Sizce istesek mi?

Ben çocuk arabasini miss gibi sakladım yep yeni gibi.Dışarı için farkli evde kullandığım farklıydı.Ilk aldığım agır buyuk oldugu için hem dışarı hem ev yorucu oluyordu taşımak dışarı için çok hafif açilip kapanan çanta gibi goturmelik aldim ikiside hala yeni gibi.Saklamayı beceren biriyse çocuklarda kırıp dökmemişse hala saglamdir sonuçta sizin eşyaniz siz aldiniz istemenizde çok normal ne diye bilirlerki?Alın bir bakın nasılmış.
Ama yinede kullanip neden geri vermeyi hiç dûşünmuyorlar acaba sonuçta şu an hamilesin çok rahatlar.😁
Çok rahatlar dimi ya direkt soğuyorum ben böyle insanlardan küçük gibi görünüyor ama insanların karakterini çok güzel ortaya çıkarıyor bu durumlar

ben istemem ahı gitmiştir vahı kalmıştır
ben bi süre önce bi arkadaşa borç verdim yüksek bi miktar değil
dediği zamanda ödemedi üstünden kaç hafta geçti
valla sırf muhatap olmamak için istemiyorum bile
ben istedikten sonra ne önemi var çünkü
siz de ödünç vermişsiniz konmuşlar bi güzel
ayıp

Benim arabam mesela 3 çocuk büyüttüm büyütüyorum. Bi 2 çocuk hatta 5 çocuk daha büyütür. Eğer öyle bir şeyse isteyin tabi. Dünyanın parası olmuş fiyatlar.

Başkasina o arabayi benden sormadan verdiyse yep yenisini aldiririm o kocaya.
Ztn eskimiştir o

Çok rahatlar dimi ya direkt soğuyorum ben böyle insanlardan küçük gibi görünüyor ama insanların karakterini çok güzel ortaya çıkarıyor bu durumlar
Vallaha araba fiyatlarından haberleri vardır herhalde ondan vermiyorlardır ama bu kadarıda yüzsüzlük oluyor.Bana verseydi birisi kullanırken stres yapardım bir şey olucak kırıcam diye hemen geri verirdim.🙄

İsteyin tabikide kendi malınız degilmi ne diye çekiniyorsunuz kullanılmiycak gibiyse çöpe atın onlarda durmasindan iyidir

Vallaha araba fiyatlarından haberleri vardır herhalde ondan vermiyorlardır ama bu kadarıda yüzsüzlük oluyor.Bana verseydi birisi kullanırken stres yapardım bir şey olucak kırıcam diye hemen geri verirdim.🙄
Aslında öyle düşüncesiz insanlar da değiller niye öyle yaptılar anlamadım.maddi açıdan bizden çok çok iyiler.

İyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
Bence isteyin gelsin görün duruma göre karar verirsiniz

Valla şuan herseyin fiyatı uçmuş durumda ben olsam isterdim neden cebimden yok yere bir dünya para çıkartayim başka birşey alırım onun yerine.Ben ikinci çocuğumda aldım gayet temiz kullandım ve sattım sonra toplasan iki yıl kullanmamıştım arabayı şimdi fiyatına bakıyorum 6 binlere uçmuş bence şu devirde büyük para.isteyin kötüyse durumu arabanın zaten mecbur alacaksınız

Aslında öyle düşüncesiz insanlar da değiller niye öyle yaptılar anlamadım.maddi açıdan bizden çok çok iyiler.
Ay valla durumları o kadar iyiyse siz onların 2 çocuğuna araba masrafı yaptirtmamisken size bı araba hediye ediversinler. Bana biri ödünç verse iki çocuğuma kullanip geri vermemissem gider yenisini alırım utanıp yani

İyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
Ayıp olur

Duruyor mu diye sorabilir esiniz .Eger bir baskasina verdiyseler veya attiysalar nezaketende olsa size haber vermeleri gerekir di .

Back
X