Sizce istesek mi?

birçok sene geçmiş kaç kere kullanılmış o araba asla bıraktığınız halde değil o nedenle yenisin almanız en mantıklısı

Ya bende bu olayı anlamıyorum. Al bunu senelerce kullan Eee sonra geri ver. Madem 2. Çocuğu düşünüyordunuz ne diye verdiniz. Kimse 2. El şeyi alırken aa geri verelim seneler sonta demez ki ya. Sorsan hatırlamazlar bile ayrıca onlar eşiniz kendisi teklif etmiş hadi desem ki onlar istedi tamam istedik kullandık geri verelim denir. Hem teklif etmeden verip hemde e verin artık bize lazım demek ne bileyim saçma işte

Ya bende bu olayı anlamıyorum. Al bunu senelerce kullan Eee sonra geri ver. Madem 2. Çocuğu düşünüyordunuz ne diye verdiniz. Kimse 2. El şeyi alırken aa geri verelim seneler sonta demez ki ya. Sorsan hatırlamazlar bile ayrıca onlar eşiniz kendisi teklif etmiş hadi desem ki onlar istedi tamam istedik kullandık geri verelim denir. Hem teklif etmeden verip hemde e verin artık bize lazım demek ne bileyim saçma işte
Tamam da biz alın bu size olsun demedik ki.siz birine ödünç hiçbir şey vermez misiniz?arabamizi verdiğimizde sıfır gibiydi çok az kullanilmisti.ben zaten illa alicaz demedim ama biri bana verse kullanır sonra vermeyi teklif ederim.

Haklısınız bende eşime soyluyorum kullanılmaz haldedir diye.ben çok kullanmadım verdiğimizde yepyeniydi.
Ondan hayır gelmez artık
Düşünceli insanlarsa sizin dogum zamanınız guzel bır hedıye ıle gönül alırlar dıye düşünüyorum
Hıc kafını yapmayın vermıssınız bıkere
Zaten dusuncelı olsalardı ılk cocuklarında kullanınca geregı kalmadı dıye gerı vermeyı teklıf edelerdı

İyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
Bence onlar kendilerine hediye edildi sanmışlar. Aradan çok yıl geçmiş, üstelik bayağı da kullanılmış bence geri istemeyin

İyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
3 bebek büyütmüş arabadan hayır gelmez bence...

Tamam da biz alın bu size olsun demedik ki.siz birine ödünç hiçbir şey vermez misiniz?arabamizi verdiğimizde sıfır gibiydi çok az kullanilmisti.ben zaten illa alicaz demedim ama biri bana verse kullanır sonra vermeyi teklif ederim.
Ya bu 2 günlük eşya değil ki kullanılıp geri verilen. Diyorum ya illa kötülükten değil insan unutabilir de uzun zaman geçince istemsiz olarak. Ben şunuda anlamıyorum size göre istemek doğru ise neden buraya yazdınız. Ha bu arada insanlar artık bu tarz şeylerde hassas değil ben ileride benlm işime yarayacaksa geri gelmeme ihtimaline binaen vermiyorum. Mesela 2. Çocuk düşündüğüm için eşya vermiyorum herşeyi yıkayıp kılıfına koyup kaldırdım. Nr yapacağım eşya dağıtıp geri mi toplayayım

Ben istemem ki o istesin sonuçta kendisi verdi.sen isteme ben isterim diyor.zaten mahvolmuştur araba kendisi görse mecbur yenisini alacak.
Sizin hamile olduğunuzu biliyorlarsa kendileri teklif etmeliydi bence,arabanızı almıstık kullanırmısınız,geri verelim mi diye.
Ben eşinize kızdım,2.çocugu düşünmüyor olsaniz versin,yada yenisini alırım diyerek düşünerek versin amenna ama şu durumda niye veriyor ki. Birde geri iste diyor size. Kendisi istesin madem.
Oğluma oto koltuğu alacağım zaman arkadaşım oğlunun oto koltuğunu vermeyi teklif etti, benden daha yakın olduğu yada ihtiyacı olan birine vermesini söyledim,teşekkür edip,kardeşinin cocuğu oldu,ona verdi sonradan köpükleri yıpranmış onları değiştirtip. Bak dedim iyiki almamışım kardeşine gitti. Alsaydım da onun ihtiyacı olması durumunda yerine koymayı düşünürdüm,elimdeki yıprandıysa,kullanılamayacak hale geldiyse gidip yenisini bile alabilirdim. Bu sebeple almışken imkanımda varken kendime yeni aldım,kendimi biliyorum zira. Bence doğru olan arkadaşlarınızın teklif etmesi şu durumda. Bilemedim.

İstemeyin zaten halı kalmamıştır hemde eşiniz size danışmadan vermenin cezasını çeksin yenisini aldırın derim. Bebek arabasının verilip verilmeyeceğine anne karar verir.

Bebek arabası nasıl kullanılamaz hâle geliyor hanımlar bir şey olmuyor yahu sağlam ürünler sonuçta biz de pusetini arabasına bağlamaları için eşimin arkadaşına verdik ikinci çocuğum olacak olsa isterim yani niye istemeyim alırken kaliteli bir şey aldık çünkü

Karşı taraf ödünç verdiğinizin farkındamıydı acaba? Ben olsam isteyemezdim..

Bilmiyorum isteseler en pahalısini alabilecek maddi durumları vardi
Bazı zenginler hep benim hiç bir şeyim yok diye aglayıp milleti keriz yerine koyuyor.Isteyin kendi malınızı kullanılmayacak olsa bile isteyin bakalım size yenisini alip vericek kadar marifetli düşüncelilermi görelim oh vallaha alalım kullanalım vermeyi bile teklif etmeyelim.

Bebek arabası nasıl kullanılamaz hâle geliyor hanımlar bir şey olmuyor yahu sağlam ürünler sonuçta biz de pusetini arabasına bağlamaları için eşimin arkadaşına verdik ikinci çocuğum olacak olsa isterim yani niye istemeyim alırken kaliteli bir şey aldık çünkü
Insan kullandıktan sonra vermeli ya bunlar kendi malıymış gibi vermekte istemiyor.

Hala tekerleri dönüyor, fonksiyonları yerindeyse kullanılabilir bence. Kullanan kişinin nasıl kullandığı da önemli bazıları temiz kullanır, hala sağlamdır. İstemenizde sakınca yok, sonuçta ödünç vermişsiniz. Belki bugüne kadar siz geri istemediniz diye vermediler. Böyle bebek ürünleri arkadaşlar arasında ödünç verilebilir geri de istenebilir. Ekonomi devrindeyiz, bebek eşyaları da çok pahalı.

Bize eşimin patronu araba vermişti. Ama soylediler. 2. Çocuk için kullanacağız verirsiniz sonra dediler. Baya iyi arabaydı ama doğru düzgün kullanamadik çok agirdi. Çocuk 7-9 aylıkken baston puset aldık onların arabasını da geri verdik.

Back
X