sizce? (iş değişikliği)

Kesinlikle giderdim arkama bakmaazdim...

Ben teklifi kabul etmezdim rahat çalışmayı severim. Alacağım düzenli maaş ama bu rahatimi bozacak ,duzenimi değiştirecek belki pişman olucam geri dönüşü de yok. Başıma buyruk çalışmayı severim :)

Hayırlı olsun şimdiden kararın...

Ben az iş az paracılardanım
Kadın anne sonuçta
Eşinizin gelirine göre yasayın diz spor olsun ye çalışın geleni kazanç sayın.
Şuanda da ortalama geliriniz yaklaşık iki bin desek
Plaza da maksimum 3000 olacak
Bu kadar fark için bu kadar rahatlık değişilmez kaldı ki orada ne yasanacak onu bilmiyorsunuz ya huzursuz tipler varsa

Ilk isine de bayılmıyorsun ki
Is desek ikisi de çocuk oyuncağı diyorsun
Bilemedim esim çocuğum benimle aynı zamanda tatil yapamayacaksa o kadar free olmanin manasi yok benim için ha maaasi sabit 10000 olir o baska :)
Ama gelir açısından ve kisisel gelisimden ilki eksi de ikinci de mesai arkadaslarin egt donanim iyimis belki kisisel gelisim acisindan faydali olur saatleri memur gibi ama şartları memurdan iyi
Ben ikinciyi seçerdim

Bence kabul edin. Rahat işin keyfini yeterince sürmüşsünüz. Bir ara dönem, kafa dinleme bir tatil olarak düşünün. İş rahat ama sizi ne mesleki ne maddi olarak tatmin etmiyor anladığım kadarıyla. Yeni iş de oldukça cazip gözüküyor. Ben olsam kaçırmam. İlerde pişman olursanız iş değiştirmek daha zor. İnsan belli bir süreden sonra daha fazla düzen bozmak istemiyor.

Ben de seviyorum ama yaşlandım mi nedir, gelecek kaygisi basti beni,
Ama bir tarafim da hala, yapamazsin sen ust uste 5 gun disari ciksan psikolojin bozulur diyor :)

Esimin geliri anca evi döndürür, o da ucu ucuna, yani benim cok bireysel davranma luksum yok aslinda...
Maas ne olur bilmiyorum, ben halihazirda 3000 civari kazaniyorum en az 3500 isterim dedim, olumlu donduklerine gore daha azini teklif etmezler saniyorum.
Huzursuz tipler varsa cok etkilenecegim kesin ama...

İstanbul da yakın iş cazip geldi vallahi

Inan bana da en cazip gelen kismi bu :) bi de servis.
Biktim iett kokusundan :)

Bana da 2. Daha cazip gelmeye basladi :)

Kime soylesem reddedersen pisman olursun, bir kere teklif onlardan geldigi icin ise bile 1-0 onde baslayacaksin diyorlar. Kendi rahatimi dusunerek aileme bencillik yapiyormus gibi hissediyorum boyle.

Neden huzursuz tipler olsun ki sartlama kendini
Heryerde sorun da var güzellikte bu işin de gitmeme ve kıyafet luksun var ama hakettigin paranın peşinde kalıyorsun baksana
Herşeyin bedeli var yani
İstanbul 4 km özel sigorta is teklif gelmiş maaş istediğin rakam huzur tipte olursa nazar boncuğu
Ikisininde "+" "-" tablo yap istersen
Yada tersten git benim formulum bu ikisi bu isten olumsuz cvp alsam üzülür muydum cevabım evetse kabul ederim Hayır sa kabul etmem
tuhaf bi tipte olabilirim bilemedim

Aslinda yoneticim disindaki tipleri cok umursamam ama daha once is bilmeyen kıl yoneticilerden cok basim ağrıdıgi icin o konuda hassasim. Burdaki yoneticiyle tanistim, direk genel mudur yardimcisina bagli calisacagim zaten, o da tatli bir kadina benziyor (simdilik)
Arti eksi listesi yapmayi ben de denedim bireysel olarak dusununce su anki isimden bir ömür ayrilmamam lazim ama bir aile olarak dusununce yeni iş cok daha avantajli

Şuanki işin sigortasız mı?
Yanlış okumuşum pardon

Pelin

Bir de kız büyüyor onu da düşün

Şimdi rahat olmak yazın o istedi diye işe giymeyip havuzla gitmek vs iyiydi

Ama okula başlayınca o zaten tam gün evde olmayacak

Sen 5 te çıkılan iş bulmuşsun İstanbul gibi şehirde

Açıkçası burada da yok öyle iş

Benim kendi işim onda bile zor Zaman yaratmak bak eşim işte şimdi

5 te biten iş olsa ne güzel olurdu diyoruz biz bile

Maddi olarak neyi hak edersin onu ölçemem ama yakınlık servis ve sigorta da muhasebeleştirilse müthiş değerli esasen

Bir ara ben büyük bir ofiste çalışırken sekreter arıyorduk ve servis yok diye bulamadık işimiz rahat muhataplarınız eğitimli ortamımız iyi dedik ama fabrikaların servisi var hem yolda yorulmam hem yol parası derdim olmaz deyip başka iş aradılar

ya dimi, yürünecek yol olsa yürünür :)
servis var, servisi kaçırsam minibüs var, ulaşım süper yani.
diğer tarafa götüren getiren olmazsa 3 araç değiştiriyorum.

Ben hayatımda 6-7 ay öyle yakın çalışabildim, aracım da vardı, çocuğu da iş yerinin kreşine götürüyordum zaten.

Hayatımda en mutlu olduğum dönemdir. Çalışmıyormuşum gibiydi sanki, bir sürü zaman bana kalıyordu. Ne güzeldi ya.

Bence maaş falan neyse de o kazanılan günün en güzel zamanı.

4 km dediniz zaten akan sular durdu orada

Hem eve çok yakın hem de eve çok yakın. Çok iyiymiş ya. Güzel bir maaş teklif ederler umarım. Bence kabul edin. Başta biraz zorlanırsınız belki ama sonrasında alışırsınız. Çünkü eve çok yakın.

İş yerinin tuvaletinden tiksinsen bir koşu eve gidip işersin ne güzel. Hep hayalini kurduğum şeydir

Şuanki işin sigortasız mı?
Yanlış okumuşum pardon

sigortasız demeyeyim yanlış olmasın, gün bazında prim ödeniyor, tam anlamıyorum ben o işlerden, hak geçmiyor esasen ama tabi emeklilik yanıyor...
benim ilk işyerim de böyleydi 6 yıl çalıştım, zaten bikaç kez türkiye'nin en iyi işvereni seçilmiş bir gsm operatörünün genel müdürlüğündeydim :) işyeri tepebaşındaydı, merkezi, ev yakın, tüm aileye özel sağlık sigortası, ücretsiz gsm hattı vs. sonra ordan çok daha yüksek maaşlı bir teklif alıp ayrımış ve uzun vadede çok pişman olmuştum.
kabul etmezsem yine pişman olurum eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…