- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Çok büyük bir sorumluluk, bu sorumluluğu asla almam. Şahsen bekarken boşanmış bir adam tercih edebilirim; ama çocuksuz olması şartıyla.
Boşanmış çocuklu ezik bir tipe karşı nasıl soru işaretleri var ablacım kafanda
Kaç yaşına kadar çocukluları kabul etmemek lazım sizceDenk değilsiniz. Çocuğu olmasa belki gideri olabilirdi ama çocuk varsa olmaz.
Sünük, ezik adam sevmem ben, çocuğu olmasa da sevmemyani cazgır değil ama çocukla boşanmışsa sıkıntı var heralde diye düşündüm :)
Adama ezik diyorsun sandımyani cazgır değil ama çocukla boşanmışsa sıkıntı var heralde diye düşündüm :)
Nasıl yani? Kaç yaş derken çocuğun yaşı mı?Kaç yaşına kadar çocukluları kabul etmemek lazım sizce
Kadına ezik demiş sanırımSünük, ezik adam sevmem ben, çocuğu olmasa da sevmem
0Kaç yaşına kadar çocukluları kabul etmemek lazım sizce
Yok bir kadın için diyorum ben 32 yim kaça kadar cocuklu adamları kabul etmemeliyim sizceNasıl yani? Kaç yaş derken çocuğun yaşı mı?
Adama demiş ya, konusahibiciim kime didinKadına ezik demiş sanırım
Yok kadına demedim yani şöyle adama ezik derken hani Sakin bir tip olarak dedim böyle kendi gölgesinden korkan bir tip demedimKadına ezik demiş sanırım
50Yok bir kadın için diyorum ben 32 yim kaça kadar cocuklu adamları kabul etmemeliyim sizce
Adama ama dedim ya korkak değil sakin anlamındaAdama demiş ya, konusahibiciim kime didin
Soyle düşünelimBizi begenmeyip yabanci ile evlenen erkeklere de ayri gicigim zaten.
Tamamdır çok saolun
Bununla ilgili çeşitli rivayetler var, ne desem bilemedim şimdiYok bir kadın için diyorum ben 32 yim kaça kadar cocuklu adamları kabul etmemeliyim sizce
Sakin olabiler, sünepe, sümsük,sündük, miymik olmazAdama ama dedim ya korkak değil sakin anlamında
Eğer sizin çocuğunuz yoksa hiçbir zaman kabul etmeyin çocuklu insanları. Çünkü evlat sahibi olmadığınız için adamın gözünde neden evladından sonra geldiğinizi ve asla önceliği olamayacağınızı anlamanız zor.Yok bir kadın için diyorum ben 32 yim kaça kadar cocuklu adamları kabul etmemeliyim sizce
Kızdım bu konuda zaten, yabancı kadınlar para verip bile Türk vatandaşı olmak için ( normalde 5 yıl, evlenince 3 yıl) bile evleniyor. Nasıl böyle bir sey yaptın diyeSoyle düşünelim
Adam öyle vasat ki hiçbir Türk kizi bunu istemeyince çareyi yabancıya gitmekte buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?