sizce? (iş değişikliği)

yaa işte keşke olsaydı öyle bir duble fırsat :)
maddi olarak mevcutta yetiyor, ama seneye masraflar artacak, arabayı değiştirme planmız var vs vs yani günü kurtarıyoruz da gelecek bulanık...

İki işi aynı anda yürütme fırsatınız var mı?
Eğer o şekilde olabilirse bu teklife bir şans verip deneyebilirsiniz. Olmazsa mevcut işinize devam edersiniz.

maalesef onu iki taraf da kabul etmez, ama girip olmadı diyip ayrılırsam eski işverenim bana sırt dönmez.

Düzenli iş derim. Önünüzü görürsünüz. Kurumsalsa zaten izin ve hastalık zamanlarında anlayış gösterirler.

teşekkür ederim, umarım pişman olmam.

ben belli bir düzenden yanayım ,

birde eskiler gibi siğorta siğorta önemli muahkkak olmalı diyorum

ay eşim de aynı, oturmuş bana bilmemkaç bin günün kalmış sonra yaşı beklersin diye hesap yapıyor

Ben olsam su anki iste devam ederdim pelin sultan. Fazla duzen beni embesillestiriyor. Ozgurluk cok guzel.keske oyle bir is bulsam da az da olsa kazanci sorun etmem valla. Biktim makine gibi 9-6 git gel

ben sizin suan ki işe bayıldım :) nerde ne iş yapiyorsunuz ozelden yazsaniza bi ara. öyle rahat bir işe ihtiyacim var bu aralar :)) sizin suan ki sartlariniz icin yeni iş teklifi mantıklı tabi ki

Tabii ki de kabul et derim. Dusunmeye bile degmez. Suanki isiniz, duzenli bi geliri olmasini isteyen hic kimse icin guzel bi is degil.

Ben kabul etmem. Birsüredir rahatlık ön planda benim için. Kurumsal hiçbir yerle muhatap olmak istemiyorum. Dağa çıkıp orada yaşayacağım.

Ben olsam yeni teklifi kabul ederdim.
Bana gayet cazip geldi, kabul etmeyecekseniz beni önerebilirsiniz

Ben olsam su anki iste devam ederdim pelin sultan. Fazla duzen beni embesillestiriyor. Ozgurluk cok guzel.keske oyle bir is bulsam da az da olsa kazanci sorun etmem valla. Biktim makine gibi 9-6 git gel

bende de alerji yapıyor aslında
şaka değil, düzenli çalışırken hep deri döküntüsü yaşıyorum ama işte...
kafamda birsürü şey, arabanın frenleri arıza çıkarıyor, kolejlerin erken kayıtları başladı, kiraya zam gelecek, bulaşık makinesi tuhaf sesler çıkarıyor...

Ben olsam kabul ederdim . Öteki türlü nereye kadar

Yeni isi kabul et.

Tabii ki de kabul et derim. Dusunmeye bile degmez. Suanki isiniz, duzenli bi geliri olmasini isteyen hic kimse icin guzel bi is degil.

teşekkür ederim, haklısınız mevcut işim benim için keyifli ama lüks aslında.

ben sizin suan ki işe bayıldım :) nerde ne iş yapiyorsunuz ozelden yazsaniza bi ara. öyle rahat bir işe ihtiyacim var bu aralar :)) sizin suan ki sartlariniz icin yeni iş teklifi mantıklı tabi ki

dediğim gibi ik, danışmanlık ve eğitim hizmetleri veriyoruz,
ben kurumsal iletişim tarafındayım, marka danışmanlığı, kampanya yönetimi gibi hizmetler veriyorum.
yaptığım birsürü iş var, mesela siz orta ölçekli bir yoğurtçusunuz, diyorsunuz ki benim marka bilinirliğim yok, reklama harcayacak param da yok, ben sizinle oturuyorum, hedef kitlenizi belirliyorum ve onlara yönelik bir halkla ilişkiler çalışması yapıyoruz (x hayvan barınağındaki hasta hayvanları tedavi ettirip daha iyi bir yere naklettiriyoruz mesela) bu haber oluyor, beraberinde bunu sosyal medya hesaplarında da paylaşıyoruz, bunun karşılığında şirket sizden x lira alıp bu projede çalışan herkese belli oranlarda ödeme yapıyor gibi gibi şeyler.

Ben kabul etmem. Birsüredir rahatlık ön planda benim için. Kurumsal hiçbir yerle muhatap olmak istemiyorum. Dağa çıkıp orada yaşayacağım.

işte kafamın bir tarafında bunlar,
diğer tarafında, okul taksitleri, ev eksikleri, gelecek kaygısı...

Ben olsam yeni teklifi kabul ederdim.
Bana gayet cazip geldi, kabul etmeyecekseniz beni önerebilirsiniz

çoook daha iyisi sizin olsun :)
insan deneyimlemeden bilemiyor ki, hep o eski kabus günler geri dönecek gibi geliyor.

kendi adıma şu anki işte kalırdım. bir daha kurumsal şirket çekemem ama sen öyle yapma :)
düzenli maaş özel sağlık sigortası ve yakın mesafe oldukça cazip..

Sabit gelir işini kendince ayarlayabilirsin 5 bin de oluyo 500 de oluyosa 5 bin aldığında 2 3 ünü at bence kenara

Ben olsam yerimde kalırdım valla bildiğim kadarıyla maddi açıdan sıkıntıda değilsiniz gelmiyorum diyip 15 gün gitmemek pijama falan ama Allahım cennet yaa

sıkıntıdayız diyemem, bir şekilde dönüyor ev,
ama seneye ilkokula başlayacak kızım, ya bakıcı ya özel okul dedik, özel okulu seçtik, haliyle aylık düzenli ödemelerimiz artacak,
arabamız çok eski vs vs değişmesi gereken çok şey var, ama şu an hiçbirine bulaşamıyoruz, aralıkta nerdeyse hiç iş yapmadım mesela, ocağı da yarıladık sayılır, evdeyim, hastaydım ama iş de yok, yazışmalardan görüyorum...
bi de ticaretle uğraşanlar söylerdi de inanmazdım, cidden para ne ara geldi ne ara bitti anlamıyorum böyle olunca...
yani cidden duygularımla mantığım arasında kaldım.

Evet böyle bakınca da mantık ağır basıyo

Ama artık yaştan mi neden bilmem ben iş huzurunu ön planda tutuyorum bu aralar

mutsuz olucağımı düşündüğüm bir yerde çalışmazdım.plaza insanı olmak istemiyorum dediğiniz için söyüyorum bunu.(tabi maddi durumum zorlamadıkça) ama siizn konunuzda baktığımda cazip bir teklif değerlendirilebilir. bende iş değişikliği düşünüyorum ama malesef yok uzun zamandır düşünüyorum sadece. bulmak zor olduğu gibi karşınıza gelen teklifi kaçırmayın derim.

kendi adıma şu anki işte kalırdım. bir daha kurumsal şirket çekemem ama sen öyle yapma :)
düzenli maaş özel sağlık sigortası ve yakın mesafe oldukça cazip..

özellikle yol çok minnoş geliyor, mevcut işyerim 40 km uzakta çünkü

ben geçen yıl 7 ay iş aramıştım...
bu kez ben aramadan onlar geldi, kısmet mi desem ne desem bilemedim.

Ben olsam bir kere belirsiz iş saatleriyle hayatta çalışamam, yayarım, atarlar beni.

O yüzden yeni teklif diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…