi mantıklı tabi ki
Ben kabul etmem. Birsüredir rahatlık ön planda benim için. Kurumsal hiçbir yerle muhatap olmak istemiyorum. Dağa çıkıp orada yaşayacağım.
Ben olsam yeni teklifi kabul ederdim.
Bana gayet cazip geldi, kabul etmeyecekseniz beni önerebilirsiniz
Ben olsam yerimde kalırdım valla bildiğim kadarıyla maddi açıdan sıkıntıda değilsiniz gelmiyorum diyip 15 gün gitmemek pijama falan ama Allahım cennet yaa
sıkıntıdayız diyemem, bir şekilde dönüyor ev,
ama seneye ilkokula başlayacak kızım, ya bakıcı ya özel okul dedik, özel okulu seçtik, haliyle aylık düzenli ödemelerimiz artacak,
arabamız çok eski vs vs değişmesi gereken çok şey var, ama şu an hiçbirine bulaşamıyoruz, aralıkta nerdeyse hiç iş yapmadım mesela, ocağı da yarıladık sayılır, evdeyim, hastaydım ama iş de yok, yazışmalardan görüyorum...
bi de ticaretle uğraşanlar söylerdi de inanmazdım, cidden para ne ara geldi ne ara bitti anlamıyorum böyle olunca...
yani cidden duygularımla mantığım arasında kaldım.
kendi adıma şu anki işte kalırdım. bir daha kurumsal şirket çekemem ama sen öyle yapma :)
düzenli maaş özel sağlık sigortası ve yakın mesafe oldukça cazip..
mutsuz olucağımı düşündüğüm bir yerde çalışmazdım.plaza insanı olmak istemiyorum dediğiniz için söyüyorum bunu.(tabi maddi durumum zorlamadıkça) ama siizn konunuzda baktığımda cazip bir teklif değerlendirilebilir. bende iş değişikliği düşünüyorum ama malesef yok uzun zamandır düşünüyorum sadece. bulmak zor olduğu gibi karşınıza gelen teklifi kaçırmayın derim.
bence kaçırılmayacak kısmetin ta kendisi.özellikle yol çok minnoş geliyor, mevcut işyerim 40 km uzakta çünkü
ben geçen yıl 7 ay iş aramıştım...
bu kez ben aramadan onlar geldi, kısmet mi desem ne desem bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?