Sizce kadınları dünyadan alsalar erkekler napardı

Şimdi gördüm. Erkekler bizim kadar ayrıntıcı değil ki çamaşır bulaşık düşünsün.

"Lan önden kadınlar gitti sıra bizde." diye köprüden önce son çıkış dualarına başlarlardı. Benimki o arada kesin sigara içerdi. Uçakta bile çantadan cebine alır, uçak düşerse son sigara içsin diye. Düz mantık işte. Biz olsak nereye çakılırsak nasıl kurtuluruz diye 560473 hesap yaparız.
İşte tamda bu sebepten böyle bi hayal kuralım dedim sende güzel düşünmüşsün bunlarda olur mutlaka yaparlar ama hayal kurup hayatı birazda dalgaya almayı unutmuş arkadaşlar var yada onlar halinden memnun

Ne yapamazlardı ?
Mesela dolabında alttan 2. Rafta duran maç kıyafetlerini bulamazdı çünkü her hafta (aynı yerde olmasına rağmen) soracak biri olmazdı.
Mesela yemek yemezdi, yapması olcak diye.
Mesela giyinik yatardı, üstünü kapatcak gece biri olmayınca herhalde.
Yani genele vurursak bence hepsi birer homeless olurdu ama olmayabilirdi de bilemedim şimdi.:işsiz:

Ne yapamazlardı ?
Mesela dolabında alttan 2. Rafta duran maç kıyafetlerini bulamazdı çünkü her hafta (aynı yerde olmasına rağmen) soracak biri olmazdı.
Mesela yemek yemezdi, yapması olcak diye.
Mesela giyinik yatardı, üstünü kapatcak gece biri olmayınca herhalde.
Yani genele vurursak bence hepsi birer homeless olurdu ama olmayabilirdi de bilemedim şimdi.:işsiz:
Olurdu mutlaka ben perişan olacaklarından eminim

erkekleri alsalar sevişemezdik, kimle sevişecektik o zaman ? :))) hadi bunu da söyleyin o zaman ?

Kadinlar olmasa erkekler gay, erkekler olmasa kadinlar lez olurdu... tabii bu erkek toplulugu ve kadin toplulugu nasil dunyaya gelecekti orasi muamma:)) Allah ne guzel yaratmis kadini erkege, erkegide kadina:))

Back
X