Pelin
Bir de kız büyüyor onu da düşün
Şimdi rahat olmak yazın o istedi diye işe giymeyip havuzla gitmek vs iyiydi
Ama okula başlayınca o zaten tam gün evde olmayacak
Sen 5 te çıkılan iş bulmuşsun İstanbul gibi şehirde
Açıkçası burada da yok öyle iş
Benim kendi işim onda bile zor Zaman yaratmak bak eşim işte şimdi
5 te biten iş olsa ne güzel olurdu diyoruz biz bile
Maddi olarak neyi hak edersin onu ölçemem ama yakınlık servis ve sigorta da muhasebeleştirilse müthiş değerli esasen
Bir ara ben büyük bir ofiste çalışırken sekreter arıyorduk ve servis yok diye bulamadık işimiz rahat muhataplarınız eğitimli ortamımız iyi dedik ama fabrikaların servisi var hem yolda yorulmam hem yol parası derdim olmaz deyip başka iş aradılar
tebdili mekanda hayır var demişler büyüklerimiz. teklif güzel açıkçası
Bence yeni iş teklifini değerlendirin
4 km dediniz zaten akan sular durdu orada
Hem eve çok yakın hem de eve çok yakın. Çok iyiymiş ya. Güzel bir maaş teklif ederler umarım. Bence kabul edin. Başta biraz zorlanırsınız belki ama sonrasında alışırsınız. Çünkü eve çok yakın.
İş yerinin tuvaletinden tiksinsen bir koşu eve gidip işersin ne güzel. Hep hayalini kurduğum şeydir
Yenilik iyidir.. 4 km hepsinden iyidir
Kabul et
herkese selamlar,
2018 e nurtopu gibi bir gribal enfeksiyonla girdim, yaklaşık 10 gündür evdeyim zaten pek iş de yoktu ya neyse,
uzatmadan, mevcut işimle ilgili özet bilgi geçeyim, bir insan kaynakları/eğitim/danışmanlık şirketinde x danışmanı olarak çalışıyorum, sigortalı, maaşlı düzenli bir iş değil, bakınca evet çok rahatım, her sabah kalk işe git derdi yok, harcadığım enerjiye kıyasla kazancım da iyi fakat:
işin bana kattığı hiçbir şey yok, 20 yaşındaki halim de yapardı bunu, benim için tırt,
ödemelerimi düzenli alamdığım için (işveren değil müşteri kaynaklı) bazen ciddi sıkıntı yaşıyorum,
ödemeleri vaktinde alsam bile, bir ay bin lira, bir ay 5 bin lira, bir ay 2 bin lira, bir ay 500 lira kazanıyorum, yani ne kadar çalışacağım, gelirin ne kadar olacağı hiç belli değil, o yüzden hiç önümü göremiyorum, çok basit bir taksite bile giremiyorum...
olumlu tarafları, hastayım, tatile gideceğim 15 gün yokum deme lüksüm mevcut.
müşteri toplantım yoksa pijamayla bile işe gidebilirim.
bir dediğim iki olmaz, kimse saygısızlık etmez, ekip arkadaşlarımın çoğu 10 küsür yıllık arkadaşlarım vs vs
özet geçeyim diyorum kısaltamıyorum, çenem düştü :)
bu hafta hiiiç ummadığım bir iş teklifi aldım, sektörünün liderlerinden bir şirket (kurumsal)
evime 4 km mesafede, çalışma saatleri 08:00-17:00 (haftaiçi), servis var, özel sağlık sigortası vs mevcut.
pozisyon daha önce 6 yıl çalıştığım ve çok hakim olduğum bir pozisyon, ama tabi yine kendimi tekrara düşmüş olacağım (şirket profili ve pozisyon aynı, sadece sektör farklı, ne farkedeceğini öngöremiyorum şu an)
stalkladığım kadarıyla ekip gayet sağlam görünüyor, hatta çoğunun eğitimi falan benimkinden sağlam :)
şu an için her şey tamam, son olarak maaş teklifi alıp el sıkışacağız, yani acilen karar vermem lazım, çok düşük bir maaş teklif etmeyeceklerine eminim, haftasonundan önce ararlar sanıyorum.
şimdi düzenli gelir, düzenli sigorta falan cazip geliyor da, tekrar beyaz yakalı plaza insanı olmak istemiyordum ki ben...
ama yaş 35, bir dikili ağacım yok, çoluk çocuk, sorumluluklar....
eşim teklifi kabul etmemi istiyor, 5 de çıkacaksın en geç 5 buçukta evde olacaksın, en azından aylık gelirimiz belli olur ona göre yaşarız diyor.
ay destan yazdım, siz olsaydınız ne yapardınız?
aşk mı para mı gibi oldu birazcık ama yok ya işime de aşık değilim ki :)
Bence gözü kapalı kabul et. Maaşını bile fakir fukara parası gibi yarım yamalak ödüyorlarmış baksana, düzenli bi gelirin olur en azındanherkese selamlar,
2018 e nurtopu gibi bir gribal enfeksiyonla girdim, yaklaşık 10 gündür evdeyim zaten pek iş de yoktu ya neyse,
uzatmadan, mevcut işimle ilgili özet bilgi geçeyim, bir insan kaynakları/eğitim/danışmanlık şirketinde x danışmanı olarak çalışıyorum, sigortalı, maaşlı düzenli bir iş değil, bakınca evet çok rahatım, her sabah kalk işe git derdi yok, harcadığım enerjiye kıyasla kazancım da iyi fakat:
işin bana kattığı hiçbir şey yok, 20 yaşındaki halim de yapardı bunu, benim için tırt,
ödemelerimi düzenli alamdığım için (işveren değil müşteri kaynaklı) bazen ciddi sıkıntı yaşıyorum,
ödemeleri vaktinde alsam bile, bir ay bin lira, bir ay 5 bin lira, bir ay 2 bin lira, bir ay 500 lira kazanıyorum, yani ne kadar çalışacağım, gelirin ne kadar olacağı hiç belli değil, o yüzden hiç önümü göremiyorum, çok basit bir taksite bile giremiyorum...
olumlu tarafları, hastayım, tatile gideceğim 15 gün yokum deme lüksüm mevcut.
müşteri toplantım yoksa pijamayla bile işe gidebilirim.
bir dediğim iki olmaz, kimse saygısızlık etmez, ekip arkadaşlarımın çoğu 10 küsür yıllık arkadaşlarım vs vs
özet geçeyim diyorum kısaltamıyorum, çenem düştü :)
bu hafta hiiiç ummadığım bir iş teklifi aldım, sektörünün liderlerinden bir şirket (kurumsal)
evime 4 km mesafede, çalışma saatleri 08:00-17:00 (haftaiçi), servis var, özel sağlık sigortası vs mevcut.
pozisyon daha önce 6 yıl çalıştığım ve çok hakim olduğum bir pozisyon, ama tabi yine kendimi tekrara düşmüş olacağım (şirket profili ve pozisyon aynı, sadece sektör farklı, ne farkedeceğini öngöremiyorum şu an)
stalkladığım kadarıyla ekip gayet sağlam görünüyor, hatta çoğunun eğitimi falan benimkinden sağlam :)
şu an için her şey tamam, son olarak maaş teklifi alıp el sıkışacağız, yani acilen karar vermem lazım, çok düşük bir maaş teklif etmeyeceklerine eminim, haftasonundan önce ararlar sanıyorum.
şimdi düzenli gelir, düzenli sigorta falan cazip geliyor da, tekrar beyaz yakalı plaza insanı olmak istemiyordum ki ben...
ama yaş 35, bir dikili ağacım yok, çoluk çocuk, sorumluluklar....
eşim teklifi kabul etmemi istiyor, 5 de çıkacaksın en geç 5 buçukta evde olacaksın, en azından aylık gelirimiz belli olur ona göre yaşarız diyor.
ay destan yazdım, siz olsaydınız ne yapardınız?
aşk mı para mı gibi oldu birazcık ama yok ya işime de aşık değilim ki :)
bişey diyim mi, ayıp olacak şimdi ama, benim eş kişisi de 08:30-17:30 çalışıyor ve araç onda olduğu için kızı o götürüp getiriyor, yani benim evdeki varlığımın şu an kimseye bir faydası yok. tek keyfim kendime...
alıştım da böyle, asosyal gibi, işe gidiyorum 10 yıldır tanıdığım yüzler, eve geliyorum aynı,
yeni insanlar tanımak da zor mu geliyor ne...
Sen şimdi ilkokul diyorsun iyi hoş onda bile masraf düşünyaaa dimi bunun lisesi var üniversitesi var
bana hep büyüyünce kim bakacak nerde duracak derdi olmaz daha kolay olur gibi geliyor ama o zaman da başka şeyler çıkıyordur illa ki
Sen çalışmama taraftarı değil miydin. Şimdi eşin istedi diye çalışmayi mi düşünüyorsun? Iyi bi kira gelirimiz var demio muydun yanilmiosam eşinin dukkani vardi
Selam pelincim :)
Neye ne kdr onem verdigine bagli bence.. hobi olarak calissaydim ilk yerde kalirdim.. ama paraya ihtiyacim olarak calisiyorsam kesinlikle yeni ise girerdim.. ki daha cok avantajli gibi benim icin..
Yakin olmasi, sabit bi gelir olmasi yanin onunu goruyor olman..
Sirf burda cok rahatsin diye burda kalirsan yazik olur bence.. burdada tam uzayip kisalna gibi bi durumun yok galiba..
Ben olsam kabul ederim cunku onumu goremenek beni irite eder.. cebime ne kdr girecek bilmeliyim.. ha biraz daha disiplinli calisirim sorun olmaz. Isine gelmezse baska is bakarsin sonra..
Cvbi kendin verdin aslinda tatlim :) kabul et hem buyuk sirket demistin galiba.. ben hep buyuk sirketlerde calistim.. belki bi numarasinn ama kucuk yerlerden daha rahat ve kurallara daha baglilar.. bu ancak avantaj oluyo geneldeAh nerde hobi olarak calismak :)
Iste en kilit sey de bu önümü goremiyorum burda, bir ustum patron yani şirketi devralmazsam yukselme sansim da yok...
2004 yilindan beri calisiyorum ben, sadece dogumdan sonra ara verdim onda da bos kalmadim evden yine redaksiyon vs ne is olsa yaptim, yuksek lisansimi tamamladim, formasyon aldim, esimin dukkani yok, evim bile yok, keske olsa boyle dertlerim olmasa :)
Bence gözü kapalı kabul et. Maaşını bile fakir fukara parası gibi yarım yamalak ödüyorlarmış baksana, düzenli bi gelirin olur en azından
hayırlısı olsun
Bende şuanda seninle ayni durumdayim.
Tek farkımız bana teklif gekmedi :)
Senin perspektifinden bakinca kurumsal Firma daha uygun.
Yani Bekar ve cocuksuz olsan kal yerinde derdim. Çocuk büyüdükçe ve yaş ilerledikçe gelir ve sigorta aşırı anlam kazanıyor
pelin koş, hopla, zıpla ama o işi kabul et :) yarının ne getireceği belli değil işin rahat olsa bile ne alacağını bilememek çok kötü.. bu işi kabul et, bence çalışma saatleri de çok süper.. düzen iyidir :)
Ben işi kabul etmemeniz için bir sebep bulamıyorum açıkcası :) kabul edin tabi, baktınız iş sizi baydı bölüm değişikliğine girersiniz. Türkiye'de kurumsal bir şirkette çalışmak hele ki özel sigortalı bir işte çalışmak çok büyük bir avantaj. Maaş teklifi iyide kabul et ama 6 sene tecrüben var ise dikkat et gerçekten az vermesinler
Sen şimdi ilkokul diyorsun iyi hoş onda bile masraf düşün
Bunun ortaokulu ve lisesi var ×2 de
Ee bu kız büyüyecek ergenliğe girecek o zaman boyut değiştiriyolar bilesin buna da ×5 de yaptığın masraflara
Şimdi hep beraber olalım istiyorsunya ergenlikte keşke 24 saatlik mesaisi olan bir işim olsaydı diye düşüneceksin
Mevcut işiniz freelance gibi bişeymiş zaten ikisini bi arada yürütemez misiniz?
Mevcut işiniz freelance gibi bişeymiş zaten ikisini bi arada yürütemez misiniz?
Bu da cok mantikli bak gun bazi da sigorta yapmasinlar sana daha cok verirler hem elden :)
Cvbi kendin verdin aslinda tatlim :) kabul et hem buyuk sirket demistin galiba.. ben hep buyuk sirketlerde calistim.. belki bi numarasinn ama kucuk yerlerden daha rahat ve kurallara daha baglilar.. bu ancak avantaj oluyo genelde
Kimdi o ciksin ortaya :) yaslandim karıştırıyorum demek ki. Öyle imkanin varsa eşin istio diye kendin istemiosan çalışma dicektim. Cocuk buyuyomus sıkılırsın evde napican başla yeni isine olmadi bırakırsın kaybetcein bisey de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?