sizce? (iş değişikliği)

bişey diyim mi, ayıp olacak şimdi ama, benim eş kişisi de 08:30-17:30 çalışıyor ve araç onda olduğu için kızı o götürüp getiriyor, yani benim evdeki varlığımın şu an kimseye bir faydası yok. tek keyfim kendime...
alıştım da böyle, asosyal gibi, işe gidiyorum 10 yıldır tanıdığım yüzler, eve geliyorum aynı,
yeni insanlar tanımak da zor mu geliyor ne...

tebdili mekanda hayır var demişler büyüklerimiz. teklif güzel açıkçası

Bence yeni iş teklifini değerlendirin

Yenilik iyidir.. 4 km hepsinden iyidir
Kabul et

çoook teşekkür ederim,
40 km den sonra 4 km, yok gibi, komşuculuk gibi :)

Sen çalışmama taraftarı değil miydin. Şimdi eşin istedi diye çalışmayi mi düşünüyorsun? Iyi bi kira gelirimiz var demio muydun yanilmiosam eşinin dukkani vardi

Selam pelincim :)

Neye ne kdr onem verdigine bagli bence.. hobi olarak calissaydim ilk yerde kalirdim.. ama paraya ihtiyacim olarak calisiyorsam kesinlikle yeni ise girerdim.. ki daha cok avantajli gibi benim icin..

Yakin olmasi, sabit bi gelir olmasi yanin onunu goruyor olman..

Sirf burda cok rahatsin diye burda kalirsan yazik olur bence.. burdada tam uzayip kisalna gibi bi durumun yok galiba..

Ben olsam kabul ederim cunku onumu goremenek beni irite eder.. cebime ne kdr girecek bilmeliyim.. ha biraz daha disiplinli calisirim sorun olmaz. Isine gelmezse baska is bakarsin sonra..

Bence gözü kapalı kabul et. Maaşını bile fakir fukara parası gibi yarım yamalak ödüyorlarmış baksana, düzenli bi gelirin olur en azından

Bende şuanda seninle ayni durumdayim.

Tek farkımız bana teklif gekmedi :)

Senin perspektifinden bakinca kurumsal Firma daha uygun.
Yani Bekar ve cocuksuz olsan kal yerinde derdim. Çocuk büyüdükçe ve yaş ilerledikçe gelir ve sigorta aşırı anlam kazanıyor

pelin koş, hopla, zıpla ama o işi kabul et :) yarının ne getireceği belli değil işin rahat olsa bile ne alacağını bilememek çok kötü.. bu işi kabul et, bence çalışma saatleri de çok süper.. düzen iyidir :)

Ben işi kabul etmemeniz için bir sebep bulamıyorum açıkcası :) kabul edin tabi, baktınız iş sizi baydı bölüm değişikliğine girersiniz. Türkiye'de kurumsal bir şirkette çalışmak hele ki özel sigortalı bir işte çalışmak çok büyük bir avantaj. Maaş teklifi iyide kabul et ama 6 sene tecrüben var ise dikkat et gerçekten az vermesinler

Orası zor

Kendini yeni yetme bir heyecan içinde buluyorsun

Değer mi la diyorsun

Ama bu işe başlarken de acabaların vardı

Bak şimdi de bırakmasam mı diyorsun

Hatta iş bulamıyorum bir daha hiç bulamayacağım galiba diyordun

Zaman geçiyor insanlar alışıyor

Ya beğenmezsem bir de bu rahatlıktan olursam diyorsun da köreliyorsun işte

Daha yaşın genç yakın iş bana çok cazip geldi İstanbul şartlarında

yaaa dimi bunun lisesi var üniversitesi var
bana hep büyüyünce kim bakacak nerde duracak derdi olmaz daha kolay olur gibi geliyor ama o zaman da başka şeyler çıkıyordur illa ki
Sen şimdi ilkokul diyorsun iyi hoş onda bile masraf düşün
Bunun ortaokulu ve lisesi var ×2 de
Ee bu kız büyüyecek ergenliğe girecek o zaman boyut değiştiriyolar bilesin buna da ×5 de yaptığın masraflara
Şimdi hep beraber olalım istiyorsunya ergenlikte keşke 24 saatlik mesaisi olan bir işim olsaydı diye düşüneceksin

Sen çalışmama taraftarı değil miydin. Şimdi eşin istedi diye çalışmayi mi düşünüyorsun? Iyi bi kira gelirimiz var demio muydun yanilmiosam eşinin dukkani vardi

2004 yilindan beri calisiyorum ben, sadece dogumdan sonra ara verdim onda da bos kalmadim evden yine redaksiyon vs ne is olsa yaptim, yuksek lisansimi tamamladim, formasyon aldim, esimin dukkani yok, evim bile yok, keske olsa boyle dertlerim olmasa :)

Ah nerde hobi olarak calismak :)
Iste en kilit sey de bu önümü goremiyorum burda, bir ustum patron yani şirketi devralmazsam yukselme sansim da yok...

Mevcut işiniz freelance gibi bişeymiş zaten ikisini bi arada yürütemez misiniz?

Ah nerde hobi olarak calismak :)
Iste en kilit sey de bu önümü goremiyorum burda, bir ustum patron yani şirketi devralmazsam yukselme sansim da yok...
Cvbi kendin verdin aslinda tatlim :) kabul et hem buyuk sirket demistin galiba.. ben hep buyuk sirketlerde calistim.. belki bi numarasinn ama kucuk yerlerden daha rahat ve kurallara daha baglilar.. bu ancak avantaj oluyo genelde

Kimdi o ciksin ortaya :) yaslandim karıştırıyorum demek ki. Öyle imkanin varsa eşin istio diye kendin istemiosan çalışma dicektim. Cocuk buyuyomus sıkılırsın evde napican başla yeni isine olmadi bırakırsın kaybetcein bisey de yok.

Bence gözü kapalı kabul et. Maaşını bile fakir fukara parası gibi yarım yamalak ödüyorlarmış baksana, düzenli bi gelirin olur en azından

Duzenli gelir ilac gibi gelecek evet haklisin...

hayırlısı olsun

Tesekkurler :)

Benim su anki is arkadaslarim hep primini doldurmus, yasi bekleyen emekli arkadaslar, 35 yasla en genc benim, ihtiyar heyeti gibiyiz :) tabi onlar 20-25 yil calisip dunyaliklarini yapmışlar, o yuzden cok farkli bakiyoruz onlarla...

Ya cok haklisin beni de ne korkutuyor goruyorum bu yorumlardan sonra :)

6+6 yillik tecrubem var aslinda :) yani ben minimum rakam olarak ortalama bisey soyledim daha azini teklif edecek olsalar o an soylerlerdi diye düşünüyorum, muhtemelen yarin ya da en gec cuma onu da ogrenip cevap vermem gerekecek, panik oldum :)

Dur dur dusunmek istemiyorum oraları valla kres/anaokulu kismi pahali geliyordu sonrasini gordum iyice gozum korktu...

Mevcut işiniz freelance gibi bişeymiş zaten ikisini bi arada yürütemez misiniz?

Bu da cok mantikli bak gun bazi da sigorta yapmasinlar sana daha cok verirler hem elden :)

o pek mümkün değil, haftanın en az 1-2 günü ofiste ya da toplantıda oluyorum, zaten işverenim de kabul etmez, ik tarafı için devlete bağlı olduklarından her şey usulune uygun gidiyor.
yeni yer hiç kabul etmez zaten.

Cvbi kendin verdin aslinda tatlim :) kabul et hem buyuk sirket demistin galiba.. ben hep buyuk sirketlerde calistim.. belki bi numarasinn ama kucuk yerlerden daha rahat ve kurallara daha baglilar.. bu ancak avantaj oluyo genelde

benim de en uzun çalıştığım yer bu ölçekte bir kurumsal şirketti (gsm operatörünün genel müdürlüğü) ayrıldıktan sonra çok pişman olmuştum... çalışırken beğenmediğim birsürü şeyin bile ne kadar güzel olduğunu görmüştüm zaman geçtikçe. kartlı turnike sistemi bile artık beni kızdırmıyor :)

ben değilim o kesin :)
eşim bu ikisi arasında yenisini daha makul buluyor, gir kendine araba al diye gaz veriyor bana (işsiz kaldığım dönem arabamı satıp yemiştim de) aslında o da doğru, 1 yıl çalışıp ayrılsam bile cvmde şık duracak :)

Benim su anki is arkadaslarim hep primini doldurmus, yasi bekleyen emekli arkadaslar, 35 yasla en genc benim, ihtiyar heyeti gibiyiz :) tabi onlar 20-25 yil calisip dunyaliklarini yapmışlar, o yuzden cok farkli bakiyoruz onlarla...

... ozaman sen yavaş yavaş gec vallah.
Hic bekleme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…