- 15 Şubat 2013
- 25.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.621
- 798
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Anladım haklısınız. Cocuk konusunda empatik değilim olamam da kendimin olmadanEğer sizin çocuğunuz yoksa hiçbir zaman kabul etmeyin çocuklu insanları. Çünkü evlat sahibi olmadığınız için adamın gözünde neden evladından sonra geldiğinizi ve asla önceliği olamayacağınızı anlamanız zor.
Evet kendinin olmayınca empatik olmak zorAnladım haklısınız. Cocuk konusunda empatik değilim olamam da kendimin olmadan
Bence cimridir her İstanbul’a ailesinin yanına gitmesi 4-5 milyara mal oluyordu dediydiCimri de olmazevet diğer soru ?
Birde herkes başkasını cocugunu sevemeyebilir. Mesela ben kabullenmem çünkü hakka girerim diye korkarım.Eğer sizin çocuğunuz yoksa hiçbir zaman kabul etmeyin çocuklu insanları. Çünkü evlat sahibi olmadığınız için adamın gözünde neden evladından sonra geldiğinizi ve asla önceliği olamayacağınızı anlamanız zor.
Zaten oyle oluyor. Yetersiz tipler gidip elin kiziyla evcilik oynamaya kalkiyor. E o kizlar da bizim sunepelerin sacma sapan egolariyla mi ugrasacaklardi? Sonuc ayni, degismez. Mutlak ayrilik er ya da gec. 1 taraf vazgecer. Kim yabanci esiyle yaslanabilmis ki..?Soyle düşünelim
Adam öyle vasat ki hiçbir Türk kizi bunu istemeyince çareyi yabancıya gitmekte buldu
Bindir o, milyar olsa duramazsinBence cimridir her İstanbul’a ailesinin yanına gitmesi 4-5 milyara mal oluyordu dediydi
Evlenip ayrılmış adamda zor çocuk olmasa bile. Sizin henüz tatmadığınız heyecanları o çoktan tüketmiştir.Anladım haklısınız. Cocuk konusunda empatik değilim olamam da kendimin olmadan
Cimri erkek mi arkana bakmadan kacBence cimridir her İstanbul’a ailesinin yanına gitmesi 4-5 milyara mal oluyordu dediydi
Neler dönmüştür acaba diye de Merak etmiyor değilim cünkü ezik bir tip
böyle biriyle görüştüm tövbeler olsun. Dedim ki karısı boşuna boşanmamış haklısınızEvlenip ayrılmış adamda zor çocuk olmasa bile. Sizin henüz tatmadığınız heyecanları o çoktan tüketmiştir.
Bizi begenmeyip yabanci ile evlenen erkeklere de ayri gicigim zaten.
ezik bir tipi 10 sene sonra bile aklına getirdiğine göre sen de pek cool sayılmazsın
Yok bir kadın için diyorum ben 32 yim kaça kadar cocuklu adamları kabul etmemeliyim sizce
Öyle bir iddiam yok zaten, 10 yıl önce teklif etmiş hatırlamıyorum ben, sonra evlenmiş cocuk olmuş ayrılmış, beni sosyal medyadan bulmuş.olaylar öyle
Boşanmış mıydı? Cünkü anlatılanlar hep %99 hayatları berbat oluyor kadınlarınNe tuhaf düşünceleriniz var, kadınlar boşanınca güçlü oluyor da erkekler boşanınca neden kötü oluyor ? Şunu unutmayın istisnai haller dışında kimse mutlu olduğu yuvayı bile isteye yıkmaz, bu önyargılardan kurtulun. Konu sevgi olunca, kafalar uyuşunca bu yargıların hepsi boş, iki çocuklusuyla evlendim, bin kere olsa yine eşimi seçerdim, karşındaki insan olunca hayat güzelleşiyor
Evet boşanmıştıBoşanmış mıydı? Cünkü anlatılanlar hep %99 hayatları berbat oluyor kadınların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?