Sizce kafamda mı kuruyorum?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Günaydın arkadaşlar bir konuda kafam karıştı sizlerin fikrini almak istiyorum. Dün gece erkek arkadaşımla mesajlaştık wp'den birkaç saat. Saat 3 buçuğa yaklaşıyorken birkaç dakika geç cevap verdiğini fark ettim. Bu saatte benden başka kiminle konuşuyorsun diye sordum durumlara baktığını söyledi. Sonra ben uyudum. Onun hâlâ aktif oluşu ya başka biriyle konuşuyorsa şüphesini düşürdü içime. uyandığımda son görülmesinin 6 olduğunu gördüm. Sabah 6 ya kadar ne durumuna bakar insan. Verdiği bu cevap içime daha da kurt düşürdü. Sizce konuşmalı mıyım bu konuyu bana yalan söylüyorsun gibisinden. Yoksa ben mi abartıyorum.

Valla içinde taşıyıp büyüteceğine konuş. Ama güzel bir üslupla. Yanlış anlama sana güveniyorum ama son görülme altı diyor naptın o saate kadar falan de. Yalan söylüyorsun diyerek suçlama ters teper

Yalan söylüyorsun diye konuşmak direkt olarak suçlamak olur. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Birkaç şüpheli hareket daha oluşursa konuşursunuz.

Peki verdiği cevabın doğru olup olmadığına nasil inanabilirim

Yalan söylüyorsun diye konuşmak direkt olarak suçlamak olur. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Birkaç şüpheli hareket daha oluşursa konuşursunuz.
Mesela siz olsanız böyle bir düşünceyi kanıtlayacak nasil bir durum ararsınız. Yani emin olabilmek için daha nasıl bir hareket beklerdiniz

Imm şüpheli bi hareket. Gözlemle biraz.

Uzun mesafe ilişkilerinde genelde iki kişiyle konuşma çok oluyor ondan sordum erkek arkadaşlarıyla arası nasıl belki onlarla sohbet ediyordur... suçlamadan bir süre takip edin devamlılık gösterirse bu durum biriyle konuşuyor demektir...
Real aynı şehirde yaşıyoruz

Takip edin giriş çıkış saatlerini ne kadar kaldığını biriyle konuşuyorsa saatleri uzun olucaktir siz erken uyuycam deyin mesala bakın kaça kadar kalıyor sizden sonra ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…