Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadınlar bu dunyaya camasır bulasık ıcın gelmedı kıKadınsız dünyayı düşünemiyorum ama ne komik olmazmıydı çocuklar ellerinde yemek bulaşık çamaşır daha başka birçok mesele yalvarıyolarmış nolur gelin biz bi hiçiz siz herşeyimizsiniz falan![]()
kadınlar bu dunyaya camasır bulasık ıcın gelmedı kı
kadın olmasa erkek olmaz erkek olmasa kadın olmaz
yanı bı taraf olmadan dıger taraf zaten olmaz
Neden?Bu ne saçmalık böyle?
Neden?
daha birçok mesele
Daha birçok başka mesele de var tabiki ben artık bıktım kadının degersizliginden kendini farkettirme çabalarından çogu kadın çogu zaman zaman kendini işe yaramaz hissediyor terkedilen erkekleri düşünün kadını kaybedince degerini anlıyor aynı hesap onu demek istedim ben dünyanın varoluşundan beri degil şimdi aniden bütün kadınlar yok olsakadınlar bu dunyaya camasır bulasık ıcın gelmedı kı
kadın olmasa erkek olmaz erkek olmasa kadın olmaz
yanı bı taraf olmadan dıger taraf zaten olmaz
Kadınsız dünyayı düşünemiyorum ama ne komik olmazmıydı çocuklar ellerinde yemek bulaşık çamaşır daha başka birçok mesele yalvarıyolarmış nolur gelin biz bi hiçiz siz herşeyimizsiniz falan![]()
Zaten varoluştan buyana demiyorum aniden şimdi düşünün diyorum sadece halleri nolurdu yani kadın nesli hiç varolmamış demiyorum kurulu düzeni bırakıp gitmişiz:)))
Kadın olmazsa çocuk nasıl olsun?
Ne kadın erkek olmadan-ne erkek kadin olmadan var olabilir...
Bdv'de bu konunun yeri olabilir mi?
deger kıymet bılmeyen erkekler yok olsa dırekdaha birçok mesele
Daha birçok başka mesele de var tabiki ben artık bıktım kadının degersizliginden kendini farkettirme çabalarından çogu kadın çogu zaman zaman kendini işe yaramaz hissediyor terkedilen erkekleri düşünün kadını kaybedince degerini anlıyor aynı hesap onu demek istedim ben dünyanın varoluşundan beri degil şimdi aniden bütün kadınlar yok olsa
Moklarinda bogulurlardi![]()
Yanlışlıkla oldu ya yeniyiz dahaBu muydu yani?
Her sey tamam demek için miydi![]()
Şimdi gördüm. Erkekler bizim kadar ayrıntıcı değil ki çamaşır bulaşık düşünsün.Zaten varoluştan buyana demiyorum aniden şimdi düşünün diyorum sadece halleri nolurdu yani kadın nesli hiç varolmamış demiyorum kurulu düzeni bırakıp gitmişiz