- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Ne gibi bir gözlem meselaBiraz gözlemleyin derim. Şimdilik sessiz kalın.
Peki verdiği cevabın doğru olup olmadığına nasil inanabilirimValla içinde taşıyıp büyüteceğine konuş. Ama güzel bir üslupla. Yanlış anlama sana güveniyorum ama son görülme altı diyor naptın o saate kadar falan de. Yalan söylüyorsun diyerek suçlama ters teper
Mesela siz olsanız böyle bir düşünceyi kanıtlayacak nasil bir durum ararsınız. Yani emin olabilmek için daha nasıl bir hareket beklerdinizYalan söylüyorsun diye konuşmak direkt olarak suçlamak olur. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Birkaç şüpheli hareket daha oluşursa konuşursunuz.
Imm şüpheli bi hareket. Gözlemle biraz.Günaydın arkadaşlar bir konuda kafam karıştı sizlerin fikrini almak istiyorum. Dün gece erkek arkadaşımla mesajlaştık wp'den birkaç saat. Saat 3 buçuğa yaklaşıyorken birkaç dakika geç cevap verdiğini fark ettim. Bu saatte benden başka kiminle konuşuyorsun diye sordum durumlara baktığını söyledi. Sonra ben uyudum. Onun hâlâ aktif oluşu ya başka biriyle konuşuyorsa şüphesini düşürdü içime. uyandığımda son görülmesinin 6 olduğunu gördüm. Sabah 6 ya kadar ne durumuna bakar insan. Verdiği bu cevap içime daha da kurt düşürdü. Sizce konuşmalı mıyım bu konuyu bana yalan söylüyorsun gibisinden. Yoksa ben mi abartıyorum.
Nasil bir gözlem yaniImm şüpheli bi hareket. Gözlemle biraz.
Birkaç şüpheli hareket daha beklerim. Gece yine geç yazarsa sorardim.Mesela siz olsanız böyle bir düşünceyi kanıtlayacak nasil bir durum ararsınız. Yani emin olabilmek için daha nasıl bir hareket beklerdiniz
Real aynı şehirde yaşıyoruzUzun mesafe ilişkisi mi yaşadığınız yoksa Real de görüşüyormusunuz ?
Şimdilik bir sey sormamamı mı önerirsiniz yani. Ama dünden beri içimi bir kurt kemiriyorBirkaç şüpheli hareket daha beklerim. Gece yine geç yazarsa sorardim.
Sormayin, delil yok eder. Şuphe etmiyor gibi davranin. Rahat olsun rahatça yapsın.Şimdilik bir sey sormamamı mı önerirsiniz yani. Ama dünden beri içimi bir kurt kemiriyor
Real aynı şehirde yaşıyoruz
Peki sizce ortada düşündüğüm gibi bir durum var mıdırSormayin, delil yok eder. Şuphe etmiyor gibi davranin. Rahat olsun rahatça yapsın.
Uzun mesafe ilişkilerinde genelde iki kişiyle konuşma çok oluyor ondan sordumerkek arkadaşlarıyla arası nasıl belki onlarla sohbet ediyordur... suçlamadan bir süre takip edin devamlılık gösterirse bu durum biriyle konuşuyor demektir
Peki emin olabilmek için daha ne kadar beklemem lazım. Her wpye girişinde suphelenmeli miyim mesela.Uzun mesafe ilişkilerinde genelde iki kişiyle konuşma çok oluyor ondan sordumerkek arkadaşlarıyla arası nasıl belki onlarla sohbet ediyordur... suçlamadan bir süre takip edin devamlılık gösterirse bu durum biriyle konuşuyor demektir...
Mesela su an aktif ama henüz bana bir sey yazmadı simdi de durumlara bakiyor olamaz yani bilemiyorum yaTakip edin giriş çıkış saatlerini ne kadar kaldığını biriyle konuşuyorsa saatleri uzun olucaktir siz erken uyuycam deyin mesala bakın kaça kadar kalıyor sizden sonra ..
Verdiği cevabı buraya yaz beraber degerlendirelimPeki verdiği cevabın doğru olup olmadığına nasil inanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?