Sizce kadınları dünyadan alsalar erkekler napardı

MarryRoss

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
158
139
18
32
Kadınsız dünyayı düşünemiyorum ama ne komik olmazmıydı çocuklar ellerinde yemek bulaşık çamaşır daha başka birçok mesele yalvarıyolarmış nolur gelin biz bi hiçiz siz herşeyimizsiniz falan :KK70:

Kadınsız dünyayı düşünemiyorum ama ne komik olmazmıydı çocuklar ellerinde yemek bulaşık çamaşır daha başka birçok mesele yalvarıyolarmış nolur gelin biz bi hiçiz siz herşeyimizsiniz falan :KK70:
kadınlar bu dunyaya camasır bulasık ıcın gelmedı kı

kadın olmasa erkek olmaz erkek olmasa kadın olmaz
yanı bı taraf olmadan dıger taraf zaten olmaz

Kadın olmasaydı erkekler ipe ipe ev işlerini öğrenecekti ama anadolu kültürü işte kadının tek görevi ev işi zanneden bir zihniyet hakim ülkede...

daha birçok mesele
kadınlar bu dunyaya camasır bulasık ıcın gelmedı kı

kadın olmasa erkek olmaz erkek olmasa kadın olmaz
yanı bı taraf olmadan dıger taraf zaten olmaz
Daha birçok başka mesele de var tabiki ben artık bıktım kadının degersizliginden kendini farkettirme çabalarından çogu kadın çogu zaman zaman kendini işe yaramaz hissediyor terkedilen erkekleri düşünün kadını kaybedince degerini anlıyor aynı hesap onu demek istedim ben dünyanın varoluşundan beri degil şimdi aniden bütün kadınlar yok olsa

:)))
Kadın olmazsa çocuk nasıl olsun?
Ne kadın erkek olmadan-ne erkek kadin olmadan var olabilir...

Bdv'de bu konunun yeri olabilir mi?
Zaten varoluştan buyana demiyorum aniden şimdi düşünün diyorum sadece halleri nolurdu yani kadın nesli hiç varolmamış demiyorum kurulu düzeni bırakıp gitmişiz

Bölünerek mi çoğalmışlar kadınsız dünyada? Kadınlar bir anda mı yok olmuş?

daha birçok mesele

Daha birçok başka mesele de var tabiki ben artık bıktım kadının degersizliginden kendini farkettirme çabalarından çogu kadın çogu zaman zaman kendini işe yaramaz hissediyor terkedilen erkekleri düşünün kadını kaybedince degerini anlıyor aynı hesap onu demek istedim ben dünyanın varoluşundan beri degil şimdi aniden bütün kadınlar yok olsa
deger kıymet bılmeyen erkekler yok olsa dırek :D
kadınlar nıye yok olsun kıymetımızın anlasılması ıcın
deger vermeyen kıymet vermeyen erkeklerle kımse evlenmezse
evlendıklerınde de hıc acımadan kadın once kendıne deger vererek yasarsa cogalamazlar kendı kendılerıne bıterler

bakarlar kı ahlaksızlıkla gereksızlıkle dusuncesızlıkle var olamıyorlar kendılerını kımse cekmıyor mecbur duzelırler

valla yukardaki arkadasn da dedigi gibi bu ne sacmalik. nolur gelin dicklerms camasr bulask cocukmus falan... siz geceleri uyuyun konu acmayin.

Zaten varoluştan buyana demiyorum aniden şimdi düşünün diyorum sadece halleri nolurdu yani kadın nesli hiç varolmamış demiyorum kurulu düzeni bırakıp gitmişiz
Şimdi gördüm. Erkekler bizim kadar ayrıntıcı değil ki çamaşır bulaşık düşünsün.

"Lan önden kadınlar gitti sıra bizde." diye köprüden önce son çıkış dualarına başlarlardı. Benimki o arada kesin sigara içerdi. Uçakta bile çantadan cebine alır, uçak düşerse son sigara içsin diye. Düz mantık işte. Biz olsak nereye çakılırsak nasıl kurtuluruz diye 560473 hesap yaparız.

Back
X